жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 212
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
 Laughing Laughing Laughing мисля, че му е време да се сдобие с такъв опит Naughty

# 721
  • Пловдив
Лабрадор, дай някоя пикантерийка и ти, трупаме данни в папка романтика Wink
Той има 3 деца, ясно е, че няма никакъв опит на другото място  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 722
  • Galaxy 13197853088
Децата са две.

# 723
Някои дами са готови на всякакъв спам, само и темата да е най-отгоре  Rolling Eyes Laughing
Дали е просто съвпадение или има нещо на подсъзнателно ниво в тези действия можем само да гадаем  hahaha

# 724
Аз само констатирам  Crossing Arms
Иначе нямам какво да споделя,
не ги разбирам тези работи. Sunglasses

Уф, най-сетне да прочета свястно мъжко мнение. Започнах да се опасявам че съм нещо сбъркана. Че и по-лошо - заподозрях и бившият ми и настоящият ми приятел в същото ^_^  Joy hahaha

# 725
Лабрадор е тиха вода, но дълбока....

# 726
Наде, много гузно си изтри коментара   Rolling Eyes  Laughing

# 727
Със засилки и други по-нежни техники, ей ги на 50 стр. анали се навъртяли  Joy

# 728
  • София
Само да вметна, че ако в темата можеше да се списва анонимно, Минчев щеше да ви се стори като постна манджа.
Съгласна съм с него, че задните части са тотален еротичен магнетизъм. Съответно, аз си падам по "моите си", които ми се предлагат. За мен след ръцете са таргет номер едно в мъжа.. Съответно е еквивалент и за половинката ми. Мда, както аз, така и той е първично, необуздано, крайно привлечен от не така перфектите ми завършеци на бедрата.
Само да имахте сила да си признаете....

Обаче, сега прочетох за аналния експириънс на Минчев, неговият. Може да приемам стимулацията, мъжката, но не и проникването и то мъжката. Римингът е на място Peace

# 729
Наде, много гузно си изтри коментара   Rolling Eyes  Laughing
Грим, нищо не съм трила, явно е минала голямата метла и е трила не само моя пост. Да идва да си признава кой извика модератора Crossing Arms

# 730
Аааа, нека си чисти тогава.  Laughing Тия анални работи си искат доброи редовно хигиенизиране  Laughing
Иначе Минчев ще се оплаче от наличие на лош вкус Wink в темата  Laughing

# 731
и ще ни обвини, че сме задръстени.

аз не разбрах кво толкова беше написано, че изтриха няколко поста. Сега съм разстроена, засегната, ще се самообеса и ще изчезна безкрайно hahaha hahaha hahaha

# 732
и ще ни обвини, че сме задръстени.

аз не разбрах кво толкова беше написано, че изтриха няколко поста. Сега съм разстроена, засегната, ще се самообеса и ще изчезна безкрайно hahaha hahaha hahaha

Реми hahaha. Наде, Реми е виновен  hahaha
обяви ме за мъжемразка, но явно е съжалил и е информирал модератора......Защото аз си отговорих на провокацията. т.е. исках да разбера защо ме смята за такава?......е,май се  е отказал да се обяснява Sad  Rolling Eyes

# 733

обяви ме за мъжемразка, но явно е съжалил и е информирал модератора......Защото аз си отговорих на провокацията. т.е. исках да разбера защо ме смята за такава?......е,май се  е отказал да се обяснява Sad  Rolling Eyes

Ванилинче , за какво съм ти виновен душко ? Ще информирам модератор .....отказал съм се да информирам модератори.Ако има нещо заметено не е по моя вина.Съжелявам , колкото и да ти се иска да е така.

А защо съм те обявил за мъжемразка ли ? Няма нужда да обяснявам.  smile3534

# 734

Ванилинче , за какво съм ти виновен душко ? Ще информирам модератор .....отказал съм се да информирам модератори.Ако има нещо заметено не е по моя вина.Съжелявам , колкото и да ти се иска да е така.

А защо съм те обявил за мъжемразка ли ? Няма нужда да обяснявам.  smile3534

Всъщност не съм те обидила, че да информираш модератори  hahaha Joy

Добре, тогава теб пък ще обявя за женомразец  smile3534 smile3532

Да сме 1 на 1 ^^ ^^

Общи условия

Активация на акаунт