?Въпроси всякакви?

• 5 478 921
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 15 765
  • В един копнеж!
За колко дни би пристигнала в Англия, картичка  пратена от туk?
През пощата, най-много 5 раб.дни.

# 15 766
Спешно се нуждая от съвет: Мой познат е загубил дело, по което с двама други са осъдени да заплатят сумата от 25 000 лв. Ако другите двама не работят, дължи ли той цялата сума по делото? Или може да погаси само неговия дял?

Ако са осъдени солидарно да заплатят сумата, то тогава всички заедно дължат цялата сума.
Но кредиторът, на когото я дължат, има право да я претендира цялата от всеки един от тях.
Това е и идеята на солидарната отговорност.
Ако се разберат заедно да му я платят (2/3+1/3 или 1/3+1/3+1/3 и т.н.), всичко ще бъде уредено помежду им извънсъдебно.
Ако обаче кредиторът я събере само от единия осъден длъжник, последният ще има право да я търси от неучаствалите в издължаването солидарни длъжници.

Никой кредитор не може да бъде принуден да се обърне към единия солидарен длъжник, ако предпочита да събере вземането си изцяло от другия.

# 15 767
Имам въпрос за Скайп - как мога да изтрия това, което съм си писала с някой абонат днес?
Не желая да го четат любопитни очички.

Хах, редовно го правя и аз.
Ето как: Инструменти - Настройки - Дискусии - Изчисти записите

# 15 768
  • София
Sourcherry, благодаря.
Но така изтрих всичко, което съм си писала с всички абонати. Не че е голяма загуба.
А исках да изтрия само кореспонденцията с 1 абонат/за да не ни четат порасналите деца/

# 15 769
Не знам да има опция да се изтриват разговорите само с конкретен абонат, това чисти всичко.
Има възможност да възобновиш историята им, едва ли ти е нужно обаче.

# 15 770
  • София
 Sourcherry, бллагодаря.
Няма историческа нужда да се пазят епистолярните творения на абонатите ми. Да не ни четат любоитите дечурлига. Че като растат и стават брррррррррррррррр.

# 15 771
  • Там, където ме обичат

Ха, това не го знаех.
Как става?

# 15 772
  • Варна/Лондон
Не знам да има опция да се изтриват разговорите само с конкретен абонат, това чисти всичко.

Това сериозно ли?
 Сега видях, че и foxysilver пита. А уж замитам яко... Confused

# 15 773
Защо, когото човек плаче...носът му се запушва  #Crazy

# 15 774
  • Варна/Лондон
В сериалите всичко е възможно...зависи от сценаристите. Това с рев и кърпичка май беше през 90-те...но може още да го използват.
При мен не работи за съжаление. Слаба драма. Confused

# 15 775
В сериалите всичко е възможно...зависи от сценаристите. Това с рев и кърпичка май беше през 90-те...но може още да го използват.
При мен не работи за съжаление. Слаба драма. Confused

Аз питам щото на мен ми се запушва  Rolling Eyes очи с нос не ми се връзва .. Но сега търсих в Google и четох Simple Smile

# 15 776
  • Варна/Лондон
Стига бее..сериозно ли? Никога не ми се е случвало, мислех че само по филмите го има. Извинявай. Отивам да чета и аз, научих нещо ново. Peace

# 15 777
Стига бее..сериозно ли? Никога не ми се е случвало, мислех че само по филмите го има. Извинявай. Отивам да чета и аз, научих нещо ново. Peace

Peace Peace Peace

# 15 778
  • софия

Това сериозно ли?
 Сега видях, че и foxysilver пита. А уж замитам яко... Confused

И аз при любопитните. Crazy

# 15 779
колко часа трябва да издържа нова 4 клетъчна li-ion батерия на лаптоп?

Общи условия

Активация на акаунт