?Въпроси всякакви?

• 5 552 355
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 410
Има ли някой в Боровец, какво е времето там?
Виждам, че 13-14 градуса, но много се чудя какви връхни дрехи да взимам. Вали ли дъжд?

# 19 411
  • В един копнеж!
Виждам, че 13-14 градуса, но много се чудя какви връхни дрехи да взимам. Вали ли дъжд?

Като се ходи на път, за колкото и време да е, се вземат всякакви дрехи.  Flutter Тъй че... вземи си, за всеки случай и нещо топло, освен другите плътни дрехи. /  #Crazy Нареждам те като майка  Laughing/

# 19 412
  • София
По принцип на Боровец е усойно, бих си взела даже и пухенката. Горе но върховете казаха, че ще вали сняг.

# 19 413
  • Варна

Как да почистя тая мазнотия от тавата? Нова е, а това изцапаното се получи преди 5 дни. Забравих я неизмита 2 дена и не бях в града, а сега не се маха колкото и да търкам.

п.п. Ще започвам работа като администратор в един хотел на Златни и условието е да си припомня руския и да си обогатя лексиката с думи, типични за хотелиерството. Някакви идеи от къде мога да чета такава литература? Или читав онлайн речник на руски?

# 19 414
  • в огледалото на живота

Как да почистя тая мазнотия от тавата? Нова е, а това изцапаното се получи преди 5 дни. Забравих я неизмита 2 дена и не бях в града, а сега не се маха колкото и да търкам.

Циф+гъбичка с тефлоново покритие не успява ли?
Доколкото виждам е хром никелово покритие и дори с металните телчета може да се изтърка без да навреди  Peace

# 19 415

п.п. Ще започвам работа като администратор в един хотел на Златни и условието е да си припомня руския и да си обогатя лексиката с думи, типични за хотелиерството. Някакви идеи от къде мога да чета такава литература? Или читав онлайн речник на руски?

Напръскай я с някакъв обезмаслител и я остави известно време, ако не се махне - не знам, с гореща вода може би.

# 19 416
  • София
С тел за съдове. Има едни фини със сапун в тях, много са добри Peace

# 19 417
  • Варна
Благодаря, ще пробвам и по трите начина.

А онлайн речник някой? Аз ползвам eurodict, но точно руски няма.  Confused

# 19 418
# 19 419
  • Точно където трябва
Някъде продава ли се истински пастет? Имам предвид без царевично нишесте и други подобни. Нещо като БДС.  Simple Smile

# 19 420
този речник е гола-вода специално с руския и честно казано читав он-лайн руски речник-не зная, ще ми е интересно да ми кажете, ако има такъв, а колкото до тавата-или обезмаслител или може да се накисне тавата в гореща вода със сода за хляб и да поседи така.

# 19 421
Някъде продава ли се истински пастет? Имам предвид без царевично нишесте и други подобни. Нещо като БДС.  Simple Smile
Гъши- в големите вериги-не по БДС стандарт и заплата Laughing

# 19 422
  • София
Да има и гъши и други видове, като Терина от... В магазин "Бар от Боговете". Много са добри.

# 19 423
Мога ли да пусна яке от еко-кожа в пералнята или да го нося на химическо?  newsm78

# 19 424
  • София
Не знам дали тук е правилната тема за моят въпрос, но не ми се търси. Mr. Green
Препоръчайте ми някой хубав анимационен филм, нещо подобно на Рапунцел, Играта на играчките,
Ледена епоха и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт