?Въпроси всякакви?

• 5 505 243
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 21 765
  • sf
Готварски въпрос - готвих гъбена каша, но брашното ми става на топчета, има ли чалъм за справяне?  Thinking

# 21 766
  • в огледалото на живота
Готварски въпрос - готвих гъбена каша, но брашното ми става на топчета, има ли чалъм за справяне?  Thinking
Бъркаш енергично с бъркалка за яйца в една посока на загрят  котлон и едновременно доливаш теност/мляко,вода/...

# 21 767
  • София
Готварски въпрос - готвих гъбена каша, но брашното ми става на топчета, има ли чалъм за справяне?  Thinking
Ако още не си добавила гъбите, разбии с пасатор

# 21 768
  • Пловдив
Ако може да питам...За пътуване в чужбина и работа,напр. Гремания,трябва здравна карта.Знам,че ги издават в ДСК безплатно.Но...колко време назад трябва да си осигурен Rolling Eyes Т.е. колко назад правят справка,за да ти я издадат тая карта и ако имаш пропуски да си ги платиш.

Мерси!

# 21 769
  • HH
Ако може да питам...За пътуване в чужбина и работа,напр. Гремания,трябва здравна карта.Знам,че ги издават в ДСК безплатно.Но...колко време назад трябва да си осигурен Rolling Eyes Т.е. колко назад правят справка,за да ти я издадат тая карта и ако имаш пропуски да си ги платиш.

Мерси!

Ами лицето трябва да е с непрекъснати зравноосигурителни права.

Аз си издавах такава карта миналия септ. и си платих и за окт., защото договора ми за стаж започваше от 1.11. и исках да имам вноски за всички месеци.

Ако имаш неплатени вноски само за 2 месеца, може би имаш шанс да си извадиш карта без да платиш.

# 21 770
Ходил ли е някой в комплекс "Оазис" в Зверино? Много са стари мнненията в темата тук, а и никъде не казват дали може да се ползва само басейна без да се остава в хотела  newsm78

Аз също ще се радвам, ако някой отговори  Peace

# 21 771
  • София-Младост
Ходил ли е някой в комплекс "Оазис" в Зверино? Много са стари мнненията в темата тук, а и никъде не казват дали може да се ползва само басейна без да се остава в хотела  newsm78

Аз също ще се радвам, ако някой отговори  Peace
А защо не попитате директно:
Хотелски комплекс "Оазис"
3170 с. Зверино, община Враца
Тел.: 0887 776 677
e-mail: magdalena_oazis@abv.bg

# 21 772
  • Там, където ме обичат
Скрит текст:
Iz4ezna mi ikonata za smyana na ezicite.
Ne moga i s butonite da minavam ot Eng na BG.
Kakvo da pravya?  newsm78

Language bar може да изчезне по доста причини и най-вероятната от тях е настройки на Windows-а.Много лесно можете да си го върнете на лентата със задачите като следвате няколко стъпки: Отваряте Start Menu – Control Panel – Regional and Language Options – От показалия се прозорец избирате Language – Details – Advanced -отново от менюто на изкочилия прозорец и махате отметката от квадрадчето - Turn off Advanced Text Services ,при което трябва Language bar да се покаже в лентата със задачите.

При Windows 7 Language bar се извежда по следния начин:  Сарт меню – Контрол панел – в графата Часовник,Език,Регион избирате Промяна на клавиатури или други методи за въвеждане – След това се отваря нов прозорец в кайто избирате -Клавиатури и езици – Смяна на клавиатурите – следващия прозорец ви показва на колко езика можете да променяте клавиатурата си и от менюто избирате -Езикова лента – и последни настройки от следващия прозорец маркирате квадратчето с функцията – Фиксирана в лентата на задачите.
vasi_56, мерсаж   bouquet

# 21 773
Къде във Варна мога да си изкарам задграничен паспорт? Какво се изисква за възрастен и деца до 13 години като документация?

# 21 774
  • Точно където трябва
Справих се с ютията.  Simple Smile Някъде из темите прочетох, че на една дама и протичала ако я пълни включена. Явно и при мен се оказа това причината въпреки, че не намирам логика. Може би, че водата е студена и не може да стане на пара newsm78 Не че не я разглобих преди това.  Simple Smile

# 21 775
  • Deutschland/HE
Къде във Варна мога да си изкарам задграничен паспорт? Какво се изисква за възрастен и деца до 13 години като документация?

за децата: ако досега не е ваден задграничен паспорт, се вади само с обикновенна поръчка и е в РУ по постоянен адрес на майката.  Трябва да се носи оригинал и копие на акта за раждане, платена такса и задължително присъстват двамата родители. Ако майка си е сменяла постоянния адрес, тогава май се минава и през общината.

за възрастни: обикновенна поръчка - в РУ по постоянен адрес, а бърза или експресна поръчка - в РДВР-то.

# 21 776
  • в огледалото на живота
Справих се с ютията.  Simple Smile Някъде из темите прочетох, че на една дама и протичала ако я пълни включена. Явно и при мен се оказа това причината въпреки, че не намирам логика. Може би, че водата е студена и не може да стане на пара newsm78 Не че не я разглобих преди това.  Simple Smile
Възможно е и ако е усилена парата на макс,а темепературата на по -ниска степен.
Често забравям това и при мен се случва.

# 21 777
colibri, благодаря за инфото.

# 21 778
  • София
Справих се с ютията.  Simple Smile Някъде из темите прочетох, че на една дама и протичала ако я пълни включена. Явно и при мен се оказа това причината въпреки, че не намирам логика. Може би, че водата е студена и не може да стане на пара newsm78 Не че не я разглобих преди това.  Simple Smile

При мен протича, ако самата ютия не е достатъчно загряла.

# 21 779
Как мога да изчистя пръски от натрупвания по душ кабина? Пробвах с обезмаслител и с пяна на цилит ,ама не става. Душ кабината е нова , но зле стопанисвана...

Общи условия

Активация на акаунт