?Въпроси всякакви?

• 5 503 421
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 650
Идеи къде наблизо до София (50-70 км) може да идем на палатка?
Мислех си за района около Своге или около яз. Искър, но дали и къде е подходящо да си опнем чисто новата палатка?  newsm78

Около Своге има много места. Там всяко едно село е с красива природа. Преди тях около селата Царичина, Градец и Беледие хан също има поляни.

# 22 651
  • от Луната
Абонаментният ми план към Виваком изтича. Искам да запазя номера, но да не подновявам договора.
Може ли същия номер да прехвърля на предплатени минути?
След изтичане на подписания договор вие си запазвате номера, както и досегашния абонаментен план без да е нужно да подписвате нов договор. Евентуално ако е имало някаква промоция за включени допълнителни екстри е възможно да си ги плащате след изтичането на промоцията (договора). Не може от абонамент да се мине на предплатен, само обратното може.

# 22 652
  • Германия
Имам лаптоп Леново който се отключва с пръстов отпечатък, но за да го заключа, трябва специално да натискам клавишната комбинация, а аз искам да се заключва когато затворя капака. Знам, че имаше меню с опции, включително какво да прави като затворя капака, но не мога да го открия. Някой може ли да ми каже къде е?

Control Panel - Power Options - System Settings - When I close the lid...
Аз съм с Acer и Windows 7 и при мен е там.

# 22 653
  • UK
Мерси, намерих го, но не ми дава опция да го заключи... Само Слийп и Хайбърнейт...

# 22 654
ха , душко , оцеляла си. ще се живее  hahaha

# 22 655
  • UK
Мда, и аз, и котките оцеляха Simple Smile

# 22 656
предполагам си отговори на въпросите от снощи  newsm78
майната им на котките  Joy

# 22 657
  • UK
Ама изхвърлих цветето...

# 22 658
  • Германия
Мерси, намерих го, но не ми дава опция да го заключи... Само Слийп и Хайбърнейт...
Е да де, ама ако е заспал, след това лаптопът не иска ли парола? Ако не, отдолу в същия прозорец поне при мен имаш надпис Password protection on wakeup и възможност да избереш между "Require a password" и "Don't require a password".

# 22 659
  • UK
Да, но освен това дискънектва някои програми, които искам да си стоят онлайн...

# 22 660
Откъде мога да си купя капачки за големи буркани за туршия ? Продават за нормални 0,800 л (компотени), а с по-голям диаметър не? Оригиналните капачки ръждясаха и не стават за употреба.

# 22 661
Искам да си купя билет отиване и връщане, спален вагон, първа класа, до Бургас. Уточнявам в случай, че е важно  Laughing Въпросът е, че може да ми се наложи да се откажа от пътуването и питането ми е дали има опция да ми се върнат (част от) парите за билета. Ако да, в какъв срок и какъв размер?

И още нещо - все още ли важи практиката, че места в спален вагон Бургас-София се пускат само по 1 бройка в офис на БДЖ за София, а останалите се продават само на гара Бургас? Миналата година със сигурност беше така, но се чудех дали не са си осъвременили практиката това лято.

Благодаря предварително!   bouquet

# 22 662
  • София
Повечето застрахователи твърдят, че ти трябва, за да ти вземат парите, но всъщност не е необходима за държави в ЕС - съвсем скоро даваха репортаж по новините именно за това.
newsm78 А на мен защо ми издадоха безплатно от един застраховател?
Защото цената на ЗК си е била калкулирана предварително в цената на ГО.
  bouquet

# 22 663
  • В страната на мечтите
Спешно трябва да разбера на кой художник е тази картина, нямам възможност да я занеса на специалист:

За мен подписът е напълно неразбираем...

# 22 664
  • UK
Пак съм тук с въпрос. Търся нещо като "игра", която представлява топчета, свързани с въже (?), който премяташ през пръстите си. Нищо повече не знам, имам смътен спомен че съм виждала такова нещо, дори че съм си играла, и че съм се удряла с това нещо... Някой сеща ли се за какво говоря?

Общи условия

Активация на акаунт