?Въпроси всякакви?

• 5 479 470
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 290
  • София
Още по-зле,правят го от швейцарски /и не само/ концентрат на прах с вид на гипс.Чудно бяло вино става.Е,и малко аромат ,де.
Нали се пита за вино? Това, което го обясняваш не е вино.
Не е вино,но се продава за такова и посмъртно не можеш да разбереш ,че не е направено от гроздов сок.А какво съдържа един господ знае.
Наскоро бях нагости и пих бяло вино -домакинът специално беше осигурил южноафриканско и аржентинско.Като се загледах в етикетите-абсолютно еднакви,само надписа различен.

Може ли малко повече информация за името на тази прословута швейцарска суровина?

# 37 291
Скрит текст:
Благодаря за съветите  bouquet По-рано от петък не мога да отида на лекар.

Измерих го преди малко и е 129 на 114. Crazy Защо така се приближават тези граници? Опасно ли е?
Барелина, явно имаш проблем с кръвното налягане, но сигурна ли си, че апарата, който използваш е читав  Thinking
Читав е. И ние се усъмнихме, но при други хора си дава нормално кръвно. Явно нещо ми е станало и рязко ми се вдига, а после пада. По едно време беше 154 на 124.

# 37 292
Изобщо не я знам,но чух за това от два различни източника-бивш вносител на концентрата  и собственик на винарска изба .

# 37 293
  • София
Скрит текст:
Благодаря за съветите  bouquet По-рано от петък не мога да отида на лекар.

Измерих го преди малко и е 129 на 114. Crazy Защо така се приближават тези граници? Опасно ли е?
Барелина, явно имаш проблем с кръвното налягане, но сигурна ли си, че апарата, който използваш е читав  Thinking
Читав е. И ние се усъмнихме, но при други хора си дава нормално кръвно. Явно нещо ми е станало и рязко ми се вдига, а после пада. По едно време беше 154 на 124.

Задължително отидете на лекар защото високото кръвно налягане е последствие и симптом а не причината и самото заболяване.

# 37 294
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Още по-зле,правят го от швейцарски /и не само/ концентрат на прах с вид на гипс.Чудно бяло вино става.Е,и малко аромат ,де.
Нали се пита за вино? Това, което го обясняваш не е вино.
Не е вино,но се продава за такова и посмъртно не можеш да разбереш ,че не е направено от гроздов сок.А какво съдържа един господ знае.
Наскоро бях нагости и пих бяло вино -домакинът специално беше осигурил южноафриканско и аржентинско.Като се загледах в етикетите-абсолютно еднакви,само надписа различен.

Не разбрах, къде го продават това "вино"? Бутилирано като вносно ли? Това си е за КЗП.
И да се върнем към въпроса, мъжът ми си прави вино без захар, в някои изби също правят такова (съжалявам, че не мога да помогна с марки). Но на масовото производство навсякъде има добавена захар.
И това за вино, което е от грозде, всичко друго няма право да се нарича вино.
Добавянето на захар преди започването на ферментация служи точно за да може джибрите да ферментират и се прави винаги, когато на гроздето не му достига необходимата захарност за да може да се извърши този процес. Без него няма да има вино. Захарността на готовото вино зависи по-скоро от технологията по-нататък. Peace
Ето малко четиво по темата - http://www.sivosten.com/content.php?review.1519

# 37 295
  • София
Тези са подобни - пластмаса метализирана, с дупки за зашиване, ако не държиш да са метални и с винтове. Има от пластмасовите много видове и в един магазин на Екзарх Йосиф, отдясно на Халите, на ъгъла с Вашингтон (първата пряка).

# 37 296
  • Варна
Добавянето на захар преди започването на ферментация служи точно за да може джибрите да ферментират и се прави винаги, когато на гроздето не му достига необходимата захарност за да може да се извърши този процес. Без него няма да има вино. Захарността на готовото вино зависи по-скоро от технологията по-нататък. Peace
Ето малко четиво по темата - http://www.sivosten.com/content.php?review.1519

Благодаря, това го знам.
Доколкото схващам въпросът не беше за захарността на виното, а за добавената захар.

# 37 297
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бихте ли ми казали кое бяло вино не съдържа захар? Имам предвид как бих го познала, сухо, мискет или нещо друго?
Според мен въпросът е точно сухо, полусухо, десертно вино ...?
Ама най-добре самата потребителка да си каже какво точно пита. Peace

# 37 298
  • Точно където трябва
Кърмещи могат ли да пият Колдрекс, Фервекс и др. подобни?

# 37 299
  • Варна

В листовката пише, че след консултация с лекар.

# 37 300
Бихте ли ми казали кое бяло вино не съдържа захар? Имам предвид как бих го познала, сухо, мискет или нещо друго?
Според мен въпросът е точно сухо, полусухо, десертно вино ...?
Ама най-добре самата потребителка да си каже какво точно пита. Peace

Да, точно това питах. Като отида да купувам вино как да разбера кое е без захар. Една съфорумка уточни, че това е сухото вино. Това ме интересуваше, отивам за сухо вино.  Mr. Green

# 37 301
  • Варна
Да, точно това питах. Като отида да купувам вино как да разбера кое е без захар. Една съфорумка уточни, че това е сухото вино. Това ме интересуваше, отивам за сухо вино.  Mr. Green

На това му се казва, без остатъчна захарност, а не без захар. Т.е. сухо. Peace

# 37 302
  • UK
  Може да пиеш парацетамол , те май това съдържат тези прахчета.
  Все пак е хубаво да говориш с лекар.

# 37 303
Да, точно това питах. Като отида да купувам вино как да разбера кое е без захар. Една съфорумка уточни, че това е сухото вино. Това ме интересуваше, отивам за сухо вино.  Mr. Green

На това му се казва, без остатъчна захарност, а не без захар. Т.е. сухо. Peace

Благодаря за пояснението, нищичко не разбирам от вина.  Peace

# 37 304
  • от Луната
При явяване пред ТЕЛК оригинали от документите ли се носят и връщат ли ги после?
Оригиналите се носят ако ги поискат само за справка, но в никакъв случай не се дават на комисията. Направете си копия и тях представете, защото те си ги прибират и остават при тях.

Общи условия

Активация на акаунт