?Въпроси всякакви?

• 5 479 353
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 395
  • UK
Все същото е. Ти си решаваш колко време да го ползваш, хубаво е да има някаква почивка, примерно ползвай го един месец и после нещо друго за един месец или почивка. Моя не го ползвам като топ, само като основа или самостоятелно, понкога слагам нов пласт всеки ден 2-3 дни поред, понякога го оставям и го трия като се обели. Схемата е нанасяш един пласт, на следващия ден - втори, на третия - трети, на четвъртия триеш, петия нанасяш пак. Наскоро по стечение на обстоятелствата не го изтрих в продължение на поне две седмици, той нали е прозрачен и не си личи, и още имам едни вдлъбнатини на ноктите по линията, по която е минавал лака до кожичките. Отрови са, но иначе са ми много чупливи ноктите.

# 37 396
Благодаря ти  bouquet

# 37 397
  • София
Къде в района на СМГ бих могла да ламинирам документ?

# 37 398
Как могат да се махнат упорити петна от тоалетна? И Кислол не действа.

# 37 399
Смени си тоалетната. Най- сигурно.   Joy Joy Joy

# 37 400
  • Варна
Как могат да се махнат упорити петна от тоалетна? И Кислол не действа.

Петна от какво? Котлен камък?

# 37 401
Никаква идея ooooh! Преместихме се преди седмица в апартамента на ММ, петната са в дъното, черни, не се премахват. ММ не знае как са се появили, чинията е на две години, не е нещо старо.

# 37 402
А с какво пречат петната? Simple Smile Не се заяждам изобщо, питам най-добронамерено, защото и нашето дъно на тоалетната чиния е черно, но никога досега не съм обръщала внимание.

# 37 403
Заяц, аз съм чистила подобни петна, стоят като голям налеп, с хипохлорид. Изсипвам и оставям за известно време - за няколко дни изчезнаха.

# 37 404
  • оттам, откъдето започва България
Това наистина е наслоен варовик. Преди години живеех в град без вода и често ми се налагаше да чистя такива отлагания. С една кърпа или гъба се събира водата, след това се слага препарат срещу варовик, и ако не се махнеше направо си играех да го къртя, ама много внимателно, че да не се пробие чинията. Сега поддържам само с белина и си свети, но ежеседмично трябва да се мият отлаганията /при нас водата е много мръсна и варовита и дори не я пием/ Някой беше споменал, че с кока-кола си чисти идеално тоалетната, та можеш и да пробваш. Щом разяжда ръжда може да разяде и варовика.

# 37 405

Имам една книга тук с която не мога да правя нищо. Не мога да копирам, нито да правя промени с шрифта. Как да го оправя? Има ли начин?

# 37 406
Благодаря за съветите, ще пробваме.
 Гърне без похлупак, изглежда ми неприятно и досега не се бях сблъсквала с подобно нещо Peace

# 37 407
  • софия

Имам една книга тук с която не мога да правя нищо. Не мога да копирам, нито да правя промени с шрифта. Как да го оправя? Има ли начин?
Пробвай да я запазиш с друго име. Прилича ми на заключена с парола.

# 37 408
Благодаря за идеята zvanche. Не стана, но го форматирах в пдф файл и успях да си направя промените  Grinning

# 37 409
  • София
Elora Danan, съвсем скоро с мъжа ми установихме, че става по следния начин: отваряш си нов файл в Word, отиваш на Insert - Object - Text from file и избираш файла. След това в новия файл вече можеш да си правиш каквото си искаш.

Общи условия

Активация на акаунт