?Въпроси всякакви?

• 5 525 318
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 68 400
  • Варна
Ако е за смузита, и обикновен блендер с хубава мощност върши работа. Моят е със стъклена кана.

# 68 401
  • София
За ядки, семена също може... стъклената чаша тежи и трудно се мие... За майка ми го взимам.

# 68 402
  • София
За ядки, семена също може... стъклената чаша тежи и трудно се мие... За майка ми го взимам.
Моят е със стъклена чаша, а на майка ми е с пластмасова. С времето пластмасата старее, променя си цвета и старее. Сега ще го сменя със стъкло.

# 68 403
  • София
Моят е със стъклена чаша, а на майка ми е с пластмасова. С времето пластмасата старее, променя си цвета и старее. Сега ще го сменя със стъкло.
Е то всичко старее, но с години...

# 68 404
  • София
Е то всичко старее, но с години...
Да, вярно е, за мен стъклото е по-практично, но е въпрос и на лична преценка. Успех с избора.

# 68 405
  • София
А тези стъклени чаши по-здрави ли са от обикновеното стъкло? В смисъл буташ по невнимание чашата, пада, чупи се или са заздравени допълнително? Защото аз самата купувам с пластмасови точно заради чупливостта - често изпускам разни неща. Но пък и мен ме дразни потъмняването и си мисля за стъкло.

# 68 406
  • София
А тези стъклени чаши по-здрави ли са от обикновеното стъкло? В смисъл буташ по невнимание чашата, пада, чупи се или са заздравени допълнително? Защото аз самата купувам с пластмасови точно заради чупливостта - често изпускам разни неща. Но пък и мен ме дразни потъмняването и си мисля за стъкло.
Не съм я изпускала досега, но е дебело стъклото. Предполагам обаче, че ако падне от плота на плочките, няма да има спасение.

# 68 407
  • Добрич
Има ли тук дами, използващи продуктите на The Body Shop, да споделят от къде си ги купуват? Интересувам се главно от маслата им за тяло, чувам добри отзиви за тях, но ми се струват малко скъпички.

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 12:21 от Марма

# 68 408
  • Варна
Каква е ориентировъчната цена на шоколад 1 метър? И къде се продават?

# 68 409
На сайта им има адреси.

# 68 410
  • Deutschland/HE
Каква е ориентировъчната цена на шоколад 1 метър? И къде се продават?

аз бях купувала от Варчев, на Червения площад. Тогава струваше 25лв, но сега е по0скъп

# 68 411
  • Варна
Благодаря. Казаха ми, че в Украйна струва около 5-6 лв на нашите пари. Сигурно зависи и от качеството на шоколада.

# 68 412
Има ли тук дами, използващи продуктите на The Body Shop, да споделят от къде си ги купуват? Интересувам се главно от маслата им за тяло, чувам добри отзиви за тях, но ми се струват малко скъпички.

Купувала съм от parfimo.bg, но аз по принцип не съм им фен. Споделян е този сайт, който предлага само техни продукти:
https://mybodystore.bg/

# 68 413
Някой има ли идея как да изхвърля стара козметика, дали да я изхвърля в казанчето на тоалетната и опаковките да рециклирам? Thinking

# 68 414
  • Добрич

Купувала съм от parfimo.bg, но аз по принцип не съм им фен. Споделян е този сайт, който предлага само техни продукти:
https://mybodystore.bg/
Благодаря Ви. Видях го, но се чудих дали продуктите са оригинални. Явно от там ще закупя.

Общи условия

Активация на акаунт