?Въпроси всякакви?

• 5 556 222
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 380
Имам въпрос свързан с детското здраве.може вече да е коментирано, но не помня, а и нямам времето да изчета цялата тема назад.
При кръвотечение от носа с какъв мехлем мога да намаза, за да спре? Има разширен кръвоносен съв в едната ноздра.Не е целогодишно, а едва от няколко дни.Случва се предимно сутрин  и еднократно.

Благодаря

Това изписаха на дъщеря ми, тогава беше на 5 за спиране на кръвотечението от носа.
Скрит текст:
Най-добре е да се заведе на УНГ. Помага и мазане с Ринолекс, омекотява носната лигавица и предотвратява спукването на капилярите.
Скрит текст:

# 73 381
  • София
За коя Капела иде реч? Скучно е за 10 годишни, да.
В Мол Люлин 11 годишно момче празнува долу, не знам как се казва, има колички, ел.игри, платформа за танци.Чувала съм и за боулинг зала в Люлин.
В Парадайз също съученичка на моята празнува- не бях аз, обаче са танцували+ боулинг+ на автоматите за игри.Не знам точно кой е организирал..там на етажа с пързалката.
Ние бяхме също там, обаче на ниво 3+, във Фънтопия Парадайз, ескейп+ катерене+ скокове и т.н. Обаче си е изваждане...Hands V , забавления да искаш..
Сестра ми оня ден прави в мола на България, много доволна, ама още не знам подробности- беше само за момчета Simple Smile на по 12г.

Много благодаря за изчерпателната информация! Ще разгледам сега всички предложения. bouquet

# 73 382
  • София
Някой пазарувал ли е от сайта на LC waikiki?
Нещо им е сбъркан атаблицата с размерите за тинейджъри https://www.lcw.com/bg-BG/sizechart?active=teen-girls Това на ръст дали би трябвало да е дължина на тениската? Защото е ясно, че не е ръст Simple Smile

# 73 383
  • София
Кожното в Александровска кога приема с направление?
Тук никой не отговаря

# 73 384
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Прилича ми на дължина на дрехата...Не е ръст със сигурност.

# 73 385
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нещо им е сбъркан атаблицата с размерите за тинейджъри https://www.lcw.com/bg-BG/sizechart?active=teen-girls Това на ръст дали би трябвало да е дължина на тениската? Защото е ясно, че не е ръст Simple Smile

добави една единица отпред Wink

опааа! на английски текста е друг Simple Smile
https://www.lcw.com/en-BG/sizechart?active=teen-girls

продължавам да си мисля, че е ръст, но са пропуснали 1 метър Simple Smile

# 73 386
  • София
Тук никой не отговаря
Потърсете телефони в сайта и звънете на тях, аз миналата седмица се свързах и дъщеря ми мина преглед при тях.

# 73 387
  • София
Тук никой не отговаря
Потърсете телефони в сайта и звънете на тях, аз миналата седмица се свързах и дъщеря ми мина преглед при тях.
http://dkc-alexandrovska.com/cabs/cab21

# 73 388
  • При елфите ...
Да попитам и тук... Телефонът ми е Нокиа 5... От 3 дни имам следния проблем... Не мога да ползвам мобилния си и-нет въпреки, че мобилните данни са включени... Само с wi-fi става...
Рестартирах го няколко пъти... не подейства... Не знам дали е от значение, но проблемът се появи след като бях няколко дни в чужбина... Нямам роуминг и там ползвах и-нет само от wi-fi... Още след като влязох в БГ се оказа, че не мога да ползвам мобилния интернет...
Не знам какво да направя... идеи?!?

# 73 389
Да попитам и тук... Телефонът ми е Нокиа 5... От 3 дни имам следния проблем... Не мога да ползвам мобилния си и-нет въпреки, че мобилните данни са включени... Само с wi-fi става...
Рестартирах го няколко пъти... не подейства... Не знам дали е от значение, но проблемът се появи след като бях няколко дни в чужбина... Нямам роуминг и там ползвах и-нет само от wi-fi... Още след като влязох в БГ се оказа, че не мога да ползвам мобилния интернет...

Отиди в офис на оператора и там ще ти го оправят. Майка ми имаше същия проблем преди време

# 73 390
  • При елфите ...
Скрит текст:
Отиди в офис на оператора и там ще ти го оправят. Майка ми имаше същия проблем преди време
Благодаря... ще отида...

# 73 391
Скрит текст:
Благодаря... ще отида...
Възможно е настройките да са се затрили ...обадете се на оператор да ви пратят нови или направо в офис .

# 73 392
  • При елфите ...
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря... ще отида...
Възможно е настройките да са се затрили ...обадете се на оператор да ви пратят нови или направо в офис .
Да, ще отида в офиса на оператора.

# 73 393

Дължина на крачола - от вътрешната страна. Превода е скапан, както винаги.

https://www.lcw.com/en-UK/sizechart?active=teen-girls

# 73 394
Моля кажете ми марка зехтин, който да не е лют, да не мирише силно на сурово масло, да е качествен, да няма остър вкус и силен аромат, да става за салата и за готвене, че все попадам на някакви, които не ми харесват на вкус. Може би искам много неща в една бутилка, но просто има толкова зехтини, че ако карам на проба-грешка, ще ми струва твърде скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт