?Въпроси всякакви?

• 5 556 000
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 425
  • София
И пак имам проблем с гадни Майнкрафт.  Възможно ли е след актуализация на софтуера на телефона играта да не стартира поради някаква несъвместимист?
Възможно е. Аз имам подобен проблем с продукт на гугъл. След някаква актуализация преди няколко месеца вече е "несъвместим" с моят тел.

Отврат, и сега какво да я правя?  Детето отново ще страда...Аман вече,  толкова пари на вятъра

Само да кажа, ако някой има подобен проблем: писах на форума на Гугъл плей, посъветваха ме да изчистя кеша на играта и всичко се оправи.

# 73 426
  • На брега на реката
Мен ме е хапал тигров комар, и понеже бях цялата наядена по краката, си ги снимах утрепаните за всеки случай ако се случи нещо с мен Joy Е, нищо не се случи, освен, че отне седмици, за да мине и последната подутина. Дори и сърбежа беше по-различен, някак болезнен.
Ето да четеш за Зика и да се успокоиш!
Моят съвет е да идеш на лекар. Особено щом отока е сериозен и не се чувстваш комфортно. Спри с бабините мазила и илачи и иди да ти предпишат лекарство, което да помогне на състоянието ти.

# 73 427
Може ли да се изиска да се направи легнал полицай на улица с много деца,тъй като през нея шофират много бързо?

# 73 428
  • София
Това имам предвид, да. Стипцив е вкуса, но и леко люти на гърлото.
Благодаря ти за съвета. Обикновено готвя с олио,но искам да си имам и зехтин за някои ястия, които си се приготвят специално със зехтин.
Можеш да пробваш олио от гроздови семки. Става за готвене при по-високи температури и няма никакъв неприятен вкус. Откакто го открих почти не ползвам зехтин, защото и моите деца все мрънкаха за тревистия вкус.

# 73 429
  • София
Аз ползвам за готвене предимно шарлан. Доволна съм.

# 73 430
  • Deutschland/HE
Това имам предвид, да. Стипцив е вкуса, но и леко люти на гърлото.
Благодаря ти за съвета. Обикновено готвя с олио,но искам да си имам и зехтин за някои ястия, които си се приготвят специално със зехтин.
Можеш да пробваш олио от гроздови семки. Става за готвене при по-високи температури и няма никакъв неприятен вкус. Откакто го открих почти не ползвам зехтин, защото и моите деца все мрънкаха за тревистия вкус.

С две ръце за олиото от гроздови семки, няма този тръпчив вкус и аромат, ползвам го редовно вече 10години  Simple Smile

# 73 431
А цената му каква е?

Има ли действащ полигон в София? Ще се радвам да се включи някой с пресен опит, защото в интернет намирам разни резултати, но не съм сигурна дали вече не са превърнати в строителни площадки.

И още един въпрос: кои са светилата в офталмологията в България?

# 73 432
  • На брега на реката
Лисе, пиши до общината, те ще си го насочат към съответния отдел/дирекция, отговаряща за транспорта. Ще си назначат нужните проверки и ще ти отговорят.

# 73 433
  • София
А цената му каква е?

Скрит текст:
Има ли действащ полигон в София? Ще се радвам да се включи някой с пресен опит, защото в интернет намирам разни резултати, но не съм сигурна дали вече не са превърнати в строителни площадки.

Съпоставима със зехтина

# 73 434
Лисе, пиши до общината, те ще си го насочат към съответния отдел/дирекция, отговаряща за транспорта. Ще си назначат нужните проверки и ще ти отговорят.
Благодаря  bouquet

# 73 435
  • София
Имам въпрос свързан с детското здраве.може вече да е коментирано, но не помня, а и нямам времето да изчета цялата тема назад.
При кръвотечение от носа с какъв мехлем мога да намаза, за да спре? Има разширен кръвоносен съв в едната ноздра.Не е целогодишно, а едва от няколко дни.Случва се предимно сутрин  и еднократно.

Благодаря

Това изписаха на дъщеря ми, тогава беше на 5 за спиране на кръвотечението от носа.
Скрит текст:
Най-добре е да се заведе на УНГ. Помага и мазане с Ринолекс, омекотява носната лигавица и предотвратява спукването на капилярите.
Скрит текст:

Благодаря на всички за отговорите! Да, водих детето на лекар веднага щом кръвотечението от носа се появи, оказа се по-широк кръвоносен съд.Изписа точно Емофикс.За мен е доста скъп, затова попитах тук за бюджетно средство. Посъветваха ме да мажа с Низита маз и Ринолекс маз, които ми се намират винаги вкъщи.Да почиствам носа с Тонимер.Направих тези процедури,засега няма оплакване.На 4 год.

# 73 436

зависи точно за какво
д-р Холевич от Зора за работа с лазер
д-р Доков от Александровска за по-сложни операции
д-р Топов от Токуда също
д-р Якимова в п-ка Младост за по-обикновени прегледи
за всеки един от тях има много отзиви в нета

# 73 437
Bubanka, благодаря... За преригиум става въпрос (надигнато, триъглнк удебеление на конюнктивата, което се разраства върху роговицата.) Ще проуча специалистите, които си посочила

# 73 438
Момичета, знаете ли дали има преведено майчинство?

# 73 439
Здравейте,пак съм аз с моят проблем. Четох че трябвало да се минат няколко дни от закъснението и тогава да се направи теста. Въпросът ми е колко,тъй като на мен трябваше на 28 да ми дойде вчера направих теста на 2 малко ли са и не беше със сутришна урина? Имам бяло течение и болки в яйчниците,но теста посочи отрицателно. Дали да се притеснявам ? Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт