?Въпроси всякакви?

• 5 554 212
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 620
Благодаря на всички момичета, които коментираха проблема ми с ухапването. Не стигнах до ЛЛ, оказа се, че някак си от водата се я възбужда сърбежа на ухапаното..... Zest, благодаря за статията - търсех, но точно тази не я бях чела... Flowers Hibiscus
 Да питам относно изследванията за здравната книжкаб- освен манту и онова със стъклото, има ли  първа урина? Не мога да си спомня от миналата година какво искаха....

# 73 621
Здравейте, преди малко използвах банкомат и се опитах да изтегля пари, изчете всичко върна картата, но пари не получих. След това сметката беше празна. Как трябва да постъпя в този случай ? Pensive

# 73 622
  • Буркина Фасо
обади се на телефона за поддръжка на банкоматите. има го изписан на банкомата и на картата.
или пък се обърни към твоята банка - по телефон или на крака.

# 73 623
обади се на телефона за поддръжка на банкоматите. има го изписан на банкомата и на картата.

Ох, добре, благодаря. Ще се опитам

# 73 624
  • Буркина Фасо

Ох, добре, благодаря. Ще се опитам
друг избор нямаш  Laughing

# 73 625
Не знам, може и да ми е тъп въпросът, но вярно ли е, че изпраните дрехи като минат през сушилня, нямало нужда да се гладят? Щото ако е така, веднага си купувам, че ми писна да гладя.

# 73 626
Относно самолета: и на мен, и на дъщеря ми ни става лошо в кола, но в самолет - не. Приемаме обаче, че пилотът е свестен и качва и смъква височина нормално.

Проблемът при малките деца в самолета по-скоро са ушите. Има едни специални тапи за уши, но са скъпи и като не знаеш все още дали ще има проблем с ушите може би няма смисъл да ги купуваш. Вземи обаче бонбони за смучене, те долу горе могат да облекчат болките в ушите ако се появят.

# 73 627
  • София
Не знам, може и да ми е тъп въпросът, но вярно ли е, че изпраните дрехи като минат през сушилня, нямало нужда да се гладят? Щото ако е така, веднага си купувам, че ми писна да гладя.
Зависи от материята. За някои материи даже се увеличава гладенето.

# 73 628
Аз вложих повече пари в хубава пералня вместо да имам пералня и сушилня. Съмнявам се да излизат полуизгладени иначе досега да съм си взела. Ненавиждам гладенето. Все пак ще следя с интерес отговорите.

# 73 629
Знаех си, че е твърде хубаво, за да е истина. Но тук някъде в БГМАМА го четох, даже си спомням, беше за домакинските задължения нещо и една дама беше писала - ползвам сушилня и не гладя, нещо такова.
Мъжа ми има поне 30 тениски, памучни се водят. Настръхвам в края на седмицата.

# 73 630
  • София
Зависи от материята, от количеството дрехи в сушилнята и от това дали ще ги извадиш виднага щом сушилнята приключи работа. Като цяло, не спестява много от гладенето

# 73 631
  • Sofia
Памучните тениски трябва да се гладят и след сушилня.

# 73 632
  • Mediterraneo
Знаех си, че е твърде хубаво, за да е истина. Но тук някъде в БГМАМА го четох, даже си спомням, беше за домакинските задължения нещо и една дама беше писала - ползвам сушилня и не гладя, нещо такова.
Мъжа ми има поне 30 тениски, памучни се водят. Настръхвам в края на седмицата.

То тук има хора, които твърдят, че носят само памучни дрехи и точно те не трябва да се гладят( дори и без сушилня). Моят опит сочи точно обратното- чист памук ли е, без гладене не става! Ама отдавна не споря със ССФ.

# 73 633
Никога не си гладя дрехите, защото знам как да ги простирам особено тениските - на закачалки. Гладя някоя и друга риза, и то не винаги. Не съм била измачкана досега.

# 73 634
  • София
Не гладя след сушилня. Особено памучни тениски. Даже със сушилнята си помагам за по-лесно гладене на неща.
Но, за да не се мачкат трябва да се слагат 1/3 от обема на барабана. Вадя ги веднага след като приключи и ги оставям да изстинат без да са нагънати. Това е моят опит и не настоявам, че важи за всички.

Има тема за сушилните. Може и там да почетеш кой, какво, как Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт