Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 965
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Една мюсюлманка таку-що ми отговори по повод забраната за бръснене - "Защо???" ви е забранено да се бръснете. Непонятен обичай за нея.

# 256
Една мюсюлманка таку-що ми отговори по повод забраната за бръснене - "Защо???" ви е забранено да се бръснете. Непонятен обичай за нея.
newsm10 Непонятен е разбира се. И на нас никой не ни е забранявал.
Това са смешни суеверия, които се съблюдават от много българи, които и сами не знаят защо го правят.  Друга подобна глупост е да се покриват отгледалата... абе.... много подобни има.

# 257
Знам, че не е по закон, Аурелия, но е обичай... и на много места все още се спазва. Ритуалите ни са изпълнени със суеверия и езически остатъци от обичаи. Simple Smile

# 258

newsm51

Engin Akyürek International Fans
преди 10 минути
At last :: OFFICIAL STATEMENT FROM OFFICIAL FB PAGE

Най-сетне: ОФИЦИАЛНО  ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ОФИЦИАЛНАТА ФБ СТРАНИЦА

Имаме добра вест, след като толкова развълнувано публикувахме предишните новини за „Мръсни пари и любов”. Очакваме с нетърпение да видим цялата история.
След дълги преговори Туба Бюйюкюстюн ще бъде партньорка на Енгин Акюрек. В социалните медии вече се говори, че серията ще привлече огромен брой почитатели. Актьорите, участващи в нея,  са се доказали пред зрителите и в борбата за рейтинг.
Ще продължим с нашите статии, когато сме готови. Първият трейлър на серията ще бъде излъчен в първия ЧЕТВЪРТЪК на февруари. Първи епизод ще бъде излъчен или последната седмица на февруари или първата седмица на март. Серията най-вероятно ще се излъчва в сряда. 

Скрит текст:
We have a good news, after the publishing of the earlier news about "Kara Para Aşk" in a very excited way. We are looking forward to see the whole story..

After long time of working, Tuba Büyüküstün brought to be Engin Akyürek's partner. What social media comments about The series already is saying that it will attract so many audience.
The actors that are involved in the show, have already proved themselves for the audience and in the rating issue.

We will be likely to return again with our articles when it will be ready. The first trailer of the show will be aired on the first Thursday of February. The first meet of lovers "The first episode" will be aired on either the last week of February or the first week of March. Wednesday probably will be the releasing day "Day of episode"

# 259
  • Пловдив

http://habercaddesi.com/haber/7741-kara-para-askin-kadrosu-belli-oldu.html

Да отбележим, че преди малко и тук сме отбелязани. Копи/пейст, но пише "Kaynak:Dizifilm.com" - Източник:"Дизифилм.сом".
...................
Любов..... първият четвъртак е 6 февруари. И вероятно това ще е денят на излъчване. Както писах снощи, на мястото на KURTLAR VADİSİ PUSU - ще се мести в друга тв или в сряда???? Ще чакаме.
txtloves

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 17:04 от mariana51

# 260
Любов,чудесна новина! newsm51

# 261

Любовче, благодаря  за преведената изчерпателна информация.

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 262

newsm51

Engin Akyürek International Fans
преди 10 минути
At last :: OFFICIAL STATEMENT FROM OFFICIAL FB PAGE

Най-сетне: ОФИЦИАЛНО  ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ОФИЦИАЛНАТА ФБ СТРАНИЦА

Имаме добра вест, след като толкова развълнувано публикувахме предишните новини за „Мръсни пари и любов”. Очакваме с нетърпение да видим цялата история.
След дълги преговори Туба Бюйюкюстюн ще бъде партньорка на Енгин Акюрек. В социалните медии вече се говори, че серията ще привлече огромен брой почитатели. Актьорите, участващи в нея,  са се доказали пред зрителите и в борбата за рейтинг.
Ще продължим с нашите статии, когато сме готови. Първият трейлър на серията ще бъде излъчен в първия ЧЕТВЪРТЪК на февруари. Първи епизод ще бъде излъчен или последната седмица на февруари или първата седмица на март. Серията най-вероятно ще се излъчва в сряда.  

Скрит текст:
We have a good news, after the publishing of the earlier news about "Kara Para Aşk" in a very excited way. We are looking forward to see the whole story..

After long time of working, Tuba Büyüküstün brought to be Engin Akyürek's partner. What social media comments about The series already is saying that it will attract so many audience.
The actors that are involved in the show, have already proved themselves for the audience and in the rating issue.

We will be likely to return again with our articles when it will be ready. The first trailer of the show will be aired on the first Thursday of February. The first meet of lovers "The first episode" will be aired on either the last week of February or the first week of March. Wednesday probably will be the releasing day "Day of episode"

Скрит текст:

http://habercaddesi.com/haber/7741-kara-para-askin-kadrosu-belli-oldu.html

Да отбележим, че преди малко и тук сме отбелязани. Копи/пейст, но пише "Kaynak:Dizifilm.com" - Източник:"Дизифилм.сом".

Браво момичета !  

Това имам предвид - новина, снимка, информация, слух или подсказка - превод и  източник !!!

Защото ... както казва Велияна
...когато има 5 теми,в които по един или друг начин ще се пишат неща,касаещи сериала,неминуемо ще има повтаряне на някоя информация-може би понякога ще се изпусне източника,но не мисля,че това е кой знае какво престъпление. Peace
 ще остана с грешно впечатление, че се чете тук и се преразказва там.

Което ... сигурно не е така, ама знам ли ...

Дочи - благодаря за интересния материал !

# 263
Цитат

Марта,а ако нещо недай Бог се прочете в нашата тема и се преразкаже в другата,това толкова голямо престъпление ли е?Все пак това са момичета,които в болшинството си са фенки и на Туба и на Енгин и с радост посрещат тяхната съвместна работа.Аз чета и пиша в тази тема и поне до сега съм срещнала само положително отношение спрямо Енгин. newsm78

# 264
Цитат

Марта,а ако нещо недай Бог се прочете в нашата тема и се преразкаже в другата,това толкова голямо престъпление ли е?

Разбира се, че не е престъпление, но е коректно да се спомене източника.... аз така бих постъпила.
 Smile Аз обаче не чета други теми, така че каквото и да направиш, няма да го видя. Споко!

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 17:23 от AureliaFelix

# 265
AureliaFelix ,по принцип е така,но понякога нещо,което в нашата тема заема доста място,там например се преразказва с едно две изречения,то повече място ще заеме да се обяснява от къде е ,от кога е,кой го е превел и т.н.
Ако се приеме,че не е желателно това да става,т.е. да се преразказва,то тогава няма да се прави и толкова,стига да няма обидени.
Peace Peace

# 266
Цитат

Марта,а ако нещо недай Бог се прочете в нашата тема и се преразкаже в другата,това толкова голямо престъпление ли е?Все пак това са момичета,които в болшинството си са фенки и на Туба и на Енгин и с радост посрещат тяхната съвместна работа.Аз чета и пиша в тази тема и поне до сега съм срещнала само положително отношение спрямо Енгин. newsm78

Велияна, разбира се, че не е престъпление.

Но точно поради тази причина е редно да се посочва източника.

Права си и за нещо друго !

Съвсем нормално е момичета да се интересуват от всички новини свързани с новия проект на Енгин и Туба.

Затова се цитират източниците, защото информацията може да е вярна или невярна.

Пък който чете - да си преценява дали ще вярва или няма да вярва на прочетеното.

Държа да отбележа, че аз винаги съм вярвала на това което се поства тук.

Никога не съм се съмнявала.

# 267

Е, изпих си хапчето за досещане. Тук за сега е моята тема и няма да преразказвам нищо,
пък и не съм от "ловците" на новини,
              По принцип Марта е права.   Да, както казвате не е престъпление, но не е коректно например Любов да направи превода и без нейно съгласие да се публикува в друга тема.
              Това за мене е неуважение към труда и. Хубаво е да се споразумеете и да се цитирате, за да няма недоразумения. Явно е трудно да си фен на  Енгин и на Туба.
              Предполагам ще се намери най- разумното решение.      Hug:

# 268
  • Пловдив
AureliaFelix ,по принцип е така,но понякога нещо,което в нашата тема заема доста място,там например се преразказва с едно две изречения,то повече място ще заеме да се обяснява от къде е ,от кога е,кой го е превел и т.н.
Ако се приеме,че не е желателно това да става,т.е. да се преразказва,то тогава няма да се прави и толкова,стига да няма обидени.
Peace Peace

Не е така. Мога да дам пример как се прави. Няма значение дали се преразказва.
Ето линк - пост 114. Коректно направен коментар:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=760573.105

Нищо лично. Само уточняваме, а и така се уважава труда на търсещия, превеждащия и цитиращия. Стоят и линковете от цитираната информация - първоизточника.

И за награда - Ван. Енгин/Йомер във Ван.:

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 17:47 от mariana51

# 269
Момичета,благодаря за разясненията.

Общи условия

Активация на акаунт