Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 806
  • 742
  •   1
Отговори
# 480

Текин, та Текин  ...
Йомер, та Йомер...
"Уeter ве !"
newsm51
Ох, Марта, много сладко това гифче!

# 481

Останаха само 19 дни до срещата ни с Текин и Ейлюл, и тяхната история - разказана от Енгин и Фара.

Само да вметна нещо относно изписването имената на водещите актьори в даден филм или в случая сериал / не съм компетентна по въпроса, но го споделям от лични наблюдения .

В повечето случаи винаги първо се изписва името на актрисата ! Според етиката е редно да е така !

Фактори като екранно време и хонорари, мисля, че в случая не трябва да са водещи, защото това е общ проект и те / водещите актьори са екип / !

Любов кокичетата бяха по-хубави !

# 482

Мартичка, и аз съм съсредоточена върху времето...  ooooh! ooooh! ooooh! Броя дни и часове... Дано е вярна информацията, че първият трейлър на КРА ще е в първия четвъртък на февруари... в такъв случай, остават само още 12 дни очакване...

# 483

AureliaFelixт мен няма да дочакаш такава информация
thumbsup Знам, че няма да дочакам, което показа, че всичко казано от теб по въпроса е несериозно и е в сферата на клюките.

# 484
AureliaFelix ,добре че си ти със задълбочените си и научни анализи в темата,че такива несериозни като мен направо са за никъде.Живи да ни ожалиш нас,простите клюкари.

# 485
А ритнете топките и освободете напрежението...

Що всеки приема толкова лично разговорите за проекти - минали и бъдещи, не мога да проумея.  ooooh! Ясно е, че никой от нас не е официален представител на нито една институция, свързана с турските дизита... Всеки тук изказва лично мнение и посочва материали, които лично са го впечатлили. Дали тези материали отговарят на истината, или не, става ясно в последствие. Всички ги прочитаме и си правим собствени изводи - ще вярваме ли, не ли. Дърленето за неща, които са в сферата на предположенията е смешно.  Peace

Joy Joy Joy Колко ли пъти се е наложило да рита топките Булута, докато бъдат одобрени дублите? Simple Smile))

# 486
AureliaFelix ,добре че си ти със задълбочените си и научни анализи в темата,че такива несериозни като мен направо са за никъде.Живи да ни ожалиш нас,простите клюкари.
Е, не! Преиграваш. Какви анализи и науки пък сега?!  Rolling Eyes
По достоверно ще звучи, ако кажеш ето това, velijana:
"- Да, нямам представа от хонорарите на Енгин, а обвиних мениджърката му за некадърна, просто ей така.. и аз не знам защо"

# 487
AureliaFelix ,последно:още не се е родил човекът,който ще ми казва кога и какво да пиша и казвам.Край с дискусията от моя страна.

# 488
  • Пловдив

Мениджърката на Енгин, агенцията и - която е фамилна, си е много тамам. Жената е юрист, малко е смешно ние да и даваме оценка.  Важното е с Енгин да се разбират.

# 489

Права си Маричке,

Ето аз например си мечтая, без да знам точните планове на Аурелия / моля, да ме извини/

и си казвам:   " Да е жива и здрава Аурелия, да отиде в Одрин и гледа филма и после да ни сподели

нещо или поне да каже, че е гледала прекрасен филм" .  Тогава да се успокоя и търпеливо да

чакам да го качат в нета и някой добричък да го преведе.   Ей такива мисли  ми минават в

главата, като гледам тази снимка.

# 490
Скрит текст:

Мениджърката на Енгин, агенцията и - която е фамилна, си е много тамам. Жената е юрист, малко е смешно ние да и даваме оценка.  Важното е с Енгин да се разбират.
newsm10 Абсолютно, джанъм!
Разбира се, че е смешно, особено пък ако няма грам компетентност по въпроса.

# 491

Комет, аз също мечтая... Simple Smile И понеже следя и часовника, мисля да открия вечерта с подходяща наздравица. Wink))

# 492
Здравейте момичета!  bouquet

Мен не ме вълнуват хонорари и данъци на артистите, не съм
и запозната с тяхното заплащане.
А и това, което се пише по медиите, не означава че винаги е вярно. Simple Smile
Чакам с нетърпение трейлъра, макар че с него само ще ни объркат,
но поне ще видим главните  герои, най-вече Йомер. Simple Smile Simple Smile
Дали няма да ни изненадат още през тази седмица, имаше и такова
съобщение преди дни. Много далеч ми се вижда 6-и февруари. Rolling Eyes Rolling Eyes

Докато чакаме - усмивка от Керим за всички! Heart Eyes Heart Eyes

# 493
  • Пловдив

Керем Дерен - сценарист и режисьор на "Малък септемврийски проблем".

# 494
и си казвам:   " Да е жива и здрава Аурелия, да отиде в Одрин и гледа филма и после да ни сподели

нещо или поне да каже, че е гледала прекрасен филм" .  Тогава да се успокоя и търпеливо да

чакам да го качат в нета и някой добричък да го преведе.   Ей такива мисли  ми минават в

главата, като гледам тази снимка.
newsm51 Комет!
ще ти кажа, планувам на 14.02. и 15.02. да съм в Одрин, освен ако точно тогава  времето е много лошо - сняг, поледица и пр., ще го отложа за малко.

Общи условия

Активация на акаунт