Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 806
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив

Споделям....
...................
Марта, страхотно сравнение. То няма насита....

# 541

Оффффффффф Винаги... много задължаваща дума...

Естествено, че нямах предвид турското кино. В ЗП, майката на Бихтер беше първа в редичката. Което не е логично. Други бяха главните герои.

# 542

Я, да се видим в цял ръст ...

Красота ...

Не, че си е наше гардже, ама си е хубаво... Simple Smile))
То стойка, то поглед, то ръце...Носи си го по рождение момчето, природна даденост...Не можеш да го сбъркаш с някого или да не го забележиш...

# 543
  • София
Скрит текст:

Я, да се видим в цял ръст ...

Красота ...

Марта,  Hug добре си се сетила   bouquet

# 544

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-ile-engin-akyurek- … witter#.UuUkdNJaj

"Очаквайте като бомба Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек."
Половината статия в началото е за размислите на журналиста върху неделния ден - как и какво прави семейството....
Енгин - участието му в КВФ, Туба в "20 минути" и слуховете за хонорара и. Коментира останалите актьори.... Феновете на двамата актьори са доволни.... и т.н. Познатите ни неща.
Новото: Kemal Gülman и Feryal Gülman, собственици на вилата в която очакваме да се снима - са в развод. Затова са се забавили преговорите по офертата, но Керем Чатай не се е отказал. Получил е разрешение и от 17 януари вървят снимки в голямата зала. Снимките вървят и към момента. Сериалът се снима успоредно още и в Султанахмет - в затворени помещения.
Пише още и за аксесоари и дрехи които ще облича и ползва Туба.

Леле... и това съм пропуснала. Търпя критика.  doh
Мариянче, както винаги си с актуална информация, благодаря ти   bouquet

# 545

Скрит текст:
Мечеть Султанахмет (Голубая мечеть)
Эта красивейшая мечеть — один из символов Стамбула, шедевр не только исламской, но и мировой архитектуры.

Султанахмет е джамия, явно. Синята джамия. Една от забележителностите на Истанбул...

Може би това са "закритите помещения"...
 Rolling Eyes

Скрит текст:
After the Peace of Zsitvatorok and the unfavorable result of the war with Persia, sultan Ahmet Ier decided to build a big mosque in Istanbul to calm God.[citation needed] It would be the first imperial mosque for more than forty years. While his predecessors had paid for their mosques with their spoil of war, Ahmet Ier had to remove the funds of the Treasury, because he had not gained remarkable victories. It caused the anger of oulémas, the Muslim jurists. The mosque must be built on the site of the palace of the Byzantine emperors, in front of the basilica Ayasofya (at that time, the mosque the most worshipped in Istanbul) and the racecourse, a site of a big symbolic meaning. Big parts of the south shore of the mosque rest on the foundations, the vaults of the old Grand Palais.
---
твърде сложно е за мен да правя какъвто и да е опит за превод. но явно това са помещенията зад Св. София, която е преустроена на джамия, както и минаретата към църквата.

интериор...

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 22:32 от marytza

# 546

Скрит текст:
Мечеть Султанахмет (Голубая мечеть)
Эта красивейшая мечеть — один из символов Стамбула, шедевр не только исламской, но и мировой архитектуры.

Султанахмет е джамия, явно. Синята джамия. Една от забележителностите на Истанбул...

newsm51
Благодаря, Маричке! Голям детектив си...

# 547

Подходящ, бурен фон за юначето. Simple Smile

# 548
Момичета ,за мен таланта е безценен!  bouquet
Няма хонорар или пиар ,който да ме накара да променя мнение или отношение към даден творец,ако той е талантлив и е докоснал душата ми.
Марта Hugщастлива съм ,че те познавам -макар и виртуално.  bouquet
Пожеланието ти да сънуваме някой ,който поискаме ме кара да се усмихвам и да мечтая   bouquet,за свят изпълнен с любов и доброта. Hug
Комет ,Енгин е талант на когото се възхищавам,мъж на когото искам много мъже да приличат ,дете на което мечтая моето да прилича. :  bouquet
Със сигурност знам,че няма пари на света ,които ще те направят талантлив и щастлив Hug

# 549

Дочи,

Сега без хапче схванах, какво си имала в предвид, когато си писала.

Благодаря, че поясни.  newsm51

# 550
http://vimeo.com/85081484

В РФ подписът на една от потребителките е този гиф и коментарът: "От усмивката ти губя равновесие"... И аз губя равновесие от този образ... невъзможен...

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 23:00 от marytza

# 551
Снимки във Ван, Истанбул, във въпросната Султан Ахмет ,във великолепната скъпарска вила - явно няма да се жалят средства за този проект. Все си мисля, че ще има снимки и от Рим. Туба беше там.

Разбра се за бижутата, аксесоарите и дрехите които ще носи героинята на Туба.
Мариянка сложи линка и аз ходих да прочета. Доста рекламодатели ще има сериала, може би и затова беше "шеговитата" реплика /"Мъжете да са готови  да отворят портфейлите"/ Стилно облечена Туба - радост за окото на зрителите и ... за рекламодателите.

Виж комисар Йомер - както и да го облекат или да не го облекат ще бъде радост за сърцето. Него го приемам всякак. С много дрехи навлечен, с малко облечен или пък ... съблечен...

За днес - на комисаря му стига. Утре пак ще го подхвана.

Малко за любимеца ми ...  един безценен диамант сред мъжете

# 552

Engin Akyürek Fan Club:
Изненадата на сериала „Мръсни пари и любов”

Според съобщение всички екшън сцени ще бъдат заснети от технически екип на "Universal Studio", Холивуд. Същият екип е снимал екшън сцените във филми като „Транспортер” и „Бързи и яростни”.  Всички екшън сцени в „Мръсни пари и любов” ще бъдат снимани на исторически и туристически обекти. За първи път в Турция заснемането на 5 епизода ще струва 250 000 долара.

Скрит текст:
A surprise of the series Kara Para Ask

According to the report that all actions scenes will be shot by a technical team from "Universal Studio" from Hollywood and that team performed all action scenes in movies like "The transporter" & "Fast & Furious" and all action scenes in Kara Para Ask will be held in historical & tourist places to shoot 5 episodes with a cost 250000 $ for the first time in Turkey

# 553

Момичета,  Hug

На път е да свърши и този снежен  и студен ден в реала и топъл и слънчев за мен във

виртуала, отново изпълнен с емоции и много новини за проектите на Енгин.

Благодаря за възможността чрез вас да се откъсвам периодично от действителността.

Това за мен е много и го оценявам.  newsm51 txtloves

Приятна вечер с Текин.

# 554
  • София
Лека нощ, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт