Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 645

Да Погледнем този линк - може да ни е от помощ:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761943.0

Мариянка - погледнах. Честно казано аз си харесвам старата визия. В новата например не се виждат подписите. Че за какво си правих моя ...искам да си го гледам. Още повече аз се ориентирам и по подписите, когато чета. Не се виждат и потребителите които са онлайн в темата / т.е не виждам "балкона" /. Ама каквото такова - ако се наложи като версия - тогава ще свиквам.

Тануша - на прима виста какво ще кажеш за тези сладури ? Да ти приличат на някого ? Добре, че не могат да говорят ...

Скрит текст:

# 646
  • NICE,FRANCE
Здравейте момичета  bouquet
Марта,можеш да виждаш подписите като промениш настройките в твоя профил
Скрит текст:
настройки на изглед и ще видиш какво трабва да направиш там.Аз току що
го направих,че ми е много терсене да не виждам подписите на всички ooooh! Hug

# 647
  • Пловдив

Споделям....

# 648
Здравейте момичета  bouquet
Марта,можеш да виждаш подписите като промениш настройките в твоя профил
Скрит текст:
настройки на изглед и ще видиш какво трабва да направиш там.Аз току що
го направих,че ми е много терсене да не виждам подписите на всички ooooh! Hug

Благодаря ! Виждам всичко и всички !

# 649
Скрит текст:

Да Погледнем този линк - може да ни е от помощ:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761943.0

Мариянка - погледнах. Честно казано аз си харесвам старата визия. В новата например не се виждат подписите. Че за какво си правих моя ...искам да си го гледам. Още повече аз се ориентирам и по подписите, когато чета. Не се виждат и потребителите които са онлайн в темата / т.е не виждам "балкона" /. Ама каквото такова - ако се наложи като версия - тогава ще свиквам.

Тануша - на прима виста какво ще кажеш за тези сладури ? Да ти приличат на някого ? Добре, че не могат да говорят ...

Скрит текст:
  На ЙОМЕР и ЕЛИФ?  newsm78  Познах ли Grinning, или се изложих  Embarassed?
Скрит текст:

# 650
Галандри, и аз благодаря.  Hug Още не бях се съвзела от шока ))) прочетох указанията, но не бях осъзнала, че не си виждам подписа... а ми е кеф да си го гледам. Simple Smile)) сигурно затова от време на време оставям реката да прелее. Wink

В РФ върви чудесно обсъждане на АБО...

Скрит текст:
И Мустик отличается от Эрдогана тем, что
1 он смелый, тогда как тот трусило собачье
2 он готов и в тюрьму, если Нарин будет принадлежать ему
3 он подчиняется старшим, тогда как Эрдоган не считается с родителями
4 любит Нарин, Эрдоган вообще не способен на любовь
5 внутренне более человечен, не совершает подлых поступков,не получает удовольствия от насилия
6 его поступки -суть воспитание, обычаи, поступки Эрдогана-суть подлой натуры по большей части.
Это я все о художественных образах. Они созданы разными мастерами при помощи разных приемов мастерства.

# 651
  • Бургас
Галандри   bouquet  bouquet  bouquetох ,така  вече всичко си е както преди yes

# 652
# 653
ГАЛАНДРИ  Hug, да си ни жива и здрава, че ни открехна за подписите!  Grinning
Скрит текст:

bouquet Хапни си тортичка за благодарност!   bouquet

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 20:52 от Tanusha_

# 654

"Всичко е добре, ако е приключило. Ако не е добре, то не е приключило" - още някакъв оптимист за ВКЕМ, предполагам. Simple Smile)

Скрит текст:

Не е от нашия филм, но е част от визуализацията на снимачния процес, за която ни разказа наскоро ЛюбовHug

# 655
  • Пловдив

""Тек", галено от Текин."
.................
haqsko, поздравления за колажите...

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 20:20 от mariana51

# 656

Един ден до електронното издание... нали на 29-и ни го обещаха като промо?

# 657

Подсказка:
"- Текин: Момиче, което не познава любовта, ще се влюби в мъж, който се смята за много грозен.
  - Ейлюл: Другите винаги ни казват кои сме, аз слушам най-красивата приказка от самотен човек на един остров.

Керем Дерен:

1. Тази, която не познава любовта, не вярва в любовта. Един грозен мъж ще намери правилния път към нейното сърце, без тя да усети.
2. Мнозина не могат да видят красотата, която носят в себе си, той се мисли за много грозен, но ние ще видим тази красота."

Вие да го намирате грозен ... Текин

# 658
Ха! Че кои сме ние да го намираме, Мартичка?!  Rolling Eyes
Или ще се съгласяваме или ... "трезвомислещите" ще ни го обяснят по-подробно  Joy

# 659
  • Пловдив

"Такава страстна любов към Енгин Акюрек! Хората ще пътуват до Турция, за да гледат втория му филм "Малък септемврийски проблем" в деня на пускането му по екраните."
Скрит текст:
Such a passionate love for Engin Akyürek! People are traveling to Turkey to see his 2n movie 'bi küçük Eylül meselesi' on its release date.

Общи условия

Активация на акаунт