Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 123
  • 940
  •   1
Отговори
# 870
Да споделя за следното, което смятам, че трябва да се коригира:
Разглеждаш дадена тема, без да си се логнал. След като се логнеш те изкарва на начална и "изгубваш" това, което си гледал.
............
... натискаш бутона "back" на браузъра, после F5 за refresh и си готова  Simple Smile

# 871
  • Ямбол
...Покради каква причина на Акаша е отнето правото да се защити от нападка, която приема за лична? Аз ако напиша какво мисля по въпроса, също ли ще бъда изтрита и предупредена на ЛС?
...
Ти видя ли как се е защитила Акаша, че се обяви в защита? Акаша каза ли какво точно е било написано?

...
Лиляна, аз съм тук и имам претенции. Много други също имат претенции. Замълчи поне веднъж!
ОК, щом имате претенции, аз имам други претенции.
Последното ти изречение е излишно, може да го ползваш само у вас.

# 872
  • В Космоса
Е, то след като е изтрито аз каквото и да кажа увисва във въздуха малко, но все пак - казах на Нино да не се прави на ударена с мокър парцал, защото много добре се вижда кое е обидното в поста ѝ и също, че точно подобно отношение отблъсква, освен визията.

# 873
Да, началната страница в момента е някаква какафония от нахвърляни линкове към теми.

Тази нова версия има 2 основни минуса за мен: 1. няма индекс на форума и 2. изместването в ляво.
И ако някак мога да преглътна липсата на индекс, голяма работа като не мога да намеря Благотворителност например, къде по-важно е да цъкна на някоя реклама все пак, то болката в очите и главата от изместването в ляво не мога.
И моля не започвайте да ми обяснявате, как трябва да цъкна тук и тук и там и да направя само някакви си 2-3 простички настройки и хоп всичко ще се оправи магически Simple Smile Няма да го направя, точно както и в магазина няма да преместя кашона, който някой е оставил пред това, което искам да купя, за да мога да стигна до него.

# 874
Моля, въздържайте се от лични нападки и дрязги. Абсолютно излишни са и ненужни.
Толерираме и търпим критики, обиди и псувни към нас, но моля, не преминавайте границата на добрия тон едни към други.

По отношение на заглавната страница - преди нямаше начална/заглавна страница - имаше страница с насипани линкове, нещо като "съдържание"/"карта" на сайта, но в никакъв случай не и удобно, непредлагащо каквато и да било информация за теми, мнения, актуални дискусии.

не мога да намеря Благотворителност например, къде по-важно е да цъкна на някоя реклама

Линкове към всички форуми има в категориите в менюто. Благотворителност е в Дом и Семейство.
Както вече писах, скоро в Бързи връзки всеки ще има възможност да добави връзка към най-посещаваните от него форуми и тези, които следи.
Що се касае до рекламите на първа страница - то тя е една, една единствена и то не се показва всеки път!

# 875
  • Варна
Аз честно казано не съм виждала форум без индекс, не ми го събира главата как индексът може да бъде наречен "насипани линкове". А тва сега - Активни теми ли, кво  беше, никак не са насипани линкове, така ли? Както и "Интересното днес" и т.н. От това по-насипано здраве му кажи Tired

# 876
Значи заради аватарките сега имаме тясно поле.

newsm18   Много сме, силни сме   newsm18

А те вече не са тук и нямат претенции за тукашния изглед.
?

Сега сериозно. Наистина ли мислите, че всичко това се случи заради аватарите??? А не заради общия вид на изгледа, който дразни очите.
Не мога да повярвам как въртим сучем и едно баба знай едно си бай.

# 877
  • Варна
Да бе, преди как имаше и големи аватари и широко поле за четене??? Сега и двете са смалени, ама в аватарите е проблемът, затва дай да ги резнем. Егати логиката странна.

# 878
Добре де, имате ли си място, където аватарите ви те толчави и подписите същите? Имате!
Пишете ли си там! Пишете!
Твърдите ли, че ви е по-добре! Твърдите!

Майната им на аватарите и подписите, дами! Тук е мъртвило! Има теми в Клюкарника, които са на първа страница и никой не е писал в тях от вчера.   

Другото е без значение.                   

# 879
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нямам нужда от това да ми давате съвети. Пуснах скрийншота само за онагледяване, във връзка с поста на Бо.
Само че, на този скрийн, който си пуснала, не е правено това, което съм описала, за който го е правил това е видно  Peace , не знам стар ли е, какво е, но е с включен адблок и не оправени настройки.

Хексе 10х!

Като четете, четете целите постове!  Naughty
Аман от назидаващи неразбрали за какво става въпрос!

Ще ме уморите от смях. Joy Joy Joy

Всички тези упражнения са правени, съответно показани тук, всичко си е все така вляво.  Wink Който иска да чете темата от нейното начало ще види.
Нямам нужда от това да ми давате съвети. Пуснах скрийншота само за онагледяване, във връзка с поста на Бо.

Не съм луда, че да се мъча да чета на новата версия.
Ползвам си старата и всичко ми е наред. Peace

Ползвам Адблок много отпреди да започнете декемврийския си експеримент. От къде накъде ще ме карате да си го изключвам! И със него новата визия е боза, а без него може да докара до умопомрачение всеки здравомислещ човек. Също така е безумие потребителите да трябва да си правят специални настройки за да ползват някакъв форум! Дори собствениците на сайта го осъзнаха и Мамма писа, че се работи по въпроса, а вие сте тръгнали да ми давате акъл къде и какво да пипам.  ooooh!

Пипала съм и съм показала тука резултатите! Все същото изсипано вляво съдържание си е. Адблокът няма никакво отношение към това, което и Мамма го потвърди в свой пост тук, някъде в началото на темата.

Ама няма кой да чете!

# 880
  • КиТ
Да бе, преди как имаше и големи аватари и широко поле за четене??? Сега и двете са смалени, ама в аватарите е проблемът, затва дай да ги резнем. Егати логиката странна.

Подкрепям  Peace Не съм виждала форум където да няма възможност за аватар и подпис,но не комуникацията е по важна дай да ги махнем ей така  Tired ooooh!

# 881
Вие четете ли изобщо какво се пише? Има нова визия, работи се по отстраняването на проблеми и всеки изразява свободното си мнение, като аз изразих това, че предпочитам ако трябва да избирам - да няма аватари. Никъде не е написано, че аватарите пречат. Ако може да си стоят и двете, ако не - да няма, това е което аз предпочитам. Твърде вероятно е да не се съобрази никой с това, защото не съм най-важната аз тук.  Нито е обидно, нито нищо, че не са ми изобщо важни аватарните теми. Камо ли пък да е лично и то към Акаша. Не мога да изброя дори и трима потребители, които участват в аватарни игри, за да ме упрекне някой, че е лично. На мен няма да ми липсват по тази причина аватарни игри, зашото не ги чета, но ще ми липсват доста потребители, които са се отказали да пишат заради кофти поле с текст /по което се работи, каза се вече над 100 пъти, щом и аз разбрах/.
Стига вече с тия аватари!

# 882
  • Варна
Аз не участвам в аватарни теми, а като гледам и вие имате аватари, та не виждам защо трябва да скачате така. Просто не ми е ясно защо трябва едно нещо да куца за сметка на друго. Колкото до ширината на полето за четене - Мамма каза, че при скриване на аватарите то ще се разшири. Така че като можете без аватари - скрийте ги и дишайте спокойно. Аз обаче ги харесвам и чисто визуално не би ми се понравило да се изтипосат като разделител над мнението, както предложи някой, защото скролването ще стане безумно. Както дори противничката на аватарите Лиляна отбеляза - едно мнение в новата визия заема място колкото три в старата. И вината не е в аватарите.

# 883
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нино, да ти напомням ли какво написа? "Тези, които си сменят аватарите на два дни и без това с нищо друго не са полезни". Извинявай, но не приемам да ми казваш колко съм безполезна. По темите, които ме вълнуват, мисля, че съм била достатъчно полезна на не една или две съфорумки. И няма значение, че не са майчински- този форум отдавна не е само майчинство, бременност и семейство.

# 884
Нино, да ти напомням ли какво написа? "Тези, които си сменят аватарите на два дни и без това с нищо друго не са полезни".

Няма такова нещо. Това е лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт