"Песен за огън и лед" - 6

• 65 252
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Покрай теорията, която постна gangnam style, че името на Краля на нощта е било Джон Сняг ми хрумна, че чичо може да накара нещата да се повторят. Джон да премина на страната на Другите по подобие на съименника си, а Денерис да се изправи срещу него като Азор Ахаи.

Те веднъж го набедиха за "обърни-плащ", та може да се окаже не съвсем без основание...

# 376
Хексе, започвам да харесвам мисленето ти повече от чичовото  Mr. Green

преди 2-3 страници бях писала, че Джон и Денерис са ми много сходни като характери - напълно е възможно да се окажат противопоставени  Laughing

# 377
Хексе, ти ме разби!  Ама като го спомена , може и да има логика ( доколкото е възможно в тази поредица да има логика) , Джон нали го намушкала неговите хора! Уж са добрите! Като нищо чичо ще обърне плаща на Джон Сняг, който между другото на мен не ми е сред любимите персонажи! Все повече и повече започвам да харесвам Джайм Simple Smile

# 378
Исках да ви питам, според вас, дали е възможно да има някаква любовна история между Джайм и Бриен? Извинявам се ако вече сте коментирали, но толкова мнения съм изчела, че вече се обърквам:)

# 379
не, не вярвам
дълг, чест, уважение - да, но любов /и секс/ между двамата - не
тя, че е влюбена, е ясно де Simple Smile

# 380
Все си мисля че Джайм ще вземе да се осъзнае че Церсей хич не е  цвете за мирисане и може да се влюби и той в Бриен! Rolling Eyes

# 381
едното не означава другото първо и второ вече се е осъзнал, нали отказа да тича да я спасява след "любовното" й писмо  Peace

# 382
А не е хукнал ама според мен няма да издържи...и ще се втурне през глава:)

# 383
за да й резне главата?  Joy

не знам, ще видим какво ще стане - точно "джайм-бриен" ми е от най-интересните сюжетни линии

# 384
Ако и резне главата ще е супер..тая шматка дето имаше всичко и го пропиля! И на мен ми е супер интересно какво ще стане с Джайм и Бриен:)

# 385
Всички ли смятат Бриен за жива, а не за върната, примерно?

# 386
Че ко й беше станало на Бриен  newsm78   А иначе си мисля, че Бриен спечели Джайм, но той още не го е осъзнал.
Аааа сетих се  ooooh!   Кейтлин щеше да я беси, но тя се спаси май. Нещо за Аря ми се върти из главата, че щеше да й казва  Thinking

# 387
Силно се надявам да е жива Бриен и да не е превърната в зомби! Не останаха живи герои в тази поредица #2gunfire

# 388
За какво са ти живи? Най- накрая ще останат зомбираните войни на Червения бог и зомбитата на Другите.... Абе Z-та Световна война от всякъде  Joy   И Брат Пит ще убие всички зомбита и ще застане на Железния трон  bowuu

# 389
Всички ли смятат Бриен за жива, а не за върната, примерно?

Кат да й "дъхне", за да отмъсти вместо нея?
всъщност не знам - искам каквото и да е, само да е бързо  Twisted Evil

що пък на Пит брат му?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт