iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 50-та тема

• 38 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Denis, благодаря за темата  Hug.
Получих 3-те си поръчки от 21 декември.
Чакам още две от 12 януари.

# 16
  • в света на неограничените измерения
Денис, благодаря за темата Hug

За тези, които обичат соев сос.  Доволна съм, много е плътен и приятен.

Код за отстъпка - BAV293

# 17
Момичета дайте съвет какво да правя,имах една поръчка,която е от началото на декември.Писах им и те ми отговориха,че съжаляват,че явно нашата митница е виновна(не е позволила освобождаване)  и ще ми върнат парите.Вече на поръчката пише-''lost''.,но днес взе,че пристигна.Сега какво да правя да им пиша ли,че съм я получила и да не ми връщат парите?
Те могат ли да разберат,че съм я получила?Хем ми е на късмет,хем пък ми е кофти,не съм свикнала така да правя.

Здравей, ти си решаваш, но тъй като искаш съвет, ще кажа как аз бих постъпила, бих им писала да им кажа, че съм получила поръчката си, и ако все още не са постъпили парите в картата, да не правят транзакцията, ако вече са ти в сметката попитай ги как да постъпиш в този случай! Преди всичко нека да сме честни и почтени! Мисля, че така е правилно!
  bouquet

Един глас и от мен. Трябва да сме коректни  Peace

Код за отстъпка до $10.00 при първа поръчка от http://www.iherb.com TMJ270

# 18
В края на предната тема писах, че в пратката вместо арганово масло са ми изпратили имуностимулатор . Писах им и отговориха ,че ще ми върнат парите за аргановото масло, а другият продукт мога да задържа. За първи път виждам този продукт и не знам как да го използвам. Ето това е Life Source Basics (WGP Beta Glucan), Immune Health Basics, Children's Chewable, 60 Tablets. /Не мога да качвам линкове/  Някой ползвал ли го е, кога се дава, има ли ефект , става ли за деца /15 и 9 г /?

# 19
  • Пловдив
Момичета дайте съвет какво да правя,имах една поръчка,която е от началото на декември.Писах им и те ми отговориха,че съжаляват,че явно нашата митница е виновна(не е позволила освобождаване)  и ще ми върнат парите.Вече на поръчката пише-''lost''.,но днес взе,че пристигна.Сега какво да правя да им пиша ли,че съм я получила и да не ми връщат парите?
Те могат ли да разберат,че съм я получила?Хем ми е на късмет,хем пък ми е кофти,не съм свикнала така да правя.
Здравей, ти си решаваш, но тъй като искаш съвет, ще кажа как аз бих постъпила, бих им писала да им кажа, че съм получила поръчката си, и ако все още не са постъпили парите в картата, да не правят транзакцията, ако вече са ти в сметката попитай ги как да постъпиш в този случай! Преди всичко нека да сме честни и почтени! Мисля, че така е правилно!
  bouquet

Един глас и от мен. Трябва да сме коректни  Peace

Денис, благодаря за темата   bouquet

И аз мисля, че е редно да им пишеш Peace Най-вероятно проблемът е бил в транспорта или в нашите митници Peace
Между другото, наскоро ми бяха пращали мейли със запитвания кога съм получила конкретни поръчки, за да подобрят доставката Peace
Що се отнася до проследяването в български пощи - може само по тракинг номер, какъвто сайта на предоставя.

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 20
  • Пловдив
В края на предната тема писах, че в пратката вместо арганово масло са ми изпратили имуностимулатор . Писах им и отговориха ,че ще ми върнат парите за аргановото масло, а другият продукт мога да задържа. За първи път виждам този продукт и не знам как да го използвам. Ето това е Life Source Basics (WGP Beta Glucan), Immune Health Basics, Children's Chewable, 60 Tablets. /Не мога да качвам линкове/  Някой ползвал ли го е, кога се дава, има ли ефект , става ли за деца /15 и 9 г /?

Отзивите в сайта са добри, макар да са само 8.  Peace Дозировката за деца над 4 години пише че е 4 таблетки дневно, като естествен имуностимулатор...

# 21
  • София
Забравих да попитам за АФА водорасли или добра комбинация, която ги включва. С търсачката в сайта открих много малко продукти... И пак да попитам за някой околоочен крем Wink   bouquet
Сърдечно благодаря Heart Eyes

# 22
  • София
Забравих да попитам за АФА водорасли или добра комбинация, която ги включва. С търсачката в сайта открих много малко продукти... И пак да попитам за някой околоочен крем Wink   bouquet
Сърдечно благодаря Heart Eyes
Ето предложение за АФА:
http://www.iherb.com/American-Health-Klamath-Shores-Blue-Green-A … ;sr=null&ic=1
http://www.iherb.com/Klamath-Power-Organics-Algae-Superfood-Klam … 30-Capsules/46870
http://www.iherb.com/Klamath-Power-Organics-Algae-Superfood-Klam … 2-8-oz-80-g/42211 - на прах

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 23
  • София
На мен също ми върнаха парите вчера, а днес получих поръчката си. Нямам идея какво се е случило, но им писах какво е станало и питах как да им върна паричките. Не ми се струва правилно да не им платя, все пак стоката си е при мен. Някой правил ли е подобна процедура, как ?
Иначе безплатната ми мостра е тази http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Tamanu-Tea-Tree-Beeswax … 5-oz-4-25-g/49866, но има странен вкус и повече няма да я поръчвам  Grinning Сега чакам да дойде в наличност един шампоан за дребният и пак ще правя поръчка.

# 24
Благодаря момичета,и аз така мислех да направя,но първо реших да се допитам до вас.Писах им да не ми изпращат парите,защото съм получила поръчката.Сега чакам да ми отговорят за да съм сигурна,че са ме разбрали.Явно покрай нова година нашите митници са ни позабавили Confused

# 25
  • Бургаски вечери...
Код за отстъпка при първа поръчка  DDD037 . Приятно пазаруване!

# 26
  • София
Момичета забравям да давам всеки ден витамин Д нали може да се дава еднократна седична доза....

# 27
  • БУРГАС
Този http://www.iherb.com/product-reviews/Nature-s-Answer-Sambucus-Bl … 240-ml/12219/?p=7 или този http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-Black-Elderberry-Orig … fl-oz-240-ml/4318 самбукус е подходящ за дете на 8 год, приело силна доза антбиотик заради пнвмония. Трябва да засиля сега имунната система. Какво друго да взема?

# 28
  • София
И аз да споделя с вас за една моя поръчка от началото на декември,вече я бях отписала,но наистина накрая дойде и то един буркан водорасли в един огромен кашон със едната страна сигурно беше 1м., а вътре 3м хартия донапъхана. #CrazyТака че от декември сигурно са имали много работа.
А сега и аз да попитам искам някакво хубаво масло за лице.Имам вкъщи едно арганово ,но не ми харесва явно не е истинско.

код. за отстъпка GOG429

# 29
  • Пловдив
liliaaa, и аз подкрепям за маслото от авокадо  Peace Пробвала съм второто. Много добре ми действа за суха кожа Peace

За витамин Д, не мисля, че може да се дава "седмична доза". Организмът си има максимално дневна доза, която може да усвои, иначе се рискува предозиране Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт