"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 409
  • 728
  •   1
Отговори
# 600

Продължават да ровят за това дали Ча е болен и едва ли не как ще снимат нова серия. И втори човек от екипа казва: "Не знам кой Ви е източника, но е не е вярно. На сета сме и работим."

Понеже предния път за наследника не писах тук, пък той се оказа прав.  Joy Joy Снощи четох в друг профил, че са в болница и на МИра и вливат серум. А Яман има подутина на лицето.  #Crazy та момичето от профила смяташе, че не е сцена от сериала, но според мен нормално е след това препускане с бясна скорост и предвид състоянието на Мира да са в болница.  Peace

Я, как си научи урока след като ти отмъкнаха наследника под носа  hahaha hahaha hahaha Hug Hug
Ча да вземе да се покаже по националната телевизия, с днешен вестник в ръка, да го видят всички, че е жив и здрав.  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

И аз така викам с днешен вестник и една снимка  Joy Joy ама то ще кажат, че е колаж и пак няма да повярват.  Mr. Green Mr. Green

Наследника не съм го искала!!!  Naughty Naughty Naughty ако го исках Ивето щеше да го гледа през крив макарон.  hahaha hahaha

Тамам пренсес, свърши. Виж аз съм тук!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 601
Следобеден поздрав  Party Party Party

Скрит текст:

Ча е добър повод за запознанство  newsm10  Hug Hug

smile3521 smile3521 newsm47

Ето меееее.....  Hug Hug Hug

Вени, прекрасен поздрав!   Crazy Crazy Heart Eyes  А чия е песента?  newsm78

Все по-нахални, все повече  Shocked #Cussing out #Cussing out Mr. Green

# 602
Иве,ама и хич не е скромен,другите се снимат с по една -две,той с по 4 на куп  hahaha Joy
Ани кажи ,че това заеади мен го сложиии

# 603

Продължават да ровят за това дали Ча е болен и едва ли не как ще снимат нова серия. И втори човек от екипа казва: "Не знам кой Ви е източника, но е не е вярно. На сета сме и работим."

Понеже предния път за наследника не писах тук, пък той се оказа прав.  Joy Joy Снощи четох в друг профил, че са в болница и на МИра и вливат серум. А Яман има подутина на лицето.  #Crazy та момичето от профила смяташе, че не е сцена от сериала, но според мен нормално е след това препускане с бясна скорост и предвид състоянието на Мира да са в болница.  Peace

Я, как си научи урока след като ти отмъкнаха наследника под носа  hahaha hahaha hahaha Hug Hug
Ча да вземе да се покаже по националната телевизия, с днешен вестник в ръка, да го видят всички, че е жив и здрав.  Laughing Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

АниHug Hug Hug нормално е след гонката да се отбият до болницата.  Wink
А Яман що ли е имал цицина?  Mr. Green Mr. Green

Оффф, тия как не мирясаха и още "разборляват" Чаooooh! Shocked Shocked  Кво искат наистина ли да се разболее  #2gunfire #2gunfire     

# 604
момичета,веднага ли newsm78-да оставим за есента,яяяя-сега е студено и не може да обикаляме на спокойствие,после аз съм много заета-но на есен е прекрасно-и времето е добро newsm78 Hug Hug Hug

Тъкмо за рождения му ден. Може и с торта да почерпи.  Party
Есента е чудесно....и подаръка ми ще е актуален... Peace

# 605

smile3521 smile3521 newsm47

Ето меееее.....  Hug Hug Hug

Вени, прекрасен поздрав!   Crazy Crazy Heart Eyes  А чия е песента?  newsm78

ooooh! ooooh! ooooh! Whistling Whistling Whistling   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Пък той все по-ослепителен newsm47
Иве, не знам чия е песента, ама сега питах авторката на клипа  Wink Да видим дали ще ми отговори.  Peace

# 606
хей, момичета бройте ме и мен за Истанбул, първа съм. знаете ли къде се снима филма, къде е този сет.....

# 607
Дани за теб специално беше  Hug Hug Hug Hug

Ето ти и още едно:  Hug Двете геройства на Яманчи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
  • близо до брега на морето
момичета,веднага ли newsm78-да оставим за есента,яяяя-сега е студено и не може да обикаляме на спокойствие,после аз съм много заета-но на есен е прекрасно-и времето е добро newsm78 Hug Hug Hug

значи се уговорихме Hug Hug Hug

# 609
Иве,ама и хич не е скромен,другите се снимат с по една -две,той с по 4 на куп  hahaha Joy

ДаниHug Hug Hug
Ами той не ги ще бе, мило, Stop казал само една снимка Naughty  и те като нахални - всичките в кадър.  ooooh! ooooh! #Crazy

# 610

Вие чакайте до есента, аз напролет заминавам!!!  smile3534

# 611

ooooh! ooooh! ooooh! Whistling Whistling Whistling   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Пък той все по-ослепителен newsm47
Иве, не знам чия е песента, ама сега питах авторката на клипа  Wink Да видим дали ще ми отговори.  Peace

smile3521 newsm03 newsm03

Peace  Hug Hug Hug

# 612
  • близо до брега на морето

Вие чакайте до есента, аз напролет заминавам!!!  smile3534
тъкмо ще ни упътиш после-нали Hug Hug Hug

# 613
АниHug Hug Hug нормално е след гонката да се отбият до болницата.  Wink
А Яман що ли е имал цицина?  Mr. Green Mr. Green

Оффф, тия как не мирясаха и още "разборляват" Чаooooh! Shocked Shocked  Кво искат наистина ли да се разболее  #2gunfire #2gunfire     

И аз се чудя кво ще му е станало на Яманчи?  newsm78 Mr. Green Не се видя да има някакви травми.  Rolling Eyes и онази пишеше, че подутината била кафява.  #Crazy

# 614
Дани за теб специално беше  Hug Hug Hug Hug

Ето ти и още едно:  Hug Двете геройства на Яманчи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хм, след първото получи "Обичам те"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, какво ли ще е след второто  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт