SportsDirect-61

• 65 343
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и в новата тема  Simple Smile
Гледайки таблицата с номерата на обувките да разбирам ли, че nike са с половинка по-големи от adidas?
Имам adidas 6-ца, това значи ли че от nike трябва да си взема 5,5?

Аз нося 5,5 на Найк, последно си взех Адидас отново 5,5 и са ми супер  Peace

# 31
Момичета, ще връщам едни маратонки, тъй като са ми пратили грешен номер.
Обаче в мейла, който са ми изпратили пише един адрес, а във формата за връщане е друг  Rolling Eyes
Аз на кой да изпращам?

# 32
Обаче в мейла, който са ми изпратили пише един адрес, а във формата за връщане е друг  Rolling Eyes
Аз на кой да изпращам?

И при мен беше така преди 20 дни. Писах им да потвърдят на кой адрес да върна и ми отвърнаха, че адресът е този, който е на формата за връщане. Горната и част се попълва, а долния отрязък с адреса залепих на пратката. Снимах и пратих и разписката от пощата.Върнаха ми парите след напомняне на 15-я ден.  bouquet

# 33
Не съм поръчвала от няколко месеца, но май е вдигната леко доставката или поне изчисляването й. За едни маратонки, детски апрески и десетина тениски ми начисли 12,50 п, а предния път за доста повече неща и като брой, тегло и сума беше 8,33п Rolling Eyes

Сменят често доставкат.Сега до 9 неща е 8,33п., от 10 до към 30 е 12,50. Ако има по обемисти неща също вдигат.  bouquet

# 34
Аз на кой да изпращам?

И при мен беше така преди 20 дни. Писах им да потвърдят на кой адрес да върна и ми отвърнаха, че адресът е този, който е на формата за връщане. Горната и част се попълва, а долния отрязък с адреса залепих на пратката. Снимах и пратих и разписката от пощата.Върнаха ми парите след напомняне на 15-я ден.  bouquet

Благодаря ти! Ще постъпя и аз като теб   bouquet

# 35
  • София
Моля ви кажете кой размер да взема от тези за около 90 см талия и 173см висок :
http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-plain-jeans-mens-64900 … ?colcode=64900703 ?  Praynig
  Hug  Hug

А тези адидас искам за пухкаво краче носещо 4-ка на Nike.....дали ще са му добре? http://www.sportsdirect.com/adidas-lk-trainer-5-junior-trainers- … ?colcode=09205235

От дънките имах подобен модел Pierre Cardin :

По етикет W34R

Талия - 43 /86/ см.

Дължина - 105 /80 -от чатала

Ханш - 57 / 114/ см.

За маратонките :

Имам от модела UK 3 EUR 35.5 стелка 23.3 см. , на UK 4 би трябвало стелката реално измерена от край до край  да е около 23.5 /24 см. Кожата е изкуствена . Sad

# 36
покажете ми екипче, което не е дебело, ватирано, искам тънко за детска градина, за момче 4-5,

# 37
tedichka07   bouquet
И аз заложих на  W34R  Peace
а за маратонките мисля,че пишеше и ест кожа  newsm78

# 38
Здр искам да попитам, поръчвали ли сте от този тип ботушки, доволни ли сте?
http://www.sportsdirect.com/campri-junior-snow-joggers-097010
ако не приемам и отзиви за други...трябва ми номер 4..

# 39
Здр искам да попитам, поръчвали ли сте от този тип ботушки, доволни ли сте?
http://www.sportsdirect.com/campri-junior-snow-joggers-097010
ако не приемам и отзиви за други...трябва ми номер 4..
в момента съм обута с такива, много съм доволна, краката винаги са ми топли. Аз нося номер 4, но си взех 5ца за да са ми по свободни. Смятам че си отговарят номерата.

# 40
yana_ya , а в сняг носила ли си ги, пропускат ли?И номер 4 трябва да отговаря на 37, нали? Искам да ги взема за сина ми, да са му топли крачетата и да не са мокри....

# 41
yana_ya , а в сняг носила ли си ги, пропускат ли?И номер 4 трябва да отговаря на 37, нали? Искам да ги взема за сина ми, да са му топли крачетата и да не са мокри....
Да номер 4 отговатя на 37. Носила съм ги в сняг и не пропускат. Детето ми също има такива и краката му са винаги топли и сухи. Освен това не се хлъзгат по снега. Единствения недостатък според мен е че не държат крака стегнат около кокалчето, но може би всички апрески са така.

# 42
  • София
Може да използвате старата версия на форума .  Peace

# 43
Ако съм пратил поръчка вчера, кога ще пратят е-майл, че е тръгнала    Rolling Eyes

# 44
  • София
Ако съм пратил поръчка вчера, кога ще пратят е-майл, че е тръгнала    Rolling Eyes

До 2 дни ще получиш мейл . Peace

Можеш  и сега да провериш - My Account - Order History - в дясно track your order ,ако поръчката е обработена .

Общи условия

Активация на акаунт