SportsDirect-61

• 65 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Някой да е поръчвал такова, че не знам за BG XL размер дали да поръчам XL или XXL?
http://www.sportsdirect.com/firetrap-nep-knit-gilet-mens-552039?colcode=55203926

# 391
Момичета вече пускам втора поръчка,и отново ми пише по малка сума от заявената.Което означава че има отпаднали продукти,кога ще ми възстановят разликата?

Къде пише по -малка сума ? Ако е в Хисторито е нормално , ако плащаш в друга валута различна от паунд . Peace
Принципно за отказани артикули НЕ теглят пари .

Теди в хисторито в ляво,сега ще видим.Току що получих съобщение че е допусната до полет.след колко дни да я очаквам?

# 392
  • София
Момичета вече пускам втора поръчка,и отново ми пише по малка сума от заявената.Което означава че има отпаднали продукти,кога ще ми възстановят разликата?

Къде пише по -малка сума ? Ако е в Хисторито е нормално , ако плащаш в друга валута различна от паунд . Peace
Принципно за отказани артикули НЕ теглят пари .

Теди в хисторито в ляво,сега ще видим.Току що получих съобщение че е допусната до полет.след колко дни да я очаквам?

Така е от месеци .Нищо притеснително .  Peace
Ако утре тръгне от Англия при теб ще е в сряда .

# 393
Мен ме е срам колко неща поръчах Embarassed Уж с намаление, а навъртях 180 лева покрай обувки за бал за 17 лева.

# 394
Здравейте, може ли малко помощ.
Искам да взема обувки на децата, но ми е малко трудно да се ориентирам с размерите. От нашата номерация носят 18 и 19 номер съответно измерих стелки с размери:  9,5 см и 10 см (говоря за буйки за деца на около годинка току що прохождащи)
 Харесах им нещо от този вид: http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-tabitha-patent-shoes-kids … ?colcode=02322103
За тях трябва да гледам номерация C3 ли  newsm78 или по-малки ?

# 395
  • София
Получих това яке:
http://www.sportsdirect.com/at-republic-biker-jacket-668696?colcode=66869603
по етикет 10 ка но ми е малко явно е умалено с свалени етикети е пробвано с молба ако някой има номер по голямо и е ненужно да заменим! Благодаря!  Hug

# 396
Здравейте,ако някой си е поръчвал ето този модел http://www.sportsdirect.com/nike-t45-woven-warm-up-tracksuit-jun … ?colcode=63802441 искам да попитам за височина 155 какъв размер трябва да поръчам?Момчето е на 14 години на анцузите на марка Наик които носи пише 10/12 год. размер М ,но му е малък.За да поръчам по-голям размер Л ,какво трябва да гледам годините или самият размер,защото на размер Л(11-12г),а размер ХЛ(13г.)??????

# 397
  • София
Повтарям си питането  Embarassed В краен случай ще си взема пратката и половината неща ще са за продавалника  Cry Иначе пише, че е тръгнала на 24.02 в 00:00, дали ще дойде до петък ?

Момичета исках да откажа една поръчка, но ми отговориха , че са я изпратили и като дойде куриера да му я върна , а те като я получат обратно , щели да ми възстановят цялата сума с доставката. Наистина ли е така. На мен не ми се вярва да ми въстановят 12,50 паунда доставка , но знам , че някои от вас са отказвали и знаят със сигурност.

# 398
Повтарям си питането  Embarassed В краен случай ще си взема пратката и половината неща ще са за продавалника  Cry Иначе пише, че е тръгнала на 24.02 в 00:00, дали ще дойде до петък ?

Момичета исках да откажа една поръчка, но ми отговориха , че са я изпратили и като дойде куриера да му я върна , а те като я получат обратно , щели да ми възстановят цялата сума с доставката. Наистина ли е така. На мен не ми се вярва да ми въстановят 12,50 паунда доставка , но знам , че някои от вас са отказвали и знаят със сигурност.
ами малко по назад са ти отговорили  Peace ще ти въстановят цялата сума

# 399
  • София
Ох, четох, но явно ми се е спяло. Съжалявам и благодаря AvAnA за отговора   bouquet

drebosak , C3 е точно номер 19 . Не ти трябват по-малки.

# 400
Благодаря ти triffy   bouquet

# 401
  • София
Повтарям си питането  Embarassed В краен случай ще си взема пратката и половината неща ще са за продавалника  Cry Иначе пише, че е тръгнала на 24.02 в 00:00, дали ще дойде до петък ?

Тъгнала или е шипната тогава ?
Обикновено тръгват рано сутрин , а не в 00:00 ч.

# 402
Момичета, за първи път ще пускам поръчка, затова не съм наясно - в паундове ли е най-изгодно?
Ако има артикул, който е изчерпан, ще ми кажат ли преди да е финализирана поръчката, за да зная и канселирам евентуално?
Благодаря  Hug

# 403
Момичета, аз пак имам въпрос.... Simple Smile Когато във фактурата ми излиза на Desp Qty "0", това значи ли, че няма да им пристигне този артикул? Защото има цена и е калкулиран в общата сума на фактурата. И такава ли е практиката по принцип?Първо се удържа сумата, а после ако не е налична я връщат?И понеже плащам с дебитна карта, трябва ли да им пиша допълнително или те сами си я възстановяват.

# 404
  • София
Момичета, за първи път ще пускам поръчка, затова не съм наясно - в паундове ли е най-изгодно?
Ако има артикул, който е изчерпан, ще ми кажат ли преди да е финализирана поръчката, за да зная и канселирам евентуално?
Благодаря  Hug

В долари .

За изчерпаните артикули изпращат мейл след поръчката и за тези артикули НЕ си теглят парите . Peace

Момичета, аз пак имам въпрос.... Simple Smile Когато във фактурата ми излиза на Desp Qty "0", това значи ли, че няма да им пристигне този артикул? Защото има цена и е калкулиран в общата сума на фактурата. И такава ли е практиката по принцип?Първо се удържа сумата, а после ако не е налична я връщат?И понеже плащам с дебитна карта, трябва ли да им пиша допълнително или те сами си я възстановяват.

Щом е 0 няма да пристигне .Парите за този артикул НЯМА да изтеглят . Peace

Общи условия

Активация на акаунт