Приморско 2014 г.

• 81 797
  • 678
  •   1
Отговори
# 300
Главната улица Трети март само пешеходна ли е или могат да минават и коли по нея  Thinking
Утре живот и здраве трябва да сме в Приморско, как е времето? Вали ли?

# 301
  • София
Главната улица Трети март само пешеходна ли е или могат да минават и коли по нея  Thinking
Утре живот и здраве трябва да сме в Приморско, как е времето? Вали ли?

minavat i koli.vremeto e strahotno zasega  Simple Smile

# 302
  • София
Някой може ли да сподели хотел близко до южния плаж. Спали сме в хотел Стоп на главната улица и бяхме доволни. Тази година обаче сме с дете на 1 г. и ще ми е по удобно хотела да е възможно по близко до моста. Знам Буена Виста и Южни нощи но там няма места. Благодаря предварително!

Детелини е близо, до станцията на БДЖ. Сънрайз, Спектър палас, Сийстар също са близо.

# 303
  • София
Някой може ли да сподели хотел близко до южния плаж. Спали сме в хотел Стоп на главната улица и бяхме доволни. Тази година обаче сме с дете на 1 г. и ще ми е по удобно хотела да е възможно по близко до моста. Знам Буена Виста и Южни нощи но там няма места. Благодаря предварително!

Детелини е близо, до станцията на БДЖ. Сънрайз, Спектър палас, Сийстар също са близо.

Detelinite - da, i az bih gi preporuchala, no drugite spored men si ostavat malko po-dale4.Spektur si e okolo 4-500m ot ujnia plaj.nie sme s bebe na 10 meseca i bih se nastanila v nego, dale4e 6te ni e.ina4e moje da probva6 i v stanciite na nek ili na bdj.

# 304
Ние сме в апартамент Фроса,като гледам близо до плажа ,а и други форумки казаха така, а някой дали е бил в този апартамент,да каже как е обстановката?

# 305
Здравейте,
нуждая се от вашата помощ и съвети.
Търся за морската ни почивка препоръчан хотел близо до Северният плаж с басейн!
Предпочитам да бъде в Северната част, защото съм останала с впечатление, че там е по-тихо и спокойно, а с две малки деца точно от това се нуждаем.
Разглеждах много и картата на Приморско с всички хотели и отделно оферти и установих, че уж много хотели, ама хем да е до Северният плаж, хем с басейни хем на добра цена- трудна работа Simple Smile

Получих много изгодна оферта "No Name" за "Перла Бийч", но ме притеснява фактта, че офертата е за двойна стая. Та в тази двойна стая предполагам, че ще бъде голям гъч  2 възрастни и 2 деца (1г./5г.)?!? Споделете мнение за двойните стаи на "Перла бийч".

Разглеждах хотел "Дара", че има басейн, но в темата във форума "Приморско 2013" имаше лоши коментари и се отказах.
Харесах много и "Вила Десс", защото на снимките изглежда много хубаво и чисто вътре, близо е до Северният плаж, говорих по телефона с някакъв мъж и той беше изключително любезен, ама пък не отговаря на критерия да има и басейн. Мнения за нея?

До скоро. И хубава и приятна почивка, където и да решите да отседнете.

# 306
Милена Р. няколко страници назад съм дала снимки от двойна стая в перла 1.  Достатъчно широко е!  Семейните стаи са със същото обзавеждане, но в две преходни стаи. В другите перли не съм била, но имат и мезонети! Peace
Вила Дес е до Перлите. От вън изглежда добре.
Басейн имат големите хотели: Перла - 1,2,3, Плаза; Жерави

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 18:03 от shrekie

# 307
shrekie,върнах се сега назад и се сетих, че ги гледах снимките. Наистина изглеждат ок.
В голяма чуденка съм какво да избера. Много ме блази цената за това, че са комплекс и че имат басейн, ама хич не ми дапада този лотариен принцип на No Name.
Довечера ще го обсъдя със съпругът ми и ще решим.
shrekie, много благодаря за помощта.

# 308
Никой още не е споделил къде настаняват с тези оферти. Предполагам си запълват хотелите, където има празно. Обади се в офиса им и разпитай за стаите из другите хотели. Не е нужно да знаят, че ще си с но нейм оферта.  Twisted Evil
Басейните за нас са много ценни - страхотно забавление е на пързалката по цял ден.  Sunglasses

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 18:48 от shrekie

# 309
  • София
Милена Р. , аз си мисля, че южния плаж е много по-подходящ за малки деца. Просто много постепенно става дълбоко, а плажът е достатъчно голям, че винаги да може да избягаш от лудницата.
Перла също е чудесно местенце.

# 310
Аз няколко страници по-назад вече писах /и то няколко пъти/  Blush , че доста отдавна пуснах запитване за No Name оферта, но и по двете ми отговориха, че нямат свободни стаи за 2 с 2 деца  Crazy newsm78...
Още ли е валидна офертата??????!!!! Много странно, пък нямат стаи... Милена, задължително пиши, ако ви резервират /такъв скандал ще им вдигна/ Thinking

Иначе да, звънях и питат, настаняват, където имат свободни стаи в момента и го разбират 2 дена по-рано /нямали възможност за преместване/  Crossing Arms

# 311
shrekie, ей, умна си! Тюхкам се, а не се сещам да звънна на място да разпитам за стаите. Утре ще свърша тази работа и после ще споделя.
А въпросната оферта No Name включва хотелите Перла Бийч 1, Перла Бийч 2, Перла Бийч 3, Перла Плаза и Перла Сън Парк. И както 6tastliva вече е написала- настаняват там където има свободни места като информират 2 дни преди заминаване.
И моето дете много обича пързалки и затова търся хотел с екстри и за него Simple Smile
supi4ka, благодаря за информацията.
6tastliva, аз през туристическа агенция резервирам. Иначе като пуснах запитване до самият комплекс и на мен ми казаха, че няма места.

# 312
привет от перла3. Пиша от тел. Не съм настанена по no name офертата, а директна резервация за перла 3. Не 6ъм очарована, защото:
1. Амортизирано
2.басейн с леко съмнителна xигиена, спасител невидяx, тийновете чужденци 7и правят квото искат.
3. Вратата към балкона се отваря само 2 педи и се провираш, защото детското легло опира във вратата
4. xраната -зле приготвена в сравнение с тази от Белведере. Ако не си на АИ не можеш да си купиш наливна бира, сладолед. Зареждаш некви гривни с пари.

# 313
storm76, ти ме съсипа .....

# 314
а и за българцетата анимация няма, само за чужденците

Общи условия

Активация на акаунт