Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 10

• 63 581
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
   Нещо което не е лошо да се види Laughing

И децата Кямран и Фериде играят  на макс!

"Къде си Фереде"

# 481
   И двама красиви и нежни   Ф/К

Харесвам го , и то много Кямран в 18-та серея

# 482
# 483
# 484
Снимката на Кямран е запечатана в момента,в който се разкайваше,
че не е разбрал за страха на Фериде през последните два дни,
а си е мислел,че поведението й е сързано с него.
И тогава Юсуф му каза,че той (Кямран) по принцип мисли само за себе си.

А от четеното дотук от интервютата на Тимур Савджъ успях да разбера,
че след 15-16 епизода "ВВ" ще свърши и той ще остане
с "Чучулигата" до месец август.
Той е казал на екипа на канал D,че от август го няма
и ако екипа реши,сериала ще бъде продължен и през следващия сезон.
Но си мисля,че ако екипа не се съгласи да се нагърби със задачата
да го завърши през следващия сезон,ще го приключат до август.
Поне това разбрах аз.

Но дотогава,живи и здрави,време бол.
Ще поживеем,ще видим.

# 485

Голяма сладурче е и това малкото Heart Eyes Ама как ги избират тия деца само, верно прилича по малко и на двамата Joy Joy Joy

# 486
Добър вечер!  Hug
Не можах да гледам епизода във вторник, но пък благодарение на вас разбрах какво се е случило.  newsm51 newsm51 newsm51
Ще изчакам превода и така предполагам ще си спестя малко ядове. Sad
Фрагманът ми е повече смешен с тези нескопосани опити на доктор Кямран да прави сърдечен масаж. Да бяха дали на Юсуф, мисля че по добре щеше да се справи.  Wink

NAGNAG, благодаря за превода!  bouquet
Това, че продуцента напуска е кофти. Дано да не го удари на уволнение и да претупат сериала.  Praynig Друг сезон според мен е излишен, освен ако не се намери нов екип с добри сценаристи. Защото реално има материал за два сезона според мен, но пък е много важно как ще развият сюжета.

# 487
  • Враца

Ако има втори сезон, представяте ли си още колко такива гадости като този епизод ще измислят за нашето момиче - няма да го оставят да диша спокойно  Laughing Laughing

# 488
ех значи, щеше да бъде един сезон, сега друг акъл им дойде  Whistling

докато чакаме втория фрагман, да си направим един бърз тест на зависимостта от филма : )
подругите набързо определиха три стадия:

1. все още различаваме реалност от филм и чакаме с голям интерес новите епизоди. Приемаме нормално връзката на Б и Ч

2. сватосваме Фахрие и Бурак

3. правим планове да отидем в Истанбул и да чакаме в засада Бурак в ресторанта му
( важи за фенките на Б )

Mr. Green  Wink   Grinning

Скрит текст:
ШЕРЛОК ХОЛМС 5 февраля 2014 at 23:53 :

Мы ему «чалыкушку» сватаем,.. сватаем..А он глядит на Чапу проклятую…(сподобилась в стиле» декабря 24″)

ДЕКАБРЬ 24 6 февраля 2014 at 6:12 :

Да- да! Она ведьма проклятая и змея подколодная!Ханымочки! Пригласите доктора и к пациентке Холмс! У нас тут рецидив! Simple Smile Полный анамнез! Wink А серьёзно: меня радует одно: я пока отличаю реальную жизнь от фильма. Мне в принципе глубоко параллельно, с кем проводит свободное время господин Озчивит. Зато, очень интересен дальнейший ход фильма.Это первая стадия одержимости. А вот когда начну «женить» Бурака и Фахрийе, сама к психиатру обращусь, чтобы до третьей стадии не дойти: не собраться в Стамбул и не засесть в засаде в ресторанчике…

НАТАЛЬЯВ 6 февраля 2014 at 6:36 :

у меня уже вторая стадия. Они такие оба красивые! Фахрие такая умничка и красавица. Надо надеяться может они сами кино и реальность перепутают!!!!Я взрослый человек. Мне не 18 лет. Зависимость полная. У меня еще кофейная зависимость. Уровень один.

ШЕРЛОК ХОЛМС 5 февраля 2014 at 23:55 :

Да вообще ВЕСЕЛО!!!! Как ночь -так прорывает. С этой» птичкой «день с ночью путается..

http://korolek.com/korolek-ptichka-pevchaya-smotret-onlajn-vse-s … rii/18-seriya.htm

мисля, че съм в първия стадий  Flutter

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 19:20 от didibu

# 489

докато чакаме втория фрагман, да си направим един бърз тест на зависимостта от филма : )

1. все още различаваме реалност от филм и чакаме с голям интерес новите епизоди. Приемаме нормално връзката на Б и Ч

3. правим планове да отидем в Истанбул и да чакаме в засада Бурак в ресторанта му

Скрит текст:

Мы ему «чалыкушку» сватаем,.. сватаем..А он глядит на Чапу проклятую…(сподобилась в стиле» декабря 24″)

Да- да! Она ведьма проклятая и змея подколодная!Ханымочки! Пригласите доктора и к пациентке Холмс! У нас тут рецидив! Simple Smile Полный анамнез! Wink А серьёзно: меня радует одно: я пока отличаю реальную жизнь от фильма. Мне в принципе глубоко параллельно, с кем проводит свободное время господин Озчивит. Зато, очень интересен дальнейший ход фильма.Это первая стадия одержимости. А вот когда начну «женить» Бурака и Фахрийе, сама к психиатру обращусь, чтобы до третьей стадии не дойти: не собраться в Стамбул и не засесть в засаде в ресторанчике…

у меня уже вторая стадия. Они такие оба красивые! Фахрие такая умничка и красавица. Надо надеяться может они сами кино и реальность перепутают!!!!Я взрослый человек. Мне не 18 лет. Зависимость полная. У меня еще кофейная зависимость. Уровень один.

Да вообще ВЕСЕЛО!!!! Как ночь -так прорывает. С этой» птичкой «день с ночью путается..

http://korolek.com/korolek-ptichka-pevchaya-smotret-onlajn-vse-s … rii/18-seriya.htm

Heart Eyes

Ха-ха Joy

Това със сватосването е много старо, отдавна няма почва  bowuu

Всичко съм проучила, няма начин  Peace Joy Joy Joy

# 490
  • Враца

Скрит текст:

Скрит текст:

Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Диди, и аз съм в първи стадиий,  въпреки, че не харесвам Чапа (но Бурак и Фахрие  не ги сватосвам Naughty)

А за трети стадий - няма начин да се случи  Laughing Laughing Laughing Laughing

http://vk.com/video_ext.php?oid=52678106&id=167767376&ha … ae5c2c93&hd=1

# 491
А, аз харесвам Чапа. С фотошоп е много е хубава. Особено на оная снимка, където лети Joy Joy  Joy

Joy hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 492

Мами, очевидо третия стадий е само за фенките на Бурак : )

Лили, руските приятелки продължават да се надяват, явно с втори стадий е тревожно положението  Wink

hahaha

.....
 Joy hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

smile3521

не ми е ясно как се лекува  Rolling Eyes

# 493

Мами, очевидо третия стадий е само за фенките на Бурак : )

Лили, руските приятелки продължават да се надяват, явно с втори стадий е тревожно положението  Wink

Ако трябва да съм честна, Чапа му ходи повече на Бурак, лика-прилика са си Party

Фахрие е различна, по спокойна изглежда, изтънчена някак си, нея си я представям с по-зрял мъж.

А и на откриването на заведението, когато Чапа дойде, такива погледи си размениха двамата, че кьорав трябва да си, за да не усетиш, че и с поглед се разбират. Много ми харесаха, тогава Peace

Но това изобщо не ми пречи да й търся кусури- щом е до такъв мъж, трябва да е идеална, никой не й е крив Hug Joy Joy Joy

# 494
 newsm68 newsm44

Скрит текст:

Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Пишат, че Фахрие е ходила в ресторанта, във вазата имало от нейните цветя Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт