Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 10

• 63 497
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Враца
Ушите му горят...а при нея ружа май в повече Joy Joy Joy Joy

Терзиева, за това е виновен студа  hahaha hahaha hahaha

# 646
Оф и сега, като дойде Нериман с роклите и края е налице...Фериде ще избяга #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 647
Ушите му горят...а при нея ружа май в повече Joy Joy Joy Joy

Терзиева, за това е виновен студа  hahaha hahaha hahaha

Да, това ще е...То какво друго може да бъде...а и може и добри артистични заложби да имат също... hahaha

# 648
  • Враца
Сериала май вече преминава в жанр - трилър  ooooh! ooooh! ooooh!
Фериде я обвиняват, че е била със Селим, Кямран е застрелян (ранен) и кой го знае къде е  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Бесиме не вземе да види дъщеря си, ами ще обвинява Фериде  bash
И при условие, че тя е виновна за всичко което се случи на Фериде със Селим  ooooh!
Така е - Фериде ще бъде виновна и за бъдещата война  #Cussing out

# 649
Фериде я обвиняват, че е била със Селим, Кямран е застрелян (ранен) и кой го знае къде е  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Не се връща и Фериде, като я нападнат не може да издържи и мисли, че и той не й вярва...

# 650
Фрагмана със субтитри

# 651
Прекалено добро ни е момичето! Още предният път не биваше да й прощава на Бесиме!Ако тя  действително толкова много е обичала Ф и я е чувствала,като своя дъщеря, никога не би я нарекла сираче Twisted Evil Ограничена женица #Cussing out Чудя се какво общо имат със Сейфетин освен двете деца Shocked Shocked

# 652
Аз ли не разбрах нещо, или Бесиме не иска да прави сватба, защото има съмнение относно целомъдрието на Фериде и се влияе от хорското мнение. Тази жена ме побърква, дъщеря и я направи на маймуна, а тя със сирачето се разправя. Явно удъра по главата не я е вразумил.

# 653
Аз ли не разбрах нещо, или Бесиме не иска да прави сватба, защото има съмнение относно целомъдрието на Фериде и се влияе от хорското мнение. Тази жена ме побърква, дъщеря и я направи на маймуна, а тя със сирачето се разправя. Явно удъра по главата не я е вразумил.
+1

# 654
Малко спам, как се правят снимки от видеото...Искам да извадя стоп кадър пък не знам как  newsm78

# 655
Благодаря за фрагмана!   bouquet   bouquet   bouquet

Не се връща и Фериде, като я нападнат не може да издържи и мисли, че и той не й вярва...
Много е вероятно това да е причината тя да напусне конака и Истанбул. Peace

Не  знам коя е певицата, но имам чувството че е родена в България. Много точно си пее и двете песни, без акцент. В Запленяваща сърцето също имаше песен на български, македонска, но акцента беше много явен.

# 656
Заради дъртата вкисната толумба ще ни загорчи то се видя...Но пък толкова я чакахме тази целувка,така че спирам да я коментирам простотията й поне за сега..има  на какво да се радваме           

# 657
  • Враца
Малко спам, как се правят снимки от видеото...Искам да извадя стоп кадър пък не знам как  newsm78

Tерзиева, аз си свалям епизодите и фрагманите от youtube или VK на компа и си правя стоп кадри от BS.Player  - a, а директно от сайт не знам как става. Може би има някакви програмки  newsm78

# 658
Фенски мераци или 2-ри стадии Simple Smile

# 659
Скрит текст:
Svetlana Ismailova
какой то поцелуй не настоящий, из-за усов не понятно куда он её целует, прям как она в усы.
Like
8 minutes ago|Reply
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт