Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 450

А аз - да припомня... Няма по-трагично осъзнато и изречено "Обичам те"...

# 451

Вече съм на Св.Валентинска вълна.

Съжалявам, че нямаше местенце и за Низипли ...

# 452

Готин колаж... със снимки извън сцените.  Heart Eyes

# 453
здравейте, аз съм голям фен на Туба, а Енгин започнах да го следя в момента от Фатмагюл. Записвам се в темата, с нетърпение очаквам новият сериал. Да попитам има ли обособена тема само за сериала, понеже мисля,че тази тема е повече за феновете на Енгин ?  newsm78

# 454
  • Пловдив

Ей така да се държи Йомер, като Булут с всички - да припадат по него...
.................
 mаrtin1991m, не знам - но попитай в темите на Туба.

# 455

Вместо това в интервюто почти липсва информация за сериала и за героя на Енгин, а въпроси от сорта- Кое е нещото, което ви вбесява, когато сте с една жена?  newsm78 Crazy

И въпросът е странен, отговорът още по - странен. Истинският мъжкар  ще покаже здрави нерви,  една  жена не може да го вбеси.  Може да има поражение, но не и публично признание. За да бъде толкова конкретен в отговора, значи има такива жени около ЕА. Неискрени и подли. И се питам, що за жена е тая, която има смелостта да си играе с ЕА.  Млад, богат,красив. известен, харизматичен, интелигентен и т.н. Не става да обявим само жената за мръсница.  Аз, лично се подразних от изявлението му, че най-важната жена в живота е мама, та това е мъж на 32 години, на тия години хората управляват държави, каква е тая зависимост от майката. Ето,  повод за подигравки.
Или може да е кръгла нула в леглото, друг повод. Щото за някой е секс символ.
Или може би, целта е да  се замести по-адекватния въпрос. Има ли жена с него.
Няма.  Това казват.

# 456

Красота...

Прекрасни и в черно-бяло...

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 21:46 от loveofmine

# 457
Скрит текст:

Ей така да се държи Йомер, като Булут с всички - да припадат по него...

Ще се държи, Мариянче, време е да обърне плочата... мисля, че няма да видим нищо познато от предишния безумно влюбен мъж.

# 458

Не мога да им се нагледам

# 459
Здравейте момичета!

Няма нови снимки, ще почакаме още два дни до трейлъра. Simple Smile

Хареса ми този колаж, как са се сетили само Grinning Grinning Grinning

Скрит текст:

# 460
Хъ! Аурелия... недей се зарича! Simple Smile)) Ще използват способностите на Енгин да показва любов отново. Simple Smile Още в заглавието е заложено. Simple Smile))

# 461
здравейте, аз съм голям фен на Туба, а Енгин започнах да го следя в момента от Фатмагюл. Записвам се в темата, с нетърпение очаквам новият сериал. Да попитам има ли обособена тема само за сериала, понеже мисля,че тази тема е повече за феновете на Енгин ?  newsm78
Чук ,чук,  
 идвам да помогна на Мартин1991,тъй като забелязвам ,че тук в Темата на Енгин ,момичетата не знаят за съществуването на Темата   за серияла Кара Пара Ашк/Kara Para Ask/
С Ваше позволение..
Мартине, има такава Тема специално за сериала "Kara Para Ask с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Аккюрек"

# 462
 wavey Привет, Maya@
Драго ми е, че ни следите и четете.
Аз бих се затруднила да ориентирам хората, къде какво има в огромния форум на бг.мама.

# 463
  • Пловдив
Чук ,чук,  
 идвам да помогна на Мартин1991,тъй като забелязвам ,че тук в Темата на Енгин ,момичетата не знаят за съществуването на Темата   за серияла Кара Пара Ашк/Kara Para Ask/
С Ваше позволение..
Мартине, има такава Тема специално за сериала "Kara Para Ask с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Аккюрек"

Бихте ли дали линк, моля.

# 464
Хъ! Аурелия... недей се зарича! Simple Smile)) Ще използват способностите на Енгин да показва любов отново. Simple Smile Още в заглавието е заложено. Simple Smile))
thumbsup Съгласна!
Но ми се иска нещо ... по-така да видя, ако ме разбираш.

Общи условия

Активация на акаунт