Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Хъ! Аурелия... недей се зарича! Simple Smile)) Ще използват способностите на Енгин да показва любов отново. Simple Smile Още в заглавието е заложено. Simple Smile))
thumbsup Съгласна!
Но ми се иска нещо ... по-така да видя, ако ме разбираш.

Абсолютно те разбирам! И аз скам малко повече Булут, но без Нарин. Simple Smile))) Стига са му късали сърцето на парчета. Нека малко той ги поразиграва. Simple Smile

# 466
здравейте, аз съм голям фен на Туба, а Енгин започнах да го следя в момента от Фатмагюл. Записвам се в темата, с нетърпение очаквам новият сериал. Да попитам има ли обособена тема само за сериала, понеже мисля,че тази тема е повече за феновете на Енгин ?  newsm78
Чук ,чук,  
 идвам да помогна на Мартин1991,тъй като забелязвам ,че тук в Темата на Енгин ,момичетата не знаят за съществуването на Темата   за серияла Кара Пара Ашк/Kara Para Ask/
С Ваше позволение..
Мартине, има такава Тема специално за сериала "Kara Para Ask с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Аккюрек"

Бихте ли дали линк, моля.
Съжалявам за пропуска
ето :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761736.0

Да ..Аурелия аз не съм от много пишещите/жаля дясната си ръка поради професионално заболяване,но когато имам възможност  чета темите свързани с Туба, Енгин, за ВВ и Чучулигата

# 467

Бихте ли дали линк, моля.

Smile На теб пък за какво ти е?
Все едно да искаш линк към тема -  "Каква е вината на Фатмагюл" сериал с участието на Есра Дерманджъолу и Енгин Акюрек.

# 468
Хъ! Аурелия... недей се зарича! Simple Smile)) Ще използват способностите на Енгин да показва любов отново. Simple Smile Още в заглавието е заложено. Simple Smile))
thumbsup Съгласна!

Въпросът е с кого, Аурелия? Спрягат Туба за негова партньорка, но дали с нея ще бъде нещото по-така? Аз не вярвам. Тя е съвършена като гръцка богиня, аз ако съм мъж няма да смея да я пипна да не накърня това съвършенство...

# 469
# 470
  • София
Здравейте!  wavey

Scene in the hospital today .. with Tuba Engin and Serkan Kourou -

новинка от Helen -  whatisfatmagulsfault.com  
Скрит текст:
Bugün bir hastanede çekimler yapılmış.Tuba,Engin ve Serkan Kuru varmış

# 471
Здравейте!  wavey

Scene in the hospital today .. with Tuba Engin and Serkan Kourou -

новинка от Helen -  whatisfatmagulsfault.com  
Скрит текст:
Bugün bir hastanede çekimler yapılmış.Tuba,Engin ve Serkan Kuru varmış

newsm51
Мерси, Дилеми! Чудесна новина! Гробища, болници...Аз чакам любовта...
И колажът е страхотен!

# 472
thumbsup Съгласна!

Въпросът е с кого, Аурелия? Спрягат Туба за негова партньорка, но дали с нея ще бъде нещото по-така? Аз не вярвам. Тя е съвършена като гръцка богиня, аз ако съм мъж няма да смея да я пипна да не накърня това съвършенство...
Не знам, Любов. Аз харесвам двойката Енгин - Тувана. Но не познавам нейните възможности, както и на Туба, която пък не харесвам визуално... но ако се справи добре... ОК!... физическата красота  на актрисите не ми е от значение чак толкова.

# 473

Момичета, както си бях полегнала на диванчето в хола и телефона ми / Ама е Найс, А? - чисто новичък  /звъни хем международно, хем някак си радостно.

Вдигам ... познайте кой беше ?

Нали няма нито ФБ страница,нито Туитър и няма как да каже новината - та решил да  звънне ей - така, на мен представете си - за да предам на всички, че в този четвъртък ще има трейлър за „Kara Para Aşk” , а утре може би ще пуснат песента от "ВКЕМ" .

Ами предавам ви ... ако нещо не съм разбрала правилно - не ми се сърдете.

Знаете, че разбирам "инглиш вери слабо" - турски хич.

# 474
Ами .. и за мен не красотата е определяща... Мелиса може и да е по-красива от Аслихан, ама в АБО Аслихан я надмина в пъти по актьорско майсторство...

# 475
Някой тесен специалист а ла Енгин Акюрек ще ми разтълкува ли отговора на този въпрос, особено болднатото

8.   Трите жени, на които най-много държа са: мама, мениджерката ми Озлем Дурак , а третата е все още под въпрос /всъщност това съм аз, но не казвайте на никого/

# 476
Ами .. и за мен не красотата е определяща... Мелиса може и да е по-красива от Аслихан, ама в АБО Аслихан я надмина в пъти по актьорско майсторство...
Smile Ама и Мелиса не харесвам,
а Аслихан се представи отлично, да.

# 477

Момичета, както си бях полегнала на диванчето в хола и телефона ми / Ама е Найс, А? - чисто новичък  /звъни хем международно, хем някак си радостно.

Вдигам ... познайте кой беше ?

Нали няма нито ФБ страница,нито Туитър и няма как да каже новината - та решил да  звънне ей - така, на мен представете си - за да предам на всички, че в този четвъртък ще има трейлър за „Kara Para Aşk” , а утре може би ще пуснат песента от "ВКЕМ" .

Ами предавам ви ... ако нещо не съм разбрала правилно - не ми се сърдете.

Знаете, че разбирам "инглиш вери слабо" - турски хич.

Ама много ти е наааааайс телефончето! Със здраве да си го ползваш и все такива новини да ти съобщават по него!

# 478
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=tiR4s_AFknc

Докато чакаме да направят клип върху песента "Душата ми има криле" - нещо за начало. Приятно гледане.
..................
И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/290313

# 479

Дотук съм си харесала Сумру, "Дурие", Аслихан, Небахат, Фара - от тези, които съм гледала поне частично. Останалите са добри и не дотам добри, но тези са ми харесали много... а някои от тях са на много високо ниво. Но от "жените" на Енгин (героите му) Аслихан дотук за мен държи палмата на най-добра актриса.

Супер готино, Марианка! Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 22:50 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт