Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

"Госпожице, не е добра идея да изолзваш този инструмент, за да подстрижеш косата си."
.......................
В английския форум  с чувство за хумор.

# 646

Добро утро мили момичета, wavey

Специално добро утро и на по ранобудните от мен  Марица, Hug  Марта, Hug
Ками,  Hug  Алба Мар,  Hug  Марианка,  Hug    Аурелия  Hug  .

Лек и успешен ден на всички.

Днес имаме големи очаквания, дано станат  реалност.

Снощи съм провокирала размисли на тема Енгин / Керим и т.н. Удоволствие беше да прочета, колко скъпи са и за вас героите на  нашия Енгин Акюрек.

И тъй, като днес е денят на комисар Йомер  -  ето го с пищови, пари и диаманти.

/b]

# 647
Една целувка за всички вас от мен и Мустафа Булут.      

# 648
  • Бургас
Добро утро  Hug
Пожелавам ви хубав ден и много настроение!Навивам часовника за 21 часа,не че някой ще забрави да гледа трейлъра

# 649
подарявам ви и тази чаровна усмивка на юначето ми Низипли.     

# 650
  • Пловдив

http://www.ucankus.com/detay/116782/nil-karaibrahimgil-14-subat- … -ozel-sarki-yapti

Отразяват певицата Нил за песента към филма. И как Керем Дерен търсил песен. Като чул и прочел заглавието на песента "Душата има крила" - си казал, това е песента. При аранжимента и са използвали Мустафа Чичели с акустична китара. След приключване на записа на песента по филма, ще бъде направен специален видеоклип и ще го пуснат в следващите дни.
...........................
Значи надеждата за видеоклип не е изгубена.
За настроение, докато си чакаме:

https://www.youtube.com/watch?v=tiR4s_AFknc

# 651
Благодаря за информацията Марианка.   newsm51 Момичета аз ви пожелавам приятен следобед,а довечера,когато се прибера ще имаме трейлър.Приятни забавления в темата.И един Кадир за да не забравяме и останалите герои на Енгин Акюрек.    

# 652
  • Пловдив

А тук е написано: "Специална песен за филма."

# 653
  • Пловдив

Нова снимка - Енгин/Йомер.  newsm74 newsm74 newsm74

И тази - дамския състав.
Да си припомним резюмето на 1 епизод:

"Комисар Йомер, провежда операция във Ван и успешно залавя престъпниците. Елиф, дизайнер на бижута, се приготвя да се завърне в Истанбул.
В Истанбул я чака най-добрата й приятелка.
Йомер е в отпуск и се среща със своята приятелка Сибил, с която след два дни ще се сгоди.
Вечерта Йомер отива в полицейския участък за да се види с близък приятел. Междувременно Елиф довежда приятелката си Бахар  на парти по случай рождения й ден. Като подарък баща й  й подарява бижутерски магазин в Истанбул. Бащата на Елиф – Ахмет, казва, че е късно и трябва да се върне в офиса си. Към 3, 00 ч сутринта в полицейския участък се появява новина за убийство.
Йомер и приятелят му Арда отиват на местопрестъплението. Бащата на Елиф седи на мястото на шофьора. На седалката до него е Сибил, приятелката на Йомер."

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 11:13 от mariana51

# 654

Нова снимка - Енгин/Йомер.  newsm74 newsm74 newsm74

И тази - дамския състав.
Да си припомним резюмето на 1 епизод:

"Комисар Йомер, провежда операция във Ван и успешно залавя престъпниците. Елиф, дизайнер на бижута, се приготвя да се завърне в Истанбул.
В Истанбул я чака най-добрата й приятелка.
Йомер е в отпуск и се среща със своята приятелка Сибил, с която след два дни ще се сгоди.
Вечерта Йомер отива в полицейския участък за да се види с близък приятел. Междувременно Елиф довежда приятелката си Бахар  на парти по случай рождения й ден. Като подарък баща й  й подарява бижутерски магазин в Истанбул. Бащата на Елиф – Ахмет, казва, че е късно и трябва да се върне в офиса си. Към 3, 00 ч сутринта в полицейския участък се появява новина за убийство.
Йомер и приятелят му Арда отиват на местопрестъплението. Бащата на Елиф седи на мястото на шофьора. На седалката до него е Сибил, приятелката на Йомер."

Супер е комисар бей! Явно тук разбира за смъртта/убийството/ на годеницата си. Как добре умее Енгин да изразява такива чувства! Пестеливо, само със силата на погледа...Да, това е от първи епизод, Мариянче. Благодаря, че ни го припомни...

# 655

Дано вече не сте я сложили,защото не съм ви прочела,но бързам да ви поздравя.
Понеже сте ме изпревари;и естествено ви слага м рожденния ден на Елиф.
Вижда се и татето и мама кой са.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 11:33 от milkaradeva

# 656

Марианче, Поздравления!   newsm51

Днес от сутринта си много активна, а до вечерта има много време.  От снимката с дамите
виждам, че  на Туба  промяната се изразява в начина на сресване на дългата и коса т. е.
на крив път е и  е накъдрена. Изглежда добре. Дано и играта й е добра.

Още веднъж ти благодаря за неуморния ти труд.

Скрит текст:
[/b]

# 657
   Момичета, всички коментирате песента към ВКЕМ, но аз ли съм кьорава или не сте я качили? newsm78 Ако има някъде линк, дайте, че нямам търпение да я чуя! Please! newsm53

# 658
  • Пловдив

Снимките са от официалния канал:
http://www.atv.com.tr/diziler/kara-para-ask/galeri/ilk-fotografl … 9?tc=5&page=2

..............................
Това ще видим в трейлъра.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 11:55 от mariana51

# 659

Туба и Тувана, вероятно това е новата им визия.

Общи условия

Активация на акаунт