Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 850
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви момиета. Ох много е досадно. По-късно ще се видя с една приятелка и дано наистина се разсея. Чувствам се много гузно и нелепо.

Mrs Raven: За спането наистина много гадно. Моят мъж като се разболя също искаше в другата стая, но аз настоявах да сме си заедно и естествено се разболях Така, че добре правите. Все ще издържим, няма как!

Мимето: Мерси, отивам да гласувам Simple Smile

# 541
О аз със спането сама съм много трудна. ММ работи на едни гадни смени. Понякога е нощна, понякога до 1 часа на работа и му е много объркан съня. И много често ли ляга чак към 3-4 сутринта. Но на мен като ми се доспи и почва едно мрънкане да си легне с мен само докато заспя. Преди нощна смяна гушкането е задължително че как ще издържа цяла нощ  Crazy А той горкия си ми угажда... до кога ще е така не знам  Laughing

# 542
На мен за сега ми казват,че съм нетипична бременна жена Simple Smile) пу,пу дано да удържа по-дълго фронта.Тези състояния,които описвате не са ми познати Simple Smile Явно още хормоните не са се развихрили Simple Smile И аз съм от Стара Загора, но живея в София и само за малко отскачам до там Simple Smile Стара Загора е най-красива май месец, като замирише навсякъде на липа Simple Smile - това като леко отклонение от темата Simple Smile

# 543
Здравейте момичета! Едва ви прочетох...Да споделя...бух в болница 3 дни заради повръщане (обяснявам си го на изпито мляко с нес кафе в обедната почивка)...обезводняване и т.н.  Бебо е добре...повръщането беше само за около 80 мин. и толкова и в боницата на системи, кръв и урина всяка сутрин, та днес ме изписаха, но ще си стоя вкъщи 30 дни по препоръка на моя доктор, който е и завеждащ АГ заради някакъв Свински грип и студа. Сега ще имам повече време за вас! Хубав следобед, мами!
П. С. В сряда трябваше да ходя на преглед, но се отложи за понеделник. Надявам се да разбера пола на бебо!

# 544
Здравейте и от мен. Аз нямам(за сега) хормонални изблици. За спането- не мога да спя сама и това е. В началото на месеца ММ беше много болен и две седмици спа при приятел, съответно аз две седмици не спах. Laughing
Друго искам да споделя, от една седмица усещам бебка- мърда много, почти през целия ден я усещам, даже вече и знам графика- кога се буди и кога спи  Heart Eyes много енергично това девойче, ей. Пожелавам и на вас скоро да усетите вашите бебоци.
 newsm59 на Мимоза2! Veryme радвам се за теб   love001

# 545
Привет мами оказва се че май само аз ще обзавеждам стая за по-голямото ми дете, голямо, голямо на две и половина и съм купила ето тази кушетка http://www.ikea.bg//Files/Products/21352/500_500_2011_9_14_4_2_9.jpg . А що се отнася до бунгалата те са четири едноетажни къщи от тухла с по две стаи. Надявам се да почна лятото стоига да ми стане европроекта готов своевременно

# 546
Мамита благодаря много за милите думи   Embarassed Heart Eyes
leaaa камъчетата са с акрилна боя и върху нея яхтен лак  Wink основата на венеца са клонки от асма, а шишарките са увити около нея с тел, относно белите шишарки те са минати с бял латекс, тъй като имах доста излишен  Laughing
Мимоза2 честит рожден ден и от мен. Желая ти много щастие и сбъднати мечти   party023
VeryMe много се радвам, че мечтата ти е вече реалност    Hug
bebe2 много ме разсмя
diana_hv страхотни идеини заглавия  Wink
Monik@ май повечето сме така, много съм чуствителна, и само гледам да съм гушната в ММ. Един ден му оформях веждите и нещо се разсеях и без да исках хванах малко кожичка с пинсетата....в първия момент се стреснах, след което взех да рева с глас, че съм му причинила болка, а той милия се чуди как да ме успокоява  newsm76

# 547

MAMA_SANCHO аз по повод на твоето хоби, се чудех какво да им вземем на нашите младоженци, макар че може да решат и парички да им съберем, напоследък често се случва, а и така те сами ще могат да преценят за какво да ги използват. щеше ми се нещо все пак за спомен да имат де, ама нямам мн идеи Rolling Eyes

Ми според мен по-добре да им дадете парички и те да си вземат каквото решат - аз като съм на сватба винаги давам парички , но понеже и като теб искам да им остане спомен подарявам към тях  и по една икона - на богородица или на свети мина.

# 548
  • Burgas
Привет мами оказва се че май само аз ще обзавеждам стая за по-голямото ми дете, голямо, голямо на две и половина и съм купила ето тази кушетка http://www.ikea.bg//Files/Products/21352/500_500_2011_9_14_4_2_9.jpg
newsm10 страхотно е!
Аз се връщам от училището за родители на сп. "Моето дете". Имаше лекция за храненето по време на хранене и кърмене и презентация на Мустела и на продуктите на Мадъркеър.
Супер съм доволна от лекцията. Начина на представяне беше много близък до мен, не беше само празни приказки и четене от слайдове, а беше по-личен, конкретен и примерен.
Препоръчвам!!!

# 549
Мили мами, благодаря на всички ви, че станахте съпричастни на радостта ми! Най-страхотната групичка сме, да знаете  Sunglasses
За емоциите-и аз се разчувствам много лесно, особено ако темата е деца, започнах да плача на филми, нощно време не ми се спи, абе бременна работа.
Днес си взех лосиона против стрии на Палмърс и да ви кажа като миризма /мирише на какао/  и конистенция  ми допада. Наистина не цапа и много омекотява кожата. Пише, че е хипоалергичен
И аз като Mama Sancho смятам иконата за чудесен избор на подарък за младоженци и парички да си вземат каквото им трябва.
Може ли да побутна нова дискусия? Гледате ли конкурса за избор на партньорка на Г-н Андреев в Шоуто на Слави? Пълнят ми душата тези дечица, но тази Крисия ми е слабост, още повече, че майка ми е от Разград и детството ми в голямата си част е свързано с този край. Имате ли фаворитка и вие като мен?

# 550
четохте ли това: Mr. Green

Какво би се случило, ако мъжете забременяваха?

...
- Ще има лек за стрии.
...

В тази връзка, един малко тъп виц:
- Защо мъжете нямат целулит?
- Защото е грозно!
(виждате ли колко са умни за разлика от нас  Laughing)

Колкото до хормоните, на мен ту ми се реве без причина, ту съм раздразнителна пак без причина и се ядосвам на всичко. Rolling Eyes Мъжът ми също е командировка, но аз пък така добре си спя без него - няма кой да хърка, няма с кого да се бутам  Mr. Green

# 551
  • София
Ми според мен по-добре да им дадете парички и те да си вземат каквото решат - аз като съм на сватба винаги давам парички , но понеже и като теб искам да им остане спомен подарявам към тях  и по една икона - на богородица или на свети мина.
мда, това е добра идея определено, особено за св. мина Peace а оставяш ли я да се освети или така?
VeryMe аз уви не го гледам, или спя като пън или си гледам сериала на лаптопа по това време, когато го дават  Blush сигурно са мн сладки, а видях че по нова тв ще правят някакъв подобен детски конкурс  Simple Smile
kalata2011 леглото е разкошшшш..

# 552
Ми според мен по-добре да им дадете парички и те да си вземат каквото решат - аз като съм на сватба винаги давам парички , но понеже и като теб искам да им остане спомен подарявам към тях  и по една икона - на богородица или на свети мина.
мда, това е добра идея определено, особено за св. мина Peace а оставяш ли я да се освети или така?

Ами аз винаги съм ги взимала от църква или църковен магазин и са били осветени .

# 553
Eй бърборанкиииии не мога да ви смогна да ви изчетаааааа  smile3514
Седя от 2 часа на лаптопа и ми стана време да тръгвам на ЖК. Утре ще в дочитам и да ми стискате палци да си покажеме  ,,атрибутите"   love001

# 554
За сватбените подаръци и аз съм за паричките, но с добавка към тях, т.е. да има нещо за спомен и някаква готина картичка. Иначе ние за нашата сватба , сега август, получихме и много други страхотни неща, като например скок с парашут за двама ни, пътешествие до Барселона(от няколко приятеля;бяха се обединили) и други изживявание. Голям фен съм на изживяванията, не е нужно да е само материално.

Значи да разбирам, че и вие си похленчвате. Ох много е гадно. Сега излизам да се разнообразя с една приятелка, пък дано ми помине. Явно се привързваме повече по време на бременност.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт