на всички ви
в някакви буреносни настроения,ама гледам сама да се изкарвам оттам,че вредя и на другите около мен.
да сте ни живи и здрави!
от грижи и разходки нямам време да ви изчета, тъкмо изчета 1-2 страници и на следващия ден още 3 нови
и накрая реших да се запиша, пък после ще ви изчитам. Жени расте и хубавее
но не се оплаквам
минахме през запека, но се пооправи, имаме кОки в нослето и сега ги борим. А освен това лекуваме скъсан мускул на вратлето ("подарен" ни при раждането), но за щастие сме го забелязали навреме и вече имаме напредък
Сега го споделям, понеже бяхме много притеснени и исках да видя резултат и тогава да пиша. Вече сме по-спокойни
Хайде стига толкова за сега от мен, че имам много да чета. Отивам 
на всички ви!
) може да го мине по някакъв начин по ЗК и реално не плащахме нищо. В 5 месец каза, че пак ще се видим - тогава се гледали коремни органи.

Толкова щастлива се почувствах като отворих врата на дома!

Ама здраве да е! Иначе тази сутрин Итън изпапка едно добро количество АМ и след това сигурно половината с усмивка го върна върху чисто новия ми халат
Май пак й се върнаха рано-сутрешните колики. Онзи ден още в 3 я взех при мен, днес чак в 6.20. Ма се пъне и свива крачета, милата. 

Миленски, и ти оздравявай! Явно това ненормално време ви е сломило с Елг и Ронкис... Аз от около 10 дни съм с тъпа хрема. А като си духам носа, Луиза много се стряска!

Всъщност те се слагат сега на втората консултация- на 2м.,нали? Ако е така ,ние сме на 12-ти и на място ще кажа да не ги слага на веднъж и двете.
Но утре вече ще отидем, макар че не харесвам хъркането на Йо
Все пак нека ни измерят и изтеглят. Пък ще искам и аз като Прахчето някакви изследвания на секрета. Бяхме 1 седмица на коларгол и тогава беше се пооправила. Но после каката пак се разболя, след нея и аз и хърането пак се върна.

Самата аз много бързо се урочасвам - за съжаление и двете ми деца са така 
Препоръчани теми