и имаше ефект между другото 
Опитах се да делегирам и на мъжо нощното хранене , което е към 1, защото той по принцип си ляга късно, ама ми стачкува нещо и се нерви, като трябва да яде от изцедено, а не от гърдата направо. Интересното е, че го прави само вечер , тогава си иска цицата и това е
и не ще да заспи без цица...изобщо тука за 2-3 дни такива нови номера науи , е ни скрива шапките. За щастие не е от ревливите, ама почва да мрънка и тръска с крак и се тресе цялата като не става това, което поиска и то ВЕДНАГА
много е смешничка милата ми и гледа много лошо, нещо като не е на нейното или като не става по най бързият начин 

Иначе и аз съм на принципа възможно да си улеснява човек живота - всичко ми е под ръка и мога и на сън да го свърша дето се вика. Това между другото ми е навик от късогледството - винаги съм била много подредена и съм се улеснявала, така че да мога със затворени очи да се ориентирам /тоест без очила/ 

ама сме за фризьор скоро, аз си мислех, че ще падне, тя нова почна да расе и тази по дълга да става
Може да се успокои,аз бих пробвала.
И аз давах Еспумизан,но реших да спра и няма проблеми,но ние не сме с почти никакви колики само вечер за 2-3 часа и към 11 заспиваме.
нищо че става на 2 часа така си изкарваме до 9-10 сутринта 
Заспа след яденето в 11 и се събуди в 2 пак да яде, и пак заспа. От време на време промрънква, но си мисля, че каката ни е виновна
От както беше при майка ми за период от 10 дни, когато бях в болницата, е станала такава лиглаа
Мисли си, че съм като баба и да и угаждам на всеки каприз и като не стане на нейната започва да ми крещи и да тропа с крак
Попитах майка какво е станало с детето ми, а тя ми отговори "ами ние малко си я разлигавихме тук..." Побеснях! И сега се превъзпитаваме.. Дано успея да се справя с всичко,без да се налага да мина на силни лекарства
за съжаление на гърба на детето ми. Вече сме си само на кърма.
Препоръчани теми