Пазаруване от miniprix.bg - 26

• 37 928
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
http://www.miniprix.bg/produkt/1073820

Тези дънки са страхотни, много мекички и направо галят крака и не ги усещате. Но за съжаление съм взела 30 номер и са ми големи.
Ако някой ги иска...на друга цена са, с % намаление.
От тогава ги дебна, но не ги намаляват пак.
Vero Moda ли са? дай размери за 30 номер.

# 646
  • Пловдив

иначе отговорят на очакванията ми - перфектна изработка, кожа - светъл хастар също естествена кожа, удобен висок ток  Heart Eyes
но твоите така ли стоят в глезена, по-широчки?
иначе горе ако пробия още една дупка и се приберат малко ще е по-добре ... мислиш ли?
Синът ми каза че били "яки"  Rolling Eyes
ще ги мисля ....
кати, до понеделник ще реша - първо на теб ще пиша  Hug

Абсолютно по същия начин ми стоят дори една идея по-свободни, защото са по-голям номер, но с уговорката, че аз обичам да са ми широки, такива модели си подбирам и при мен е търсен ефект.
За дупката не знам какво да те посъветвам, на най-вътрешната стоят добре, но ако се направи още една да не вземат пък да се наберат като се пристегнат повечко  Thinking
Първия ден бях убедена, че ще ги върна, но колкото повече ги гледах, толкова повече си ги харесвах. А и след една обиколка по офлайн магазините се убедих за пореден път, че толкова качествени ботуши на такава цена никъде няма  Peace
Помисли ги, имаш време  Hug

Честито на всички за придобивките  Simple Smile
Имам и ПДФ за снощната поръчка, много бързи нещо, кой знае за утре какви намаления и ликвидации са подготвили

# 647
Честити придобивки!

Имате повод да пийнете по едно винце довечера!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

и от мен ! Wine Glass

Завиииид! За сторкитата  Blush

Инка, на следващото намаление ще се включим!  Laughing Laughing Дотогава ще се фръцкам с новите си Бейкърки, благодарение на една мила дама!  bouquet

Ще се включим. Че как  Crazy
Фръцкай бейкърите   bouquet
Наистина са уникални
И аз ще фръцкам каквото имам, докато го изфръцкам и тъкмо за 8 март ще се включа  Grinning

Муунчайлд, щом и на теб така ти стоят, значи модела е такъв явно
И аз така, обух, реших да връщам
Но размислих май,
За цените по магазините спор няма   Hug
С Обезчестените катарини като ги отворих беше същото, в първия момент исках да ги върна, а сега са ми в
Топ 5 листата по амортизация и носене  Grinning
Мерси още веднъж, че ми отдели от времето си  Hug

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 14:05 от inka2001

# 648
Честити придобивки!

Имате повод да пийнете по едно винце довечера!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

и от мен ! Wine Glass

Завиииид! За сторкитата  Blush
Инка, ботушите са ти разкошни и съвсем не изглеждат гумени!
Другия път като качваш снимки, моля те, врътвай ги, че трудно се задържам на челна стойка за да изплакна очи в придобивките ти Grinning
Направо не мога да повярвам, че ще пропуснеш Сторки-балерините...

# 649
Тези някой подносил ли ги е по-сериозно
http://www.miniprix.bg/produkt/1075332
Ех, значиии, точно се бях отказала от При-то ама защо ми трябваше Naughty, десният е чуден, но като обух левия, кракът ми се изкривява навътре, имам чуството, че кожата там е повече и стъпвам в/у подметката.

# 650
Че уж въртях, въртях...те пак така се изцвъкаха  Blush
Те са разкошни, абсолютно
, но си внуших че на мен ми стоят така дефектно, но щом и муун са така - значи всичко е наред   Heart Eyes

Пропускам балерини, ако ще на луи вюитон по 48 стотинки да са  Grinning
Имам много - няма къде да ги прибирам, наистина
Иначе ги харесах и аз  Heart Eyes

# 651
  • София
Тези някой подносил ли ги е по-сериозно
http://www.miniprix.bg/produkt/1075332
Ех, значиии, точно се бях отказала от При-то ама защо ми трябваше Naughty, десният е чуден, но като обух левия, кракът ми се изкривява навътре, имам чуството, че кожата там е повече и стъпвам в/у подметката.

Аз  Peace
Пристигнаха миналия петък ... от тогава до днес включително съм с тях  Crazy
Никакви забележки. В последно време това са най-удобните обувки, с които съм била.
А имам доста ... не правя сравнение с 2-3 чифта, а с доста  ooooh!

п.п. Днес получих още два чифта - и за майка ми и за сестра ми. Носим еднакъв номер и ги обух, за да пробвам и разтъпча. И те са ОК.

# 652
# 653
  • София
Катарини с ток, 38. номер, ако някой иска да си ги прибере:
http://www.miniprix.bg/produs/1073646/Cizme-scurte-din-piele-naturala

Тези ги държах сигурно 3 дни в коша, ама не пуснаха тогава намаления и се отказах, а с този ток най-вероятно са по-тежки от другите, но благодрение на MIMOZA7710 се сдобих с другите
http://www.miniprix.bg/produkt/1073647  bouquet newsm51, още не съм ги подносила , но ще им дойде реда.

Направо не е за вярване и аз имам ПДФ и Ваучер за приетото от вчера, обаче за пдф-а от 10.02 още няма преводи, а те са взети миналият четвъртък, значи да очакваме включване в близките 2-3 дни по старите поне.

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 14:39 от миленски

# 654
Че уж въртях, въртях...те пак така се изцвъкаха  Blush
Те са разкошни, абсолютно
, но си внуших че на мен ми стоят така дефектно, но щом и муун са така - значи всичко е наред   Heart Eyes

Пропускам балерини, ако ще на луи вюитон по 48 стотинки да са  Grinning
Имам много - няма къде да ги прибирам, наистина
Иначе ги харесах и аз  Heart Eyes
Хи-хи...не си търси извинение. На Вюитон и аз бих пропуснала - колкото и да се насилвам не успявам да харесам нищо на бранда, ако ще и без пари да е Grinning Явно обаче се превръщам в Сторкоманка  Crazy Joy
МноУ ми пасват моделите им, а дизайна им е винаги много различен  Heart Eyes

# 655
  • Майничка
Уредих се и аз с бързоходки http://www.miniprix.bg/produkt/1076263, поръчах №40, че ми се подува доста единия крак, но като гледам, можех и с 39 да мина. Ще се носят, де.
Добавката бяха едни розови детски чехли за 4 и нещо и черната риза олд нави ХЛ, изкарвам я 60см под мишниците. От нея имало ли е 3ХЛ изобщо?

# 656
Днес и аз получих балеринките на Stork Steps, номер 38. Аз май че съм единствената разочарована. Със слаб крак съм, нося 38, но си чувствам крака като в менгеме. Прекалено са ми твърди и не смятам да пробвам с 39 номер. Peace

Благодаря на момичетата, които препоръчаха тези боти. Изненадах майка ми с тях. Тя носи номер 38, но й взех 39, т.к. е с по-широко стъпало. Остана много доволна. Излезе, обута с новите си обувки. Laughing
Получих също:
- пуловер , р-р S с изрязани етикети. Изглежда ми овехтял и ще го връщам.
- още един пуловер, р-р S, Phildar, с етикети и резервно копче. Остава.
- дънки QS, р-р 36. Много ми харесват. На живо цветът е леко по-зелен, отколкото е на снимката.  Отговарят си на номера според мен. Стахотни летни дънки.

Някой има ли линк към румънския форум на Мiniprix? Така и не успях да го открия.

Забравих да попитам за ботите Катарина. Точен номер ли да дебна? Много късно се сетих, че ги искам. Laughing

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 15:25 от DeepSpace

# 657
Харесах си чанта...има ли шанс за някакво намаление, или ?

# 658
  • София
Аз за 1 година не помня намаление специално на чанти...
Най-много някога да ги е хванало прим. намаление на всичко дамско...но пак не съм сигурна, че са влизали и те...

# 659
Тюх,
Ей това е по принцип, http://www.miniprix.bg/produkt/1057854 какво ще кажете  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт