ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 677
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Подаръче, има - на 7м 8д.

# 526
В количката,в столчето за кола,на пода,където си играе...В стола за хранене още не ми е удобна.Не стои изправена добре и трудно я храня.

Офф,аз пък да ви кажа..Като съм ухапала Ади по крачето значи,четвърти ден й стои отпечатък от зъбите ми Blush

# 527
Аз давам месо през ден.Е понякога се случва да дам два поредни дни и после може да дам два поредни-зеленчук.Жълтък давам веднъж седмично-цял.

ПАк да питам,че сега като видях Тервел и Боян та се притесних вече истински.Има ли бебета(колкото моето),които не седят?
Ние още не седим самостоятелно.

# 528
Руме, душко....ма ти знаеш ли Боци какъв г*з има? Е как няма да седи, то бая площ има за седене  Mr. Green Не се косИ, ще просяда и Ади. Simple Smile

# 529
  • София
Гърлче,  Hug

Ахи,  Hug

Катенце, ужасно нещо си преживяла! Много съжалявам, че се е стигнало до там и много се радвам, че е разминало вече! Гушкам те силно! Hug

Подаръче, пробвала ли си да я сложиш седнала? Това, че не сяда сама не означава, че не може да седи. А на тази възраст не е проблем да я слагаш да сяда.

Карли, радвам се, че е добре!  Hug Но тя не е болна от грип просто, друг вирус е. Онзи, страшният грип, няма хрема, той започва с внезапна висока температура и въпреки чистия въздух. Баща ми и компания се тръшнаха докато бяха на почивка в Рила. Иначе чистият въздух винаги е от полза, убедена съм в това.

# 530
Днес бях навън и сега влизам, какво става тук ужас.
Дени мир на праха му, а за теб  Hug
Руми88 то мойта още на 3-4 месеца когато реших да сложа обиколници, ги сваляше или пък надничаше под тях, и така си ми остана чисто нов, поредната тъпа покупка, вече и акъли на други мога да давам  ooooh!
Кате какви са тези ужасии, давай АБ и гледай да се оправи тази малка душица  Hug
Ахи Hug не знам какво да ти кажа  Hug съжалявам, а толкова се зарадвахме всички в групата за теб  Sad След време ще опитате пак.
Портокалчо поне при вас има добри новини, а баткото нека лудува у вас, по-добре отколкото да донесе пак някоя болест от детската
Джине ти пък къде си тръгнала, че тук ти е междинка  newsm78 да не отиваш към Банско?
Близначе ти тръгна да обикаляш май всички мами от форума наред  Laughing
Мимс то нали кухнята е от 10м  newsm78
Гифт то мойта също не седи сама, но си я слагам в столчето, че иначе нали се върти наляво надясно, ако ми е в скута, стават произшествия, като да се избърше в блузата ми, или докато го докарам от масата до устата да покапя на пода.
Проходилката да ви кажа, колкото от полза, че мога да си прочета форума  Mr. Green, толкова беля, пак е докопала покривката на масата  ooooh!, май ще махаме покривките у нас.
ПС голяма съм шматка, днес купих брашното от елда, та да обобщя Сандалче и тези, които са пробвали рецептата за бебешки бисквити, да намачкам един банан, слагам брашното и като стане на тесто, точа, режа и пека, нали?

# 531
На мен пък лекарят ми каза , да дам риба , след като навършат една година  newsm78. Чудна работа значи, всеки лекар каквото си знае, това си приказва.

# 532
За рибата знам и аз , че след една година. Аз няма да дам скоро.

# 533
  • София
Ох, Мисти, дано да ви харесат на вас бисквитките, че Анджи беше отвратена от тях  Laughing А аз не можах да ги ям, че станаха твърди, а някои са и меки де, но са ми безвкусни. Не са за нас  Hug
Ахи  Hug Hug Hug Ти си невероятен силен човек!!! Явно е така било писано! Дано скоро Йойо да има братче или сестриче  Praynig Надявам се ти да си добре  Hug
wwazzz, в Младост 3 съм, а ти  Mr. Green
А за рибата, аз също няма да давам скоро  Flutter Всеки съвсем различно казва и човек да се чуди кое е правилното  ooooh!

# 534
За рибата и аз съм като вас, няма да давам скоро.

# 535
Слагам я,Терп,но не може да седи.Все губи равновесие като се загледа или протегне към нещо.

За рибата чух различни неща.Ще видим.Още не знам.

# 536
  • varna
Е, браво бе, Пине, това ми е любимият бар, що не се обади, аз се чудех с кого да изляза след като Ема се наспа към 2 и нещо, че не ми се миткосва самичка Laughing

# 537
  • София
Мисти, тази година Банско ще го пропусна, мм ще си ходи сам на мъжко ски. Междинка ми е защото баща ми е от Петрич.
Мами, имам молба към някоя от вас, която има време и  би могла да ми помогне с едно оразмеряване на снимка. Т.е. снимките са 2 или 4. Ще бъда благодарна и ще се реванширам.

# 538
Гърл, светла му памет!  Hug

Ахи, гуш  Hug

Катенце, браво че сте хванали всичко навреме  Hug

Руми88, сладък хитрец имаш Simple Smile

Герито, в 2-ката съм  Laughing ако искаш в това хубаво време може да се видим в нашия парк, обикновено сме между 14 и 16ч.

Да докладвам - 9кг и 73 см  Blush, почвамЕ кашите (казвам почваме, защото и ако с тях успехът е както при пюретата ще си хапна и аз каши  Laughing) за тестване взех каша от елда на Хип и бананова безмлечна на Слънчо. Вкарвам телешко и свинско. Той К. ми е един "лакомник" ... за заместване на ядене май също скоро няма да правим Simple Smile)) ще си го кърмя като Крали Марко. Риба скоро няма да давам като гледам системата на доки. Май и ваксини до 1 г. повече няма да има - ура

Сам също не може да става или да стои седнал, виж за снимки прави стойки Simple Smile)) трябва да има облегалка, или да си стои в столчето за хранене.

# 539
Джинедавай ги!КАжи какви размери ги искаш!

Уууаз,не е ли рано за свинско?Аз знам след годинка.Или там някъде.

Общи условия

Активация на акаунт