ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 672
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Джинедавай ги!КАжи какви размери ги искаш!

Отивам само да набия Бранка и ще ти пратя лс.

# 541

Joy недей така, то това твойто няма и къде да го удариш

# 542
Отивам да къпя бебе.Молете се и този път баща й да не види отпечатъка от зъби на крачето!

# 543

много си лоша,зашо така заплашваш детето  Hug
Гифти,може ли и на мен снимка да направиш?Не мога да кача бе хора,защо не става  Thinking

Момичета,не искам да помрачавам темата.Благодаря на всички ви  Hug

Риба не съм давала,а и честно казано не ми е в списъка с нещата,които ще въвеждам в близките месеци.Днес му дадох агнешко,голяма грешка.Веднага направи реакция.Брррр писна ми с тия алергии.Що не може всичките му болести,алергии и неразположения да ги поема аз,а той да си е напълно добре  Sad

# 544
  • София
Ох, Ахи, дано да надрасне с възрастта с тия алергии  Praynig Praynig Praynig  Hug
Искам да те питам, какво представлява алергията?  Embarassed да знам как да реагирам точно, ако се появи при Анджи?

# 545
Ох, Ахи, дано да надрасне с възрастта с тия алергии  Praynig Praynig Praynig  Hug
Искам да те питам, какво представлява алергията?  Embarassed да знам как да реагирам точно, ако се появи при Анджи?

Избиха му малки червени пъпчици по брадичката и ака слуз.

# 546
Ахи,прати ми я.
Момичета спешен въпрос:Може ли да намажа интимните части на бебето с гентамицин?Много се е възпалила кожичката и мм настоява,че с гентамицина ще се оправи.Аз не смея

# 547
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Благодаря на всички за хубавите думи  Hug

Леле, като ви чета колко напред сте със захранването, направо се чудя как ще наваксвам  Simple Smile Бях я захранила със зеленчукови пюрета. Яде ги един месец и се разболя, та ги спрях, защото не искаше да яде и сега пак ще почваме само, че този път започвам захранването с каши...а трябваше вече да съм ги въвела и да съм на местните пюрета, че тя пък Маги с нисък хемоглобин се оказа - 106. Май ще е таласемичка като мен. Обаче пък тя изобщо не хареса тия пюрета. Вчера пробвах да й дам бананова каша и я ядеше с такова удоволствие, че вместо 2-3 лъжички й дадох цялото количество, което бях направила - някъде около 120гр.  Simple Smile За сметка на това с кеф практикува BLW, много й харесва да рупа нещо.

Ахи,  Hug

# 548
Подаръче, може мила . На Василена често й излизат гъбички и са изписвали лекарство ,което съдържа гентамицин . Помага .  Също така можеш и Клотримазол да използваш .

# 549
Кате,искам да изразя съчувствието си.Това,което си преживяла е кошмарно  Hug ДОбре,че е минало.
Гифти,ако е подсичане може би е добре дерматолог да погледне.И преди съм писала,че на моя близка дъщеря й беше подсечена 8 месеца,мазаха я с какво ли не.Накрая й предписаха сулфатиацол,объркан в судокрем.И се оправи за 2 дни.

# 550
  • София
Не изяде боя, но беше на косъм. Това дете не яде. А, вярвате ли ми, че до към четвъртата и година ядеше много и всичко. Не обичала храна, могло само макдоналдс, спагети и боб, това обичала, друго- не. И ми седи два часа на масата пред едно каргофено кюфте и го чопли Crazy Предпочитала да я набия и да я "посиня" (сякаш някой някога я е бил, ама това е друга тема), отколкото да яде.
Мажете ли още бебетата с олио/мляко за тяло?
Стерилизирате ли?

# 551
Гърлче нека почива в мир.

Ахи Съжалявам за загубата.

# 552
Мажа.Не стерилизирам.

# 553
Джине, мойто голямото е същото като Бранка. Две години ядеше само палачинки сега от месец само картофени кюфтета. И то по половин, най-много едно да изяде. Ще ме умори вече. То едно, че не яде ами и не расте, ей това вече много ме притеснява.
Ахи, Дени прегръщам ви.
Кате добре, че всичко вече е зад гърба ви.

# 554
С олио не мажа,само с крем и то рядко.Стерилизирам всичко,до ден днешен не се е случило да го храня с нестерилизиран прибор/шише.Ужас изпитвам от микроби,бацили,вируси,паразити,гадости етц/за него де,за мен не/.

Айййй сега се сещам да ви питам.Какви дозички ползвате?Имам два вида=на Фарлин този и на Томи Типи тези ,но като сложа 7 лъжички мляко буквално преливат и не мога да затворя капачето.Пък на 180 мл вода се слагат 7 мерителни лъжички,нали,и ми е тооолкова удобно водата сипана в шишето,само затоплям в нагревателя и изсипвам дозичката.Джур-джур и бебето папка,преди да се е усетило.А сега,като не събират по 7 лъжички,броя лъжици нощно време като ненормална.ММ веднъж като стана,слага млякото,9,10,11 лъжици  Mr. Green ...то не си е работа.

Общи условия

Активация на акаунт