Лидл ::39::

• 77 103
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Отразихме я плешката  Laughing и я коментирахме даже в кои градове е добра и къде жилава Party

Thinking жилава казваш?

Не съм я готвила още, защото във фризера ги нареждам на принципа FIFO.
Нямам практика да купувам месо от тези вериги, да не се окаже че е за първи и последен път  newsm78

# 106
  • Варна
[
Сутринта си купих така чаканите от мен клинове  Party Но даже не съм ги разопаковала  Crazy Laughing

Като ги отвориш /как имаш търпение да не си?  Crazy/, ще споделиш ли от каква материя са, плътни ли са. Стават ли да се носят в ежедневието с туника, например? И подходящи ли са за по-студено време?  Hug

# 107
  • София
Red_Hot, самоцитирам се:
Цитат
Точно вчера брат ми се обади да се съветва с мъжа ми. Купил е устройството, но нищо не правело. Сменил го с друго. Новото зарежда 5 минути и спира без да е заредило. Докато говорехме по телефона пак се включи и пак спря след 5 минути. Днес не сме се чували, за да каже все пак за една нощ дали е успяло да зареди акумулатора. Не знам дали е нормално това тръгване и спиране.

Моля те, когато пробвате зарядното да споделиш дали и при вас се самоизключва през 5 минути и дали е нормално това? Брат ми още се чуди дали да не го върне.

# 108
  • София
От тази седмица придобивките са 3 детски спални комплекта (само розовия не съм взела), 1 долен зелен с ластик, търся си сега в лилаво и синьо за другите два комплекта. В сивата гама днес си взех сутиен, боксерки, корсаж и клин. Искаше ми се и от домашните комплекти в сиво, но нямаше въобще размери.

# 109
  • Пловдив
[
Сутринта си купих така чаканите от мен клинове  Party Но даже не съм ги разопаковала  Crazy Laughing

Като ги отвориш /как имаш търпение да не си?  Crazy/, ще споделиш ли от каква материя са, плътни ли са. Стават ли да се носят в ежедневието с туника, например? И подходящи ли са за по-студено време?  Hug
Аз и преди съм си взимала и ги знам,за това не ги отварям  Laughing
Памучни клинчета,плътни,съвсем обикновени  Party стават за туника,да  Flutter
Имай предвид,че са малко оголемени според мен  Peace  Hug

# 110
  • Пловдив
Малко по-напред писах,че миналата седмица имаше охладена сьомга на 5.89лв  Peace Не знам предпромоционално ли,какво ли,преди това и аз само веднъж по Никулден помня,че имаше  Peace
Аз така и не го намерих този препарат за пералните  Rolling Eyes Но пък си взех пяна за фурната  Crazy
И със списък отидох да пазаря и пак забравих крупоните да взема...   ooooh! Та пак ще се ходи тези дни  Mr. Green

# 111
Отразихме я плешката  Laughing и я коментирахме даже в кои градове е добра и къде жилава Party

Thinking жилава казваш?

Не съм я готвила още, защото във фризера ги нареждам на принципа FIFO.
Нямам практика да купувам месо от тези вериги, да не се окаже че е за първи и последен път  newsm78

Варненската от Възраждане беше супер, на тази цена и аз се изкуших да заредя фризера

# 112
Май никой освен мен няма лекета по килима и дивана, но да споделя за препарата за сухо пране Peace Страхотен е!!! Ще отида утре да се снабдя с още един брой за лятото  Grinning, че иначе трябва всяка седмица да съм на автомивката!

# 113
аз си взех от блузките,много хубава материя,екипчета сиви не са останали,но се чудя дали стават за навън newsm78

# 114
  • София
Аз пробвах течния концентрат формил, не знам нов ли е, лилав, доста по-малки опаковки от старите, харесами и доста аромат оставя, за разлика от предния, който имах с червената капачка.

# 115
  • Стара Загора
Май никой освен мен няма лекета по килима и дивана, но да споделя за препарата за сухо пране Peace Страхотен е!!! Ще отида утре да се снабдя с още един брой за лятото  Grinning, че иначе трябва всяка седмица да съм на автомивката!
Може ли линк или поне снимка?
 И как точно връщате закупена стока - къде точно , на касата ли? Обикновено другаде няма пукнат човек.

# 116
Red_Hot, самоцитирам се:
Цитат
Точно вчера брат ми се обади да се съветва с мъжа ми. Купил е устройството, но нищо не правело. Сменил го с друго. Новото зарежда 5 минути и спира без да е заредило. Докато говорехме по телефона пак се включи и пак спря след 5 минути. Днес не сме се чували, за да каже все пак за една нощ дали е успяло да зареди акумулатора. Не знам дали е нормално това тръгване и спиране.

Моля те, когато пробвате зарядното да споделиш дали и при вас се самоизключва през 5 минути и дали е нормално това? Брат ми още се чуди дали да не го върне.

ММ зареди три акумулатора с него. Нашият, който в момента използваме, един стар, който стоеше в мазето и със старото зарядно не можел да се зареди, защото имал "умряла клетка" и още един на баща ми. И трите акумулатора се заредиха до край, този с "умрялата клетка" се бил оправил. Три дни използва зарядното, до като се заредят акумулаторите, проблем нямаше никакъв. Много е доволен от покупката и даже подари старото зарядно на брат си.

# 117
Аз съм супер доволна от спалния комплект от Лидл.
Взех си лилавия (2 части за 15лв и долен чаршаф с ластик за 10). Супер плътна материя и много красива шарка  Peace

Пореден буркан едросмляна лютеница, обожавам я, и само нея да ям  Laughing

И аз се точа на якето от другата седмица (нищо че вече имам ски комплекта и съм много доволна от якето) и очилата също!

А днес по обед в Лидл(Халите)....  ooooh! Като животни за това бельо!  #Crazy

# 118
  • Варна
Май никой освен мен няма лекета по килима и дивана, но да споделя за препарата за сухо пране Peace Страхотен е!!! Ще отида утре да се снабдя с още един брой за лятото  Grinning, че иначе трябва всяка седмица да съм на автомивката!

Аз имам имам  Mr. Green
кой е точно този препарат , в синя пръскалка с четка на прахосмукачка на етикета ?
и да питам тези прахчета за почистване на съдомиялни всичките на един път ли се слагат ?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт