Лидл ::39::

• 77 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Някой случайно да е засичал скоро от арабския кус-кус и каква му е ориентировъчно цената? Преди доста време се дискутираше, но не обърнах внимание.Simple Smile

Със сигурност виждах такъв скоро, май към 3 лв. му бе цената.

# 541
Някой случайно да е засичал скоро от арабския кус-кус и каква му е ориентировъчно цената? Преди доста време се дискутираше, но не обърнах внимание.Simple Smile

Със сигурност виждах такъв скоро, май към 3 лв. му бе цената.

Много благодаря за информацията!  bouquet

# 542
Здравейте,записвам се и аз в темичката,да си разменяме инфо! Simple Smile

# 543
  • Варна
Аз купувам  на Памперс (зелени пакети) по 30лв. за 72 или 82бр. (не помня) и съм доволна. Доволна съм и от Babylove на dm.  Peace
Точно тези две марки съм ползвала аз преди Тожура, но не останах никак доволна Confused На Памперс уцелих менте, а на ДМ са по-малки от лидълските, 4-ка Тожур му е екстра, а ДМ му се впива яко и едвам срещам лепките.
Извинявам се за офф-а.

# 544
  • оттам, откъдето започва България
Взех си от Зърнестото сирене в сметана. Е, не ми хареса, при положение, че другите продукти на Пилос са ми любими.  Sad

# 545
To не е хубаво, и аз предпочитам Cottage Cheese

# 546
  • София
Взех си от Зърнестото сирене в сметана. Е, не ми хареса, при положение, че другите продукти на Пилос са ми любими.  Sad
Аз обичам другото - без сметана.  Heart Eyes  Ям си го като кремче и ми е много вкусно. Със сметана обаче не съм пробвала.

# 547
  • оттам, откъдето започва България
Няма да повторя, обещавам.  Sad

# 548
Тая чорба в него е супер дразнеща, но другото на "Голдеса" наистина е страхотно.

# 549

Има нова брошура,но тя е само в магазина,пак ще има детски дерешки блузки,клинчета ,якенца! Нищо не кзавате за сосовете  от азизатската седмица,кой ще препоръчате Simple Smile

# 550
Аз сега направих пилешко със сладко-кисел сос. Не е кисел, само дето много мирише на оцет, но пък е сладък. Една тарелка от намаленото пилешко е точно колкото за едно шишенце сладко-кисел сос

# 551

Има нова брошура,но тя е само в магазина,пак ще има детски дерешки блузки,клинчета ,якенца! Нищо не кзавате за сосовете  от азизатската седмица,кой ще препоръчате Simple Smile

За каква възраст?

# 552
  • София
Тази попара и вкъщи не се хареса... На мен също ми е безвкусно и направо гадно да го ям.
Случайно попаднах на вестник от 2012та година с реклама на Лидл на страниците му. Цената на кашкавала Galereux (не запомних името) 400г, е била около 4лв, бил е намален на 3,33лв. Сегашната му цена е около 6лв... За мен си направих сметката. За съжаление Лидл не е това, което беше, доста отдавна не пускат хранителни промоции, а разни тематични седмици, и няма почти нищо с намаление. И това ми било дискаунтър... Naughty

# 553
Кога е станал 6 лева  Shocked, последно го купувах 4 и нещо.

# 554
  • София
Мисля, че той вече се казва Bluedino, тук се дискутираше нещо такова. Ако правилно съм запомнила, в тазседмичната брошура е на промоция уикенда - 4.49лв. за 400г., намален от 5.99лв.
Ако се бъркам, съжалявам, не съм искала да подведа никого, просто кашкавал от Лидл не купувам. Стана ми интересно как се вдига цената тихомълком, затова споменах.

Общи условия

Активация на акаунт