Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 41 111
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
С предната бременност и аз имах леко прохъркване вечер, не съм усетила запушен нос, но таткото бе споделил .... а веднъж, като лежах - една майка бе постъпила за секцио - нейното беше, като 100 дъскорезници - нещо страшно, останалите в стаята не можахме да мигнем, при все, че момичетата постоянно я будеха  Blush

# 91
anna_p, Исках да те питам за болничния , как така няма да го ползваш . Има ли опция да не се ползва.

Аз не съм молила да ми сменят термина, не знам дали някой би се навил на такова нещо. Аз помолих да ми издадат 45-дневния болничен за 30 дни, като останалите дни ги губя. Т.е. не мърда термина, а началната дата, от която аз искам да ползвам болничния. За това няма никаква пречка:)

# 92
Здравейте, Майчета  Simple Smile решихте ли къде да раждате? Аз се спрях на Майчин дом, ще си платя за екип, но се чудя на кой лекар да се спра  Thinking Вчера бях на лекар, в 30 седмица съм, а бебчо още не се е обърнал  Sad дано да го направи скоро!

# 93
anna_p , Благодаря за информацията ! Не знаех , че може така ... значи ще мога да поработя още малко Simple Smile

# 94
  • в 1001-та нощ
Здравейте, Майчета  Simple Smile решихте ли къде да раждате? Аз се спрях на Майчин дом, ще си платя за екип, но се чудя на кой лекар да се спра  Thinking Вчера бях на лекар, в 30 седмица съм, а бебчо още не се е обърнал  Sad дано да го направи скоро!

Аз мисля да е в Токуда, без избор на екип  Peace

# 95
anna_p , Благодаря за информацията ! Не знаех , че може така ... значи ще мога да поработя още малко Simple Smile
За нищо:)
Имаш право да ползваш 45-дневен отпуск, не е задължение. Ако искаш, може да работиш и до раждането. Не би трябвало да ти откажат да издадат болничен за по-кратък срок. Успех!

gerryy3, аз ще раждам в Майчин дом, с избор на екип - д-р Дяволов. Всъщност коректният начин е да кажа, че заради доктор Дяволов ще раждам в Майчин дом Laughing

# 96

"gerryy3, аз ще раждам в Майчин дом, с избор на екип - д-р Дяволов. Всъщност коректният начин е да кажа, че заради доктор Дяволов ще раждам в Майчин дом Laughing
[/quote]"

А на кой етаж ще раждаш, защото знам, че в Майчин дом това има значение..или не знам и аз вече...  newsm78 и кога е твоя термин току виж се засечем  Wink

# 97
Здравейте, момичета. Можете ли да ми препоръчате колан за след раждането? Има страшно много видове, някои са и доста скъпи. Надявам се да успея да родя нормално и веднага да се погрижа за корема си:)) Моята бубка яко се върти от два дена. Дано не ме изненада неприятно утре на прегледа с дупето надолу. Аз ще раждам в Надежда- там няма избор на екип.

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 17:33 от BettyBoop

# 98
  • в 1001-та нощ
Там е при когото е на смяна ли?

# 99
Да. Изключение е, ако си планирано секцио и имаш конкретна уговорка с някой(ако се съгласи:))

# 100
Anna
Много си красива
Реших преди да прочета че са професионални снимки на модел Simple Smile))
Аз ще раждам в майчин дом
Секцио проф .Николов
Нямам дата когато вляза в деветия и неонатолози те преценят веднага защото едновременно ще ми оперират и хернията затова ми се размина щерев:(  bouquet
Ще е готино да се засечем с някоя мама:))) за док . Дяволов чувам само хубави неща по форумите Simple Smile

# 101
  • София
Аз също в МД ще раждам без избор надявам се по естествен път. Моя приятелка с термин Май също при Дяволов ще ражда явно си го бива  Simple Smile

# 102

А на кой етаж ще раждаш, защото знам, че в Майчин дом това има значение..или не знам и аз вече...  newsm78 и кога е твоя термин току виж се засечем  Wink

Не съм чувала за избор на етаж за раждане, там май всички раждат на 1 място. Въпросът е къде ще те настанят после. Доколкото знам, 12-ти етаж е ремонтиран, там са т.нар. ВИП стаи, а другото място за настаняване на родилки е май 9-ти етаж, където не е толкова добре, но това е по системата ЕЖК:)

Преди почти 5 години бях в Рискова бременност на 5-ти етаж - там е ок, ремонтирани стаи със собствен санитарен възел и т.н., бях в реанимация за 10 часа - напълно нормално и после на 12-ти етаж във вип стая - самостоятелна, със собствен санитарен възел и телевизор. Това е моят опит:)

Терминът ми е 5-ти април:)

# 103
  Аз ще раждам в Тина Киркова,без избор на екип.Дано всичко да мине добре,както и с първото.
  Колан след раждане използвах най-обикновен,от аптеката ми го препоръчаха,свърши ми идеална работа.За няколко седм.корема ми се беше прибрал.

# 104
И аз съм в Майчин дом при д-р Кръстева. Дяволов е титан! Simple Smile)) Много е добър Simple Smile). Аз ще съм планирано секцио, нещо и с кръвното го закъсах и нищо чудно да родя края на март. Важното е братчето да е живо и здраво, че малкия само ме пита: "Дойде ли пролетта, кога ще изкокне братчето"Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт