WIZZ AIR 12

• 64 733
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • In transit
 Yvonne V. благодаря ти много!

# 631
Здравейте,
Моля ви за инфо за намаленията, които Уиз правят? Има ли някаква регулярност, конкретни дати и периоди? Има ли ограничение за билетите, които могат да се купят по време на промоция?
Чух за евентуални намаления на 16/05, а също така, че може да се купи само 1 билет.
Благодаря ви!

# 632
Промоции правят редовно, но не на конкретни дати. Всяка година има на рождения ден на Уиз, което е 20 май, ама не съм сигурен. Може да купите колкото билети искате, не само един.

# 633
Всяка година има на рождения ден на Уиз, което е 20 май, ама не съм сигурен.
Ах, защо не изчаках. От ноември 2013 дебна за намаления по летни линии 2014, но уви вчера вече резервирах и не беше никак нискобюджетно.
Надявах се за Великден да има намаления, но нямаше /поне не и за дестинацията, която следя/.

# 634
Всяка година има на рождения ден на Уиз, което е 20 май, ама не съм сигурен.
Ах, защо не изчаках. От ноември 2013 дебна за намаления по летни линии 2014, но уви вчера вече резервирах и не беше никак нискобюджетно.
Надявах се за Великден да има намаления, но нямаше /поне не и за дестинацията, която следя/.

Не съжалявай, понякога преди намаленията има увеличения.  hahaha
Лятото да хванеш добри цени по някои дестинации е мисия невъзможна...

# 635
Здравейте! Моля предварително да ме извините, ако въпросите ми вече са задавани! Прерових всички теми и има доста неща, които не са ми ясни! Embarassed Embarassed  Предстои ми първото пътуване със самолет и се спрях на WIZZ AIR! Неяснотите ми са относно багажа-долу-горе какъв вид (сак, куфар) мога да пренеса на борда, независимо дали безплатен или платен, но на борда,  защото тези размери нещо не ги разбирам (явно аз съм тъпата)  Embarassed Embarassed
Освен това, с мен ще пътува сестра ми, която е непълнолетна! Необходими ли са други документи, освен пълномощно от родителите ни?
P.S. Ходих днес до летището да попитам, но госпожата там не беше особено любезна
Много ви благодаря!

# 636
Здравейте! Моля предварително да ме извините, ако въпросите ми вече са задавани! Прерових всички теми и има доста неща, които не са ми ясни! Embarassed Embarassed  Предстои ми първото пътуване със самолет и се спрях на WIZZ AIR! Неяснотите ми са относно багажа-долу-горе какъв вид (сак, куфар) мога да пренеса на борда, независимо дали безплатен или платен, но на борда,  защото тези размери нещо не ги разбирам (явно аз съм тъпата)  Embarassed Embarassed
Освен това, с мен ще пътува сестра ми, която е непълнолетна! Необходими ли са други документи, освен пълномощно от родителите ни?
P.S. Ходих днес до летището да попитам, но госпожата там не беше особено любезна
Много ви благодаря!

На първа страница са дадени размерите на салонния багаж. Единия(по-малките размери) е безплатен, а другия се заплаща.
За сестрата - нотариално заверено пълномощно от двамата родители. Носите оригинала и едно копие, които остава при паспортен контрол на летището. Не се превежда на никакъв език - то е необходимо само за да напусне непълнолетното лице Б-я.

# 637
Благодаря за бързия отговор! Имам и друг въпрос- а откъде  е по-изгодно да си закупя билетите-от сайта или офиса им на летището? Днес на летището ми казаха някакви космически суми, докато в сайта ми излиза около 300 лв на човек билета!

# 638
Благодаря за бързия отговор! Имам и друг въпрос- а откъде  е по-изгодно да си закупя билетите-от сайта или офиса им на летището? Днес на летището ми казаха някакви космически суми, докато в сайта ми излиза около 300 лв на човек билета!

От сайта директно!

# 639
Здравейте, предварително се извинявам, че не съм изчела цялата тема, но нямам достатъчно време. Имам Wizz discount карта, която изтича на 02.06.2014г., а искам да купя билети за полет през м. септември. Към момента картата е валидна и ми дава отстъпка в цената, но към месец септември ако не я подновя няма да важи и не зная дали ще ме накарат да доплатя и по какви цени. Ако някой е изпаднал в подобна ситуация, моля да пише. Предварително благодаря.

# 640
  • На планетата Земя
Всички, закупени до 02.06.2014 билети, ползват отстъпката по дискаунт картата, независимо кога ще е самото пътуване. Няма да се наложи да доплащаш нищо. Вече след това, ако отново решиш да купуваш билети, можеш да си подновиш членството, то ще ти се начисли при съответната покупка.

Спокойно!

# 641
Много благодаря

# 642
Искам да попитам позволено ли е , когато пътувам с малък салонен багаж мога ли да нося и дамска чанта?

# 643
  • София
Искам да попитам позволено ли е , когато пътувам с малък салонен багаж мога ли да нося и дамска чанта?

Не.

# 644
Мерси Simple Smile, понеже една приятелка пътува от Македония и ми каза, че освен малкия си багаж си взела в ръце и дамската чанта и ми стана странно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт