Счетоводител в нужда се познава 6

• 38 489
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Зависи дали се подновява подписа или му се удължава срока. При втория случай не би трябвало да се прави нищо.

# 631
  • София-Младост
Вече се притесних, че аз нещо бъркам. Само сме удължавали подписа.И винаги ми изчезват примерно Справка за задълженията и плащанията, ако не подам заявление за пълен достъп.
Ето във връзка с това на НАП:
http://nap.bg/document?id=3063
И понеже бяхме ООД искаха и на хартия да им се занесе в НАП, но пак казвам, аз работя с подписа на фирмата, т.е. на задълженото лице. Не съм упълномощено.

# 632
  • В един копнеж!
Бясна късметлийка съм аз.  Вчера изпратих декл., днес са пристигнали. От НАП дори услужливо ми се обадиха да ми кажат, че ми ги обработват. Crazy Спасих нещата този път.  Praynig
Вие, незнам, но аз най-вероятно ще сменя фирмата по подписа.

# 633
  • Пловдив
Момичета,колко струва/ориентировъчно/ воденето на малка фирма,която не е регистрирана по ДДС  Rolling Eyes

# 634
  • В полите на Пирин планина
Момичета,колко струва/ориентировъчно/ воденето на малка фирма,която не е регистрирана по ДДС  Rolling Eyes

Зависи в кой град, колко персонал има, какъв документооборот и накрая е въпрос на договорка  Thinking

# 635
  • София
По принцип една мин. работна заплата.

# 636
  • Пловдив
 Whistling Ееее,за София може.Аз за Пловдив се интересувам...та множко ми се вижда.То тогава,ако е по ДДС ще иде към 500лв.  Crazy

# 637
Whistling Ееее,за София може.Аз за Пловдив се интересувам...та множко ми се вижда.То тогава,ако е по ДДС ще иде към 500лв.  Crazy

И на мен една МРЗ ми идва множко за нерег. по ДДС фирма. Затова попитах нещата по-горе  Peace

# 638
Здравейте,
да се присъединя към вашата темичка Simple Smile
Определено сумата е доста за фирма, която не е регистрирана по ЗДДС

# 639
  • София
Зависи в кой град, колко персонал има, какъв документооборот и накрая е въпрос на договорка  Thinking

+1
/зависи и от дейността на фирмата; дали си на патент или по ЗКПО; имаш ли касов апарат; банкова сметка и т.н./
Успех в бизнеса!

# 640
За ценообразуването ползвам например тази табличка:

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 13:57 от Sause baus!

# 641
За ценообразуването ползвам например тази табличка:

Не се отваря за четене ...
А, вече е добре.

# 642
Според мен в основата на цената са всички по-горе изброени критерии, но договорката си има последната дума. Има доста счетоводители, който работят на многооо ниски цени от вкъщи и по този начин свалят доста цената на труда ни Simple Smile

# 643
Фирма е взела под наем магазинче от частно лице, но монеже е нямало бележки за наема, счетоводството е забравило да го обяви в нап до 30.04., какво следва?

# 644
  • тук-там
Няма "бележки" - няма разход... Да започват от сега.

Общи условия

Активация на акаунт