2880 лв. накуп за майки-студентки - 13

• 55 627
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета, да питам дали има мами от Русе?

# 676
Вчера ходих да се запиша. Момичето каза , че са акредитирани и за бакалавър и за магистър. Аз записах бакалавър ( втори ) . Разприказвах се с момичето и тя самата е наясно , че повечето записват заради помощта. Даже ми показва на компютъра , как всички са писали , че искат да учат редовно . Даже тя самата ме попита дали мисля да си продължавам обучението или не  Wink  Взех си уверението и в понеделник отивам да подавам документи. Успех на всички  Praynig

# 677
  • Ruse, Bulgaria
kali_nkata, аз съм от Русе.

# 678
За втори магистър таксата си е пак 650 лв

# 679
  • Майна Сити
ZaaRa, за втори магистър или за втори бакалавър е 650лв?

# 680
Опп бакалавър  Rolling Eyes Извинявам се

# 681
  • Майна Сити
Питам, защото ако е така, да запиша втори бакалавър, че ми намирисва тая работа с неакредитирания магистър. Не вярвам МОН да са пропуснали да отбележат баш такова нещо  Tired

# 682
Питам, защото ако е така, да запиша втори бакалавър, че ми намирисва тая работа с неакредитирания магистър. Не вярвам МОН да са пропуснали да отбележат баш такова нещо  Tired
акредитиран си е , спокойно . Лично аз си вех паричките миналия месец. Февруари месец Записах магистър във ВУАРР .
Успех момичета  Hug

# 683
iucka  ти на по - ранния прием ли си се записала ? Ии учебната година на магистър започна ли и на уверението ти коя учебна година пише ?

# 684
# 685
iucka  ти на по - ранния прием ли си се записала ? Ии учебната година на магистър започна ли и на уверението ти коя учебна година пише ?
Mи февруари се записах, тогава беше зимния прием. Казаха ми, че лекциите започват от март (не съм ходила) . На уверението бях написала 2014 - 2015г., а те ми го поправиха на 2013- 2014  така че по-добре попитай на място  Simple Smile

# 686
Как така ти си написала 2014/2015 ? На мен момичето там ми писа уверението . А твоето може би е 2013/2014 , защото тогава , когато си се записала ти се води още старата учебна година. Много ме притеснява да не ми направят проблем за годината  ooooh!

# 687
Здравейте, искам да попитам дали има някоя мама от Технически университет - Сливен.
Разбрах че приемаза магистратура е чак септември

# 688
Момичета, когато подавате удостоверението от унито при социалните, знаете ли дали изискването е да става лично или може и някой друг да го занесе? Също така, има ли мами, които да са взели помощта от УНИБИТ? Питам, защото вече от две места чувам, че имало изискване да си завършил поне един семестър. Аз доколкото чета тук, разбирам, че не е така, ама знам ли-може пък всеки университет да си има изисквания...

# 689
Обаждах се да питам в един колеж дали мога да се запиша пак бакалавър, защото вече имам завършен и сега карам и маг.
Каза ми , че ако карам две държавни поръчки по едно и също време не можело, но ако съм завършила едната мога пак да запиша, това така ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт