Търся електронна книга - тема 10

• 133 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia/Cherven briag
Здравейте ,
от известно време следя какво пишете и съм много благодарна ,че чрез Вас и аз има Mailbooksa и прочетох доста книги.Искам да помоля за препоръка за книга.Нещо подобно на Силвия Дей -Кросфайър , Лайза Клейпас -Травис , Джейми Макгуайър - Красиво бедствие , Рейчъл Гибсън - Влюбен до безумие, Логан Бел - Библиотекарката , 50 Нюанса ..Искам нещо от този жанр... Съвременно и което да те грабне ..Много ще бъда благодарна ,ако има още такива книги ,които да не съм прочела ..  Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 01:15 от Vikito0o0_f

# 256
.Искам нещо от този жанр... Съвременно и което да те грабне ..

А тези изброените от теб... грабват ли те? Сериозно питам, не се заяждам, просто ми е чудно какво толкова намират хората в този тип литература че се търси така често...
Иначе, на въпроса ти: тук май по едно време често се споменаваха С.Е.К.Р.Е.Т., някаква поредица, в заглавието имаше името Гейбриъл (в мейлбукс трябва да я има), както и някаква друга с цветове - сапфиреносиньо, рубиненочервено... не съм чела изброеното, но пък на теб може да ти хареса.
Приятно четене!

# 257
Цитат
zdraveite tarsq knigata dqvolche na djuliq kuin ako nqkoi q ima  6te moje li da mi q prati stefkapetrova81@abv.bg

здравеите тарся книгата дяволче на джулия куин ако някои я има  6те може ли да ми я прати stefkapetrova81@abv.bg

-----------

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 13:24 от .Ели.

# 258
В Мейлбукс я има.

Предлагам следващата тема да се казва Искам/Пратете ми ел. книга  Tired.

# 259
Здравейте търся електронен вариант на "Крадецът на книги" някой може ли да ми помотне?

rossytza_keranova@abv.bg

Благодаря предварително Simple Smile

Регистрирах се в мейлбукс и си намерих книжката и питането ми е аз също трябва да качвам такива нали?

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 14:53 от rossytza

# 260
Здравейте търся електронен вариант на "Крадецът на книги" някой може ли да ми помотне?

rossytza_keranova@abv.bg

Регистрирах се в мейлбукс и си намерих книжката и питането ми е аз също трябва да качвам такива нали?

В МейлБукс качването на книги е ДОБРОВОЛНО, а не задължително!  Hug

# 261
  • Sofia/Cherven briag

А тези изброените от теб... грабват ли те? Сериозно питам, не се заяждам, просто ми е чудно какво толкова намират хората в този тип литература че се търси така често...
Иначе, на въпроса ти: тук май по едно време често се споменаваха С.Е.К.Р.Е.Т., някаква поредица, в заглавието имаше името Гейбриъл (в мейлбукс трябва да я има), както и някаква друга с цветове - сапфиреносиньо, рубиненочервено... не съм чела изброеното, но пък на теб може да ти хареса.
Приятно четене!

Да наистина много ми харесват ... Мога да ти отговоря аз какво намирам :За мен това са книги който ме въвличат в история  ,която на всеки един от нас може да изживее  или просто ми харесва да  чета книгата да се смея на някои случки , да виждам как любовта преодолява трудностите , може би съм   романтичка или просто тайничко се надявам един ден и на мен да ми се случи нещо такова ...  Grinning Grinning Embarassed Blush А доколкото С.Е.К.Р.Е.Т.  я имам от Майлбукса и още не съм я почнала  , другите ги харесам много имам и трите книги от поредицата на Кирстен Гир -Скъпоцени камъни ... Благодаря за препоръката ,наистина е добра !! Simple Smile   

# 262

Приятно четене!

Да наистина много ми харесват ... Мога да ти отговоря аз какво намирам :За мен това са книги който ме въвличат в история  ,която на всеки един от нас може да изживее  или просто ми харесва да  чета книгата да се смея на някои случки , да виждам как любовта преодолява трудностите , може би съм   романтичка или просто тайничко се надявам един ден и на мен да ми се случи нещо такова ...  Grinning Grinning Embarassed Blush А доколкото С.Е.К.Р.Е.Т.  я имам от Майлбукса и още не съм я почнала  , другите ги харесам много имам и трите книги от поредицата на Кирстен Гир -Скъпоцени камъни ... Благодаря за препоръката ,наистина е добра !! Simple Smile    

Vikito0o0_f
Може ли да поискам третата книжка от Скъпоценните камъни на:
siyka5@abv.bg
Много ще съм благодарна! Hug

# 263

Приятно четене!

Да наистина много ми харесват ... Мога да ти отговоря аз какво намирам :За мен това са книги който ме въвличат в история  ,която на всеки един от нас може да изживее  или просто ми харесва да  чета книгата да се смея на някои случки , да виждам как любовта преодолява трудностите , може би съм   романтичка или просто тайничко се надявам един ден и на мен да ми се случи нещо такова ...  Grinning Grinning Embarassed Blush А доколкото С.Е.К.Р.Е.Т.  я имам от Майлбукса и още не съм я почнала  , другите ги харесам много имам и трите книги от поредицата на Кирстен Гир -Скъпоцени камъни ... Благодаря за препоръката ,наистина е добра !! Simple Smile   

Vikito0o0_f
Може ли да поискам третата книжка от Скъпоценните камъни на:
siyka5@abv.bg
Много ще съм благодарна! Hug
На мен може ли да ми изпратите и 3те Simple Smile
traqnkabochkova@abv.bg
Мерси много

# 264
Здравейте, ще може ли някой да ми прати Зовът на кукувицата, предварително благодаря - jor4eto@abv.bg Grinning

# 265
Здравейте, ще може ли някой да ми прати Зовът на кукувицата, предварително благодаря - jor4eto@abv.bg Grinning

Имаш я! Peace

# 266
Здравейте,
Отдавна не съм се записвала, но следях темите и сега ето ме пак Simple Smile
Случайно докато разглеждах електроните книжарници видях, че са излезли следните книги на две от любимите ми авторки:
Идеалната половинка - Сюзън Елизабет Филипс
Капризите на сърцето - Сюзън Елизабет Филипс
Тайните на една лятна нощ - Лайза Клейпас
Знам, че още е рано, но все пак ви питам някой има ли ги в електронен вариант на български?

# 267
Здравейте, търся "Познай собствения си темперамент"  - Флорънс Литауър 
Скрит текст:

# 268
Здравейте търся "One and Only: The Untold Story of On the Road " на Gerald Nicosia, Anne Marie Santos .Благодаря предварително!

# 269

rossytza_keranova@abv.bg

В МейлБукс качването на книги е ДОБРОВОЛНО, а не задължително!  Hug

Качих книги и сега когато ми ги поискат не успявам да ги пратя - казвами че е неуспешно. Дали има нещо което не правя както трябва? Можеш ли да ми кажеш

Общи условия

Активация на акаунт