Търся електронна книга - тема 10

• 133 707
  • 742
  •   2
Отговори
# 375
Някой да има книгата "Ура! Аз съм непушач!" на Алън Кар и "Декстър" на Джефри Линдзи.Благодаря предварително  bouquet

В "чети ме" има книгата "Не пуша вече" на Алън Кар:
http://cheti.me/node/12881  Peace

Има я и в МБ. Ако нямате достъп до МБ, пишете на лични, ще Ви я изпратя.

# 376
Добър вечер!  Grinning Има ли някой ''Тръни в пустошта'' на Лийла Мийчам ?

# 377
Здравейте! Искам пак да попитам за линк за адаптирани книжки на френски и немски език.  Praynig
Дано да имам късмет!  Simple Smile

# 378
Здравейте, търся си "Град на изгубени души-Касандра Клеър" нещо не мога да я намеря  Sad gergana_ne@abv.bg

# 379
 Simple Smile  Добро утро !Издирвам книгата"Под сянката на свещеното дърво"на Вадей Ратнър в ел.вариант на бг. newsm78Предварително благодаря, ако някой може да помогне и успешен ден.

# 380
Здравейте много искам да намеря книгата "Мъжът в съседния гроб" на Катарина Масети.
Много ще съм благодарня,ако някой знае къде я има за оналйн четене или ако я има да ми я изпрати!
Предварително благодаря?

# 381
  • Бургас
Здравейте много искам да намеря книгата "Мъжът в съседния гроб" на Катарина Масети.
Много ще съм благодарня,ако някой знае къде я има за оналйн четене или ако я има да ми я изпрати!
Предварително благодаря?
Аз я имам но е ПДФ скан - две страници на една, иначе и четливо и ок, но в момента нямам програма да я форматирам в др. форма. Ако я искаш дай мейл  Peace

# 382
Момичета, имате ли представа дали може да се намери някъде испански тълковен или пък испанско-английски речник, съвместим с Kindle Paperwhite?  Embarassed Но имам предвид не pdf, а формат epub, mobi, prc, т.е. такъв, който може да се ползва в Киндъла като вградения английски речник - когато маркирам думата, да излиза връзка към речника и там да мога да видя значението, производни и т.н. Искам да си сваля такъв речник, но не намирам Embarassed

# 383
Предварително благодаря?
Аз я имам но е ПДФ скан - две страници на една, иначе и четливо и ок, но в момента нямам програма да я форматирам в др. форма. Ако я искаш дай мейл  Peace
Ако ми я изпратиш на лични ще се опитам да я направя в epub и ще ви я препратя.

# 384
Предварително благодаря?
Аз я имам но е ПДФ скан - две страници на една, иначе и четливо и ок, но в момента нямам програма да я форматирам в др. форма. Ако я искаш дай мейл  Peace

А пък ако после я качите и в MailBooks, много читатели ще Ви бъдат благодарни (особено аз)! Hug   bouquet

# 385
Здравейте на всички!Търся книгата "Робинята" на Якубовски, Максим .Много  моля някой ако я има да помага  Praynig Търся нещо от рода на Нюансите и Кросфайър ,ако сте чели нещо подобно ще се радвам да споделите  Hug

# 386
Предварително благодаря?

А пък ако после я качите и в MailBooks, много читатели ще Ви бъдат благодарни (особено аз)! Hug   bouquet
Мисля, че я качих в MailBooks, но ми е за първи път  Simple Smile.  Ако от там не мога да я изпращам, ще е по e-mail.

# 387
...........................................
Мисля, че я качих в MailBooks, но ми е за първи път  Simple Smile.  Ако от там не мога да я изпращам, ще е по e-mail.

ДА, pixi!!!!!!!!! Hug

# 388
Виждам, че е качена "Изчезналите" на Крис Муни. Случайно някой да има "Да помним Сара"?

# 389
  • Бургас
Търся Алиса Дей- Войните на Посейдон- 1,2 и 3 във фора подходяща за четец. Знам, че ги има качени в МБ от няколко потребителя, поискала съм ги от 2-3 вече но не стават за четец, много лош скан две страници на една или в текстови формат ама много странен, поиграх си малко но не успявам да оправя файла. А не ми е удобно да ги искам от всички потребители и да да проверявам дали стават. madlenaivanova@abv.bg Мерси предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт