Търся електронна книга - тема 10

• 133 671
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Разпалено търся книгата 'Безкрайният път към дома' на Колийн Маккълоу. Книгата е излязла от тираж и няма как да си я закупя. Ако някой я има ще съм му много благодарна! Simple Smile
 email: allexiss955@hotmail.com   

# 571
  • София
Здравейте да ви питам имали нещо на български от тази авторка
http://www.goodreads.com/book/show/15858248-wallbanger

# 572
  • UK
Това някаква нова еротична поредица ли е? Така ми звучи резюмето. На български не ми извежда никакви резултати, не е издавана тук явно.

# 573
Здравейте, дали може някой да ми изпрати "Зовът на кукувицата". Нямам достъп до Мейлбукс за жалост Sad Благодаря!
Скрит текст:

# 574
  • София
Това някаква нова еротична поредица ли е? Така ми звучи резюмето. На български не ми извежда никакви резултати, не е издавана тук явно.

Благодаря ти за отговора не се загледах много в заглавието на книгата и да си призная английския не ми е сила по скоро се чудех дали авторката е превеждана тук. Още един път Благодаря.

# 575
Нялои има ли Ангел с часовников механизъм цялата, защото аз намерих само до 13-та глава?

# 576
  • В къщурката на хълма на феите
има я да, даже и другите две книги има, мога да ги споделя във МБ, защото са твърде големи файловете и не мога да ги пускам по мейла Peace

# 577
здравейте търся една книга на български автор, която от скоро е на пазара, тук ми е надеждата някои да я има, не мога да проверя в майлбокс защото съм с Мас. Книгата се казва "живей бързо 4" предварително благодаря

# 578
има я да, даже и другите две книги има, мога да ги споделя във МБ, защото са твърде големи файловете и не мога да ги пускам по мейла Peace
Ми, да ако може ще съм ти много благодарна.

# 579
  • В къщурката на хълма на феите
пуснати са във МБ, ника ми е същия като тук Peace

# 580
Ок мерси.

# 581
Използвам темата да попитам и аз дали някой може да ми помогне да намеря една книга.
Преди време я четох в читанка-та, но не помня заглавието или поне автора. Разказваше се за млада жена от Цейлон, омъжи се в Малайзия или Индия. Бяха много бедни, а мъжа и пъвоначално я излъга че е богат. Имаха 2-3 деца, беше война......
.
.
.
Намерих я, Оризовата майка, на Рани Маника.
Сега въпросът ми е намират ли се други онлайн книги на този автор? Видях че има още 2: Японският любовник и Touching Earth (незнам как е преведено заглавието). Но ги няма в читанка.

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 00:45 от ~ Extraordinary D ~

# 582
  • гр. София
Продължавам да си питам за "Хюрем - московската наложница" и "Михримах - дъщерята на наложницата" и двете на Демет Алтънйелеклиоглу Търся също и "Михримах - розата на султанския дворец" на Мухтерем Юджейълмаз ......Никой не ме отразява.... Rolling Eyes

# 583
  • UK
Ето аз те отразявам - съжалявам, нямам ги.  Peace

# 584
Здравейте.
И аз да питам за Зовът на кукувицата.
Ако някой я има или е налична в МБ, ще съм благодарна да сподели.
Търся Поверително от кухнята на англ. език, също.
Весел уикенд. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт