Търся електронна книга - тема 10

• 130 869
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Честно казано не разбирам отношението и дискриминацията, която демонстрирате напоследък. Темата е за търсене на книги, хората търсят книги, какво значение има жанра?! Разбирам когато се търсят едни и същи произведения - досадно е, но не това е проблема, на който обръщам внимание. Дразните се на това, че някой чете еротична и/или любовна литература? Вживявате се в ролята на просветители и стожери на културата? Какво ще позволите да се търси тук, само Ремарк, Шекспир и Паисий Хилендарски? Кой е следващия жанр, за който ще отворим нова тема - любовни романи, вампирски, фентъзи?  ooooh!

# 706
  • UK
То си има отделна тема за любовните романи като цяло, не я следя, но подозирам, че там си разменят и електронните варианти и надали им се влиза да питат тук, то на кой ли му се влиза тук, само объркани новаци и после си патят.

# 707
Наистина има ли някой Училище за лоши момичета на Елиът Шрифер може ли да я сложите в мейлбукса?

# 708
То си има отделна тема за любовните романи като цяло, не я следя, но подозирам, че там си разменят и електронните варианти и надали им се влиза да питат тук, то на кой ли му се влиза тук, само объркани новаци и после си патят.
Има нарочни теми за много жанрове, но не толерираме търсенето и размяната на книги в тях, защото и там се дразнят потребители от изместването на фокуса.
Никой никого не кара да влиза никъде! Темата, както и целия форум е за взаимопомощ, който, когато и ако иска помага, който не иска ... поне да не обижда! Аз бих казала, че има тема и за интересни книги в електронен вариант, защо не четете там се чудя, а четете тук?

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 10:10 от .Ели.

# 709
Не се вживявам като стожер на каквото и да било  Laughing
Искам да следя тази тема, но явно ще бъда принудена да не го правя пред вид досадните искания на любителките на еротични книги, които не полагат и грам усилие дори да погледнат първа страница и да потърсят в дадените там линкове. Това е дразнещото, а не какво четат.
Не мога да разбера какъв е проблемът да се преместят в темата, която им сътворих??
Или се боят, че там всички ще са един дол дренки и никой няма да им даде на готово???

# 710
Не се вживявам като стожер на каквото и да било  Laughing
Искам да следя тази тема, но явно ще бъда принудена да не го правя пред вид досадните искания на любителките на еротични книги, които не полагат и грам усилие дори да погледнат първа страница и да потърсят в дадените там линкове. Това е дразнещото, а не какво четат.
Не мога да разбера какъв е проблемът да се преместят в темата, която им сътворих??
Или се боят, че там всички ще са един дол дренки и никой няма да им даде на готово???

Това е леко грубо и нарушава тона на разумното . Те могат да пишат и тук и никой не е длъжен да им отговаря  Simple Smile всички сме били така наречените "новаци" Simple Smile Виж ако темата е за обсъждане на подобен жанр книги ще бъде по добре формулирано  Embarassed Peace Просто изказвам мнение не се засягай на мен не ми пречи дали ще пишат щото не преглеждам темата която е следена през 2 часа а веднъж на три дена

# 711
  • София
И според мен няма смисъл от разделянето на темата на търсене по жанр.

# 712
Подкрепям мнението на .Ели.. Темата си е съвсем на мястото и е за търсене на всякаква литература, независимо от жанра и въпреки упоритите опити на някои да спамят и дават тон, какво и къде да се търси.

mijjjka, разбирам изтънченият ти "вкус", но си спести определенията. Не си правиш услуга, не за друго. Wink

# 713
Честно казано не разбирам отношението и дискриминацията, която демонстрирате напоследък. Темата е за търсене на книги, хората търсят книги, какво значение има жанра?! Разбирам когато се търсят едни и същи произведения - досадно е, но не това е проблема, на който обръщам внимание. Дразните се на това, че някой чете еротична и/или любовна литература? Вживявате се в ролята на просветители и стожери на културата? Какво ще позволите да се търси тук, само Ремарк, Шекспир и Паисий Хилендарски? Кой е следващия жанр, за който ще отворим нова тема - любовни романи, вампирски, фентъзи?  ooooh!

Аз също смятам, че няма нужда от разделяне на жанровете. И... не мога да си обясня "дразненето" от това, че на всяка страница някой търси еротична книга???  #Crazy newsm78
Аз пък НИКОГА не чета и не бих прочела книга за вампири, вещици и тем подобни. Но някои ги харесват, търсят и четат. Защо да им се дразня?!?! Те я търсят за себе си и на мен това не ми пречи по никакъв начин... Hug
Мисля, че трябва да сме по-толерантни един към друг!  Hug

# 714
Аз пък съм съгласна с mijjjka. Не мисля, че проблемът е в това- кой какво чете, а в това, че 98% от исканите (нарочно не пиша търсени  Wink) книги са едни и същи. Досадно е, още повече, че голяма част от тези книги вече са налични на няколко места , даже и в Читанка. И за каква дискриминация става въпрос, помня същата драма и в КиТ с турските и романтични теленовели, проблемът се реши, след като ги отделиха в подфорум.

# 715
'петдесет нюанса сиво' я има 22 пъти в мейлбукса и още 8 пъти като '50 нюанса сиво'
направо мъчно да ти стане колко трудно се намират

за Саймън Бекет да си питам пак, новата му книга  Praynig

# 716
`FSS`, някои от книгите, които момичето търсеше на предните страници, ги няма в линковете от първа страница.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 14:15 от Violeni

# 717
Violeni , може, не съм проверявала  Peace. Но е факт, че книгите масово не се търсят, а се искат, защото е по-лесно. Да не говорим за случаите, когато линк е даден 2-3 поста по-нагоре, но никой не си прави труда да погледне. Апелира се за уважение, но такова липсва и у търсещите (не слагам всички под един знаменател).

# 718
Violeni , може, не съм проверявала  Peace. Но е факт, че книгите масово не се търсят, а се искат, защото е по-лесно. Да не говорим за случаите, когато линк е даден 2-3 поста по-нагоре, но никой не си прави труда да погледне. Апелира се за уважение, но такова липсва и у търсещите (не слагам всички под един знаменател).
Не разбирам защо го правите на толкова голям проблем? Следя темата почти от самото ѝ началото. Веднъж беше, защо се търсят нови книги, после и сега отново, защо се досажда с еднакви питанки. Ами, кажете, какво искате да се търси, за да не ви се смущава удобството? Така хората поне ще знаят за какво е темата.
Нормално, търси се, което е нашумяло на пазара или екрана. Голяма драма. Каза ви се да подминавате, но не би. Като че ли насила, някой ви задължава да вадите линкове и да пращате имейли.

# 719
Тази тема е за хора, които не умеят или не искат да търсят и нямат пари за книги. А вие им се сърдите точно на тях.

Аз почти нищо не търся тук, 'щото когато търся нещо си го намирам - Мейлбукса, Чети.ме, Читанка, Флибуста, Ескейп и Замунда, в краен случай Гугъл и намирам каквото ми трябва на 3-те езика на които чета, ако не го намеря 99% го няма никъде. Да вземем да закрием темата.

По скоро трябва да се направи тема - "ново за четене в мрежата" и всички, които влизат тук само за да разберат дали не е излязло някъде нещо интересно да влизат там и да не се дразнят влизайки тук. Измислете си подобна тема и спрете да спамите, защо вашите оплаквания са спам, а не непрестанното търсене на едни и същи книги. Темата е за търсене на книги, по никакъв начин няма защо да се гонят хора, които правят точно това.

Не обсъждам въпроса с вас! Пиша в качеството си на модератор и отправям упреци! Ако не ви харесва какво ви казвам, може да се оплачете на администратор!

Общи условия

Активация на акаунт