Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 769
  • 851
  •   1
Отговори
# 270
  • Асеновград
Във Велинград ми хареса много Роял СПА, бяхме миналата година.
В Хисаря- Галери, приличен хотел, само ресторанта не ми хареса.
На Цигов чарк- Лидия. Ходили сме няколко пъти и винаги ни харесва, цените са много добри.
Някой ходил ли е на Белинташ и има ли къде да се отседне наблизо?

http://staritekashti.com/
http://sabazius.eu/
http://hoteloldtimes.com/2/
И още поне десетина къщи за госи, Чотрива къща, Родопска приказка, къща Кисьови, Родопски хан и др. Повечето ги има в интернет.

# 271
Мисля че заслужава да е тук.Хотел Мурсал с. Ягодина.Чудесен хотел на страхотно място.

# 272
  • София
Медите - Сандански
 Отива в белия списък за лятна почивка!

# 273
Здравейте! В началото на юни 2015 посетихме семейно спа- хотел Ата, Вършец. Не в бял, а ако има диамантен списък, то началото на листата е най- подходящо за този хотел. По принцип съм критикар, но наистина не мога да намеря и един негативен елемент, за който да се "хвана". Невероятно любезен персонал, като се започне от рецепция, през масажисти, ресторант иииии....Искренно препоръчвам с две ръце!!!

# 274
Мерси,  veilet , интересуват ме басейните и нещо за Медикус, ако кажеш ще съм благодарна, колебая се в кой да идем...

# 275
Мерси,  veilet , интересуват ме басейните и нещо за Медикус, ако кажеш ще съм благодарна, колебая се в кой да идем...
За Медикус басейна е сравнително малък и дълбок.Според мен доста хлориран.

# 276
кажете нещо повече, топли ли са , те че са хлорирани е ясно...

# 277
кажете нещо повече, топли ли са , те че са хлорирани е ясно...
Отзивите ми не са пресни.Посетихме го преди 1 година.За мен басейна беше студен 26-27гр.Чисто е.Персонала е учтив.Апартаментите ми харесаха.Храната е вкусна без супите.Като за 1-2 дни става за повече време аз не бих отишла.

# 278
# 279
  • Somewhere far away
Медикус е доста скъп хотел - не знам дали си заслужава обаче. този град е създаден за разходки сред природата и каране на колелоо и такива приятни занимания, а не да се заврете в един скъп хотел и да се радвате на скъпите джаджи. не виждам къде е кефа от тази гъзария?  hahaha #Crazy
 И  не виждам смисъл да даваш 120 лв за стая. Ама който го влече, нека си ги дава. Whistling Laughing

# 280
Здравейте отново! За съжаление не мога да споделя нищо за Медикус по причина, че не съм отсядала там. За басейните- външен и вътрешен в Ата с ръка на сърце твърдя, че са чисти, хлора или там каквито и да са според изискванията допустимите съставки за интензивност на минералната вода се измерват всеки ден от определен човек на хотела. Водата във вътрешен басейн е по-топла от този във външния и наситено минерална, в смисъл е по-малко разредена. Независимо, че ние случихме на горещи дни, топкахме се на воля и във вътрешния басейн. По същото време си работиха и сауна, джакузи, топли лежанки, парна баня. Както и в предния си постинг споделих, удоволствие е да си почиваш в този Хотел Ата!!!Пожелавам Ви го!!! Hug

# 281
Не бих си и помислила за 120 лв, има ваучери последно гледах 32 лв на човек Wink , това за Медикус. Но гледам и Ата не пада по-долу 120 лв за събота и неделя Mr. Green

# 282
А пътя оправиха ли го до Вършец? Като ходихме преди няколко години беше ад.

# 283
  • Somewhere far away
За пътя не знам не е по зле от колкото във Враца  например. не е нещо фатално, но не очаквайте и да е без нито една  дупка Grinning
За хотел аз предпочитам сто пъти Пре-Спа пред другите скъпарски и прехвалени. Храната е страхотна в механата към самия хотел /може да питате местните , самите те много често ходят да се хранят там! /, стаите са добри, широки с хубави и много приятни тераси, спокойно е , джакузито винаги е работело, когато съм ходила /а аз съм ходила два пъти/ и винаги си прекарвам страхотно там! Бих отишла пак и ще го направя много скоро -това  е хотела , към който ще се връщаме винаги!

# 284
Пътя от София до Вършец, през Петрохан е ОК. Видно е, че със сигурност в близко време е имало основен пътен ремонт. Колкото до цена за уикенда от 120 лв, ами има си трик- вземате стая за 5 дена като мен плащате по 68 лв на вечер с всичките му прилежащи екстри...Просто съвет!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт