Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 71 от 20.02 до 05.03.2014

• 48 391
  • 623
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде по морето

За високия свод няма какво да пречи, обувката не е дълбока отпред, виж за широк крак не мога да преценя newsm78
[/quote]
Благодаря...  bouquet

# 106
  • София
Dzuls, благодаря за темата   bouquet
В пощата ме чака червената чанта. Надявам се, че ще се харесаме  Mr. Green
Не получихме отговор /не помня ника  Embarassed/ за дефекта на Caterpillar-ките. Не, че е толкова важно, но да проверяваме слабото им място  Laughing Сигурно е единичен случай с дефект  newsm78 Много качествени и здрави са.
Аз моите не съм ги носила още, но вече нищо не ме учудва  Thinking Смятам че е недопустимо производител с име и традиции да допусне артикул, който не издържа и колкото някой от магазин за левче  Crossing Arms

# 107
Не получихме отговор /не помня ника  Embarassed/ за дефекта на Caterpillar-ките. Не, че е толкова важно, но да проверяваме слабото им място  Laughing Сигурно е единичен случай с дефект  newsm78 Много качествени и здрави са.
Сподели,ако обичаш за чантата като я вземеш как е цвета!

Писа момичето за дефекта,погледни малко по-напред. Hug

# 108
Момичета, тази чанта на Марина Росини, естествен велур ли е? Интересува ме дали тежи самата чанта. Имам две от естествен велур от Ларедут и хич не са ми ОК, тежат ми, дори празни  Rolling Eyes

# 109
Момичета, тази чанта на Марина Росини, естествен велур ли е? Интересува ме дали тежи самата чанта.
Eстествен велур е и е лека като перце.

# 110
  • У дома
Здравейте, как бяха размерите на Kickers- умалени или ...

# 111
  • Sofia

Отговарят  Peace

# 112
  • Пловдив

Сподели,ако обичаш за чантата като я вземеш как е цвета!

Писа момичето за дефекта,погледни малко по-напред. Hug
Peace Ще се опитам да направя максимално реална снимка, стига да намеря време да отида до пощата  Mr. Green
 Embarassed Върнах се да чета уж внимателно, но не откривам поста с уточнения дефект  Rolling Eyes

# 113
  • У дома

Отговарят  Peace

Аник,   bouquet

# 114
Skechers на 25Е

Marco Tozzi  на 14.60Е с добри отзиви

Vivobarefoot на 41 лири от 90, за разходки и спорт.

Белеринки Buffalo London намалени

bouquet

# 115
Dzuls  bouquet за темата.
Запис с едни Tamaris  и едни G-star.

# 116
  • Бургас
radinna   bouquet  ,а може ли снимка ( от нета) какво представляват тези силиконови лепенки за пети,да знам какво да търся.Благодаря предварително  Hug
http://stepcare.eu/shop/1762-1084-thickbox/gel-inserts.jpg ето така изглеждат. Моите са на Шол, но има и в дайхман, ДМ, понякога и в Лидл

# 117
  • София
Момичета, тази чанта на Марина Росини, естествен велур ли е? Интересува ме дали тежи самата чанта.
Eстествен велур е и е лека като перце.
И аз вчера ковнах една ( заради вас  Crossing Arms) в светлото бежово, ама пък имам и такива обувки, и такива боти, та не ме гризе свестта ... много.

# 118
Моля ви да ми помогнете някой от вас ако е взимал от тези обувки http://www.javari.de/Tamaris-TREND-1-1-25146-21-Damen-Desert/dp/ … s&onsale=sale.Кракът ми е с размер 24см и се чудя какъв номер да си поръчам 37 или 38.

# 119
  • Sofia
Моля ви да ми помогнете някой от вас ако е взимал от тези обувки http://www.javari.de/Tamaris-TREND-1-1-25146-21-Damen-Desert/dp/ … s&onsale=sale.Кракът ми е с размер 24см и се чудя какъв номер да си поръчам 37 или 38.

38ми

Общи условия

Активация на акаунт