Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 71 от 20.02 до 05.03.2014

• 48 993
  • 623
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Силви, не се заривай с еднотипни  Stop Излизат нови интересни модели на Еърстеп, няма смисъл  Rolling Eyes
Змейче, за майка ти по-скоро - широчки са Натуралистите за малката - мисля, че и на мен ще са ми широки - тези ги виждам точно за по-възрастна жена. Аз имам тези и ми е широчко на стъпалото, но каишките ги държат и много си ги обичам (за удобството няма нужда да казвам). Чехличките обаче, ако са широчки, ще се изхлузват. На 18 и нещо лири ги държа - пиши, ако ги искаш. Не са от най-евтините, но пък те си заслужават  Peace Още малко ще им се почудя и ще реша. Изкушавам се от това, че например едни супер бабешки на вид чехлички на Рокпорт, на живо се оказаха много приятни и уникално удобни, та очаквам и тези да са така  Peace В червено ги гледах - хубавки са  Rolling Eyes (самонавивам ли се...) Embarassed

# 526
  • Pazardjik
Дами, има ли някакъв код за намаление за javari.de ? Досега не съм поръчвала и набелязах едни обувки!

# 527
Ани, и аз така се навивам, въпреки ниската цена.  bouquet
Змейче,  bouquet

https://www.javari.fr/dp/B002B3XJCU- Така, ако някой ги иска 38 номер на 95.60Е, мога да му ги поръчам. Hug
Незнам докога ще ме търпят джаварци, обаче...., че доста време ги мотам. Решавайте бързо. Peace

# 528
  • Бг
Да кажа и аз за картите. Момичета, няма как да стане този номер с дърпане на пари от друга карта. Преди време и аз се бях ошашкала така. От немския Амазон бях поръчала на празна карта три артикула, разделени в три доставки. Така се получи, че пуснахме филтри за една приятелка от английския с нейната карта. Влизам аз в немския и гледам най-евтиния от трите изпратен и викам айде дръпнаха си парите от чуждата карта. И накрая какво се оказа, че е имало пари, в моята карта, за плащане само на евтиния артикул и са си ги дръпнали. Така че Валнета нищо чудно да е имало пари за единия чифт и да са ги дръпнали.
А при Миоки май се оказа, че беше объркала картите, но може и да греша.

# 529
Девойки, може ли един съвет?
Трябва ми кожено портмоне за мъж на почти 70 години, задължително с отделение за монети.
Ограничих се до търсене само в джавари, защото ми трябва до 15 март.
Загледах това на Боденшац, това на Пиер Карден, което има повече отделения, но пък парчето с надписа нещо ме дразни.
Има и портмонета на M-Collection, но марката е непозната за мен.
Някой има ли наблюдения?
Кое бихте избрали?
Трябва ми за подарък (до 50 лв).
Благодаря предварително!

Поръчвала съм портфейли и на трите марки. Последната ми поръчка обаче беше голямото разочарование, и от М-колекшън, и от Боденшац. На едното кожата, изглеждаше и на външен вид, и на пипане като евтино китайче. А другото дойде в една найлонка, а не в кутия, както до сега съм получавала всички поръчани портфейли.
Преди няколко дни получих още един Пиер Карден, хареса ми.

Благодаря, Alexa_a!
В крайна сметка, поръчителката (майка ми) избра това на Боденшац. Дано излезе читаво, гледам, че и първоначалната му цена е по-висока от тези на другите.
А за да не остане и тя валат, си поръча това червенко портмоненце, от дъщеря ѝ за 8 март.  Laughing

# 530
Годес, а вторите на каква цена ги поръча?

# 531
Годес, а вторите на каква цена ги поръча?
Пак толкова. Grinning
Обаче бяха объркани снимките и описанията и от там може би ниската цена Rolling Eyes

# 532
  • Pazardjik
Успях да поръчам обувките които исках, но виждам че парите още са ми по сметката. Не се ли взимат веднага парите от картата или... ?
А в същото време получих имейл с потвърждение: Благодарим за направената поръчка ....и т.н.
Много странно?!

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 19:15 от anet4e1

# 533
Боти Manas 41 номер от склада на 39Е http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B0084XU07I/ref=dp_olp_used … mp;condition=used  Heart Eyes
Отдавна го искам този модел но 37 номер или в най-лошия случай 38. Ако ги мернете свиркайте, или ако някой от вас ги има и няма да ги носи нека ми пише  Wink Wink

# 534
  • Бг

Благодаря, Alexa_a!
В крайна сметка, поръчителката (майка ми) избра това на Боденшац. Дано излезе читаво, гледам, че и първоначалната му цена е по-висока от тези на другите.
А за да не остане и тя валат, си поръча това червенко портмоненце, от дъщеря ѝ за 8 март.  Laughing

Розова маслинка, надявам се да не те разочаровам, но точно това червенкото при мен дойде без кутия, в една найлонка, а беше за подарък. И кожата не е много дебела. Абе честно да си кажа не ме впечатли. Иначе предните поръчки от марката много ми харесаха. Имай предвид, че и цветът е по убит.
Аз не го подарих разбира се, дори обмислям да го връщам.
Иначе ето този Пиер Карден получих последно. За мен моделът е повече мъжки, отколкото дамски. Кожата е плътна и си ухае на кожа. За тази цена от 13 евро е идеален за непретенциозен подарък.

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 19:27 от Alexa_a

# 535
Здравейте,къде пишете за дефект на стоката и след колко време получавате отговор.

# 536
Момичета, поръчах си сандали от испанския вип, вече са изпратени и ми дава доставка 7 март, нямам номер, къде да ги търся - в пощата ли? newsm78

# 537
  • зад парка
Момичета, поръчах си сандали от испанския вип, вече са изпратени и ми дава доставка 7 март, нямам номер, къде да ги търся - в пощата ли? newsm78
Da

# 538
Da
Благодаря  Hug

# 539
  • Бг
Здравейте,къде пишете за дефект на стоката и след колко време получавате отговор.

Влизаш си в профила и пишеш през контакт формата.

Общи условия

Активация на акаунт