само едно притеснение имам, след като го повием по този начин го оставяме да спи по гръб, няма ли опасност нещо да се задави
въпреки че бебо досега само веднъж е повръщала преди 10 дни най малко и то защото май яде доста?
да са живи и здрави!
на всички!
само едно притеснение имам, след като го повием по този начин го оставяме да спи по гръб, няма ли опасност нещо да се задави
.
.Много мъка беше,но свърши
.
.Има сополи и червено гърло
.Даже вчера му изписаха антибиотични капки за нос
.Голяма мъка му е да суче със запушен нос.Дано скоро мине,че по цяла нощ милият мрънка,хич не му е добре.
.Аз качих 22 килограма и сега ме е страх да се претегля,но едно знам- не отслабвам
.Не ми стават дрехите от бременността,а изобщо не мога да помисля за тези от преди да забременея
.Сега обаче не мога да си помислям за диета,защото кърмата едвам ми стига бебо да се нахрани.Живот и здраве след някой друг месец ще започна да действам по отслабаването 
на всички

Всичко и става все още. Е най-малките са и таман, но още успявам да и закопчавам бодитата.
Минаваме на пуфис фешън 

Сега отиваме на първата ваксина след болницата - дано да не плаче, че ми се къса сърцето когато го прави....
чакаме новини от малчото - дано вече да е добре!
Аз не съм мръднала изобщо от след болницата - ама как като вися в хладилника постоянно
мерси, че си се сетила за мен 

Ние също излизаме по цял ден, когато е хубаво времето и неостава време за конпютъра:)
Поздрави от нас
, но ето че беше права! Дано да има ефект.
Препоръчани теми