Отговори
# 450
Защото понякога иска да суче през час и половина.

# 451
Кайлис, ти ли беше писала хомеопатични средства за хемороиди,не мога да открия пост в темата,а си спомням,че имаше.Или ако някое друго от момичетата е писало,моля да сподели пак.Борбата ми с мазилата е с променлив успех.....

Мерси много предварително за търпението!Чудя се понякога Котката как има търпение по 100 пъти да обяснява и повтрая,благодаря за което!
Нашия младеж от няколко дни започна да си хапе ръчичките, а преди не го праврше дори като е гладе,просто си ревеше. Признак на какво е това според вас?

# 452
Снощи Лизи както беше адски спокойна, вдигам я аз да си я нахраня и като писна това дете... рев в продължение на 1ч. За първи път не искаше и да суче. Много трудно се успокои. Направо като на болка плачеше. Видяхме се в чудо. И в този момент и на каката нещо не й беше добре и търсейки внимание, започна да се тръшка. Не ми издържаха нервите, развиках се, тя се разрева, аз също, чудя се коя по-напред да успокоявам... После се извинявах, милата много бързо разбира и прощава. Гушкахме се, но на мен ми се ревеше още. После Лизи си спа ок цяла нощ, но се чудя какво й беше станало. Колики? Зъби? Напоследък доста започна да се плюнчи.  Shocked Каката пък се събуди в 1.30 с плач - болеше я гърлото, сякаш беше и малко топла. Sad Та днес си се гледкаме тричките вкъщи. Стискайте палци да не се разболее!  Praynig

Тони, Никито, Зузи, благодаря за отзивите за сминдух и специално Фенугрийк. В нета търся и откривам само на Now, а техните неща ги няма във всяка аптека. Вие лесно ли го открихте?

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 11:25 от ♥Пандичка♥

# 453
Панди, аз го открих в Би Фит, но може до го има и другаде, не съм проверявала. И пак да кажа, че това е лекарство за смъкване на кръвна захар,  така че имайте едно на ум. Бу от ЛЛЛ препоръчва и прием на магарешки бодил. Има статия в нета.
Панди,представям си какво  си изживяла. Дано всичко да е наред.

Ел, аз писах за хомеопатията за хемороиди, но не бих казала, че при мен имаше ефект. 3 зрънца хамемелис5 сутрин и вечер , 3 зрънца арника 5 или 9 на обед в продължение на мин 10 дни.

# 454
Лекарство?? Не е ли хранителна добавка?? http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=257549

Забравих, Зелено човече, много ти благодаря за изключително полезното инфо за кърменето по време на диета. Малко се успокоих. Остава да пробвам увеличаване на количеството и със сминдух, защото за друго вече не се сещам. Sad

# 455
  • Пловдив
Ох Панди, съчувствам ти за преживяното.
Понякога изпитвам вина към по-голямото дете. Той изобщо не е злопаметен, бързичко му минава и много се обичаме.
Слава Богу, напоследък имам все повече търпение към него.

Понякога когато сестра му е в кошчето и се размрънка, тича към нея, започва да повтаря "Няма, няма...." и почва да я люшка. Все по-често го прави без да го помоля. Понякога дори успява да я преспи.  Heart Eyes

# 456
Здравейте.
То станало обяд, ама който спи до 10 така е  Embarassed
Коте, мерси за отговора.
Някой по-назад беше ме питал (извинете ама 3 стр. с мнения трудно запомням  Embarassed) - изследвания пуснахме защото 3-ти път вече ходя при педиатърката за хъркащо носле. Като последния път обясних че ми се струва че има и нещо на гърлото - чува се като едва ли не храчка, която малката не може да прокашля, да се махне от там. взимаха проби от гърлото, носа и взеха кръв от пръстенцето (при което малката изобщо не плака  Heart Eyes)
За спането на бебетата - ми аз моята я слагам на страни, но тя си е вече голяма и сама се отпуска назад и ляга по гръб. Така е и нощем. Спокойна съм, защото тя почти не повръща  Hug

Панди
и при нас снощи имаше същото реване. Мама дойде към 4 следобед да ми донесе каката. Порадва и се малко и след като тръгна като каза малката реееев. Карах свеки да и бае - няма. Давах вода, давах мляко,давам и да суче - огъва се назад, гушкахме се, разнасяхме се из къщата - тц.... Накрая взе да се пъне - сложих я над легена - изходи се, измих я и се кротна  Shocked Без да спи си кротува в леглото от 8 до 11 вечерта  Shocked
А за плюнченето и аз щях да попитам преди няколко дни. Повече от седмица на Йони и се точат лигите, като при никнене на зъби. Ама малка е сякаш за зъби - къде ти, едвам 2 месеца  newsm78

Искам вече да се стопли и пак да започнем разходките, а то - сняг валя вчера  #Cussing out
Хубав ден на всички  Hug

# 457
  • София
Знам че има и по-важни теми, но никой не се включи по въпроса за Фейсбук групата. Еми аз тогава отказвам да се занимавам. Който иска да добавя нови хора.

# 458
  • София
Здравейте!
Фейсче, преди малката се храни с ХИП, сега взех НАН, защото в магазина ми казаха, че Аптамил и Милумил се доближават вкусово до Хипа. Май от по-рано ще започна захранването с пюре. Видях се в чудо, събота и неделя давах млякото с лъжица. Бързо се научи да плюе. Очите се изчистиха, остава хремата да прекъснем, но се замислям и за едни изследвания да направим на сополките. Обаче в това време не смея да я извеждам навън.
За групата във фейса нямам какво да кажа. Аз скоро се присъединих към нея.
Панди, аз лично се чудя за зъбките от скоро, защото малката много се лигави и си яде дланта все едно се чеше на нея. При баткото първото зъбче беше на 7 месеца пораснало, като се лигавеше месец преди това. От вторият месец зъби ми се струва, че е малко рано. Не мога да спра да правя сравнение между двамата. Надявам се, че каката не се разболява. То и времето навън е едно......
Лек ден на всички!

# 459
По повод фейсбук групата,ами правилно е писала бейбифейс,аз съм за нейните предложения за мерки!

# 460
За групата във ФБ съм ЗА да се присъединяват само ПИШЕЩИ в тукашната тема.  Peace Естествено би ми вдъхнало и повече доверие ако видя техни или на децата им снимки в профилите им във ФБ, НО 1) няма гаранция, че снимките ще са реални и 2) няма как да накараме някой да си сложи снимки на семейството във ФБ! Та като за начало съм ЗА присъединяване само на ПИШЕЩИ тук (а не само четящи или някога записали се на 1стр) хора.

Миленски, дано не се разболее, багодаря!  Hug

Миралюба, и нашата кака е много крижовна и внимателна към беба.  Heart Eyes Само дето не можем да "преборим" навирането в лицето на бебка...

Иви4ка, как ти е кърмата с диетата? Сори, ако вече си ми писала и съм изтрещяла и помня.

Хора, този Фенугрийки повишава тестостерона и мъжкото либидо???  Joy

# 461
Зеленко, моля те пиши колко често могат да се правят инхалациите на малките, ако вече има нещо(при нас засега само кашлица ). А в болницата колко често? С какви симптоми отидохте? А само за профилактика без симптоми, колко често може?

Благодаря ти! Желая ви бързо оздравяване и прибиране у дома! Целувки!

# 462
  • София
Здравейте  Hug За групата във Фейса няма какво да кажа тъй като не съм в нея(бях писала да ме добавят,но не стана.Нищо,като се постопли времето се надявам да се запозная с някои от вас,за да видите,че съм реална  Mr. Green Като цяло добре звучат такива мерки.Напълно съм съгласна.То с такива кукувици като Сексито....направо останах без думи.)
За кекса-абе и аз съм понадундела и тялото ми не е като преди,но не се оплаквам от липса на кекс  Mr. Green Аз от към 7-мия месец на бременноста хич не му давах,ми не ми се правеше...та чак до преди една седмица.Милия ММ направо го измъчих.Обаче пък сега си наваксваме  Mr. Green  Whistling  Embarassed
За позата на спане-ами слагам го и на страни,и по гръб, и по корем.
Днес е много кисел моя хубосник.Като е замрънкал и заревал от 6 няма спирка  Tired Направо ми пуши главата.  ooooh! Сега уж малко се е закротил,та да видим до кога.

# 463
Здравейте,
Аз какво си причиних на 8 март, не е истина. Сега и Елия и Илиян са със сополи. Много тъпо ми е. Имахме гости и явно тяхното е било сополиво. Ей много ме е яд на такива хора. Не ми се случва за първи път.

Фейс, моят цикъл сега беше гаден. Предният ден така ме присвиха яйчниците, че изпищях. После беше много и изведнъж спря.
За ФГ, няма да дам мнение. Само се моля някоя от нас да не пропищи.

Варненки, събирайте се и после снимки. Аз ако идваме към Варна ще пиша да ви видя.

Панди, и Илиян на 8 март така иведнъж ревна. То не рев, а пищене.

# 464
  • София
Знаех си,че нещо забравих  Mr. Green И моя Кико много взе да се плюнчи,ама дали от зъби или просто така незнам.Като гледам по венците не ми белее,ама знае ли се.И още нещо се сетих.Имам предложение за заглавие на следващата тема: "Пролетта дойде,птички пеят - ЯНУАРЧЕТАта не спират да гукат и да се смеят".Ако ви харесва и нямате нищо против разбира се  newsm03 Просто ми хрумна и реших да споделя с вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт