Отговори
# 540
Ето ме и мен!
Пандичка - да се оправя бързо каката ви! Това, което разказваш прилича на моето ежедневие в последните 2 месеца и половина Confused Само дето ММ се прибира към 20 часа вечер и бебето ми никак не е кротко  Mr. Green Направо ми идеше да скоча от балкона по едно време Tired
...

Кайлис, Панди, спокойно, има и по- лоши и тежки варианти - 4 деца вкъщи, 3 от които болни, 2 от тях се редуват да реват, ако не реват ще се насерат  Heart Eyes и т.н. ...  Mr. Green

# 541
Торидим, ти наистина си за жалене... Дано се оправят и големите тръгнат по детски заведения, че не знам. Аз ако имам 4 деца някой ден, ще се моля да мога да си позволя помощ "обади се на детегледачка", иначе не го виждам...  no

Ринкис, ти защо се върна на работа толкова скоро??? За постоянно ли или е някво извънредно положение, както беше при Миленски (май тя беше с временното връщане на работа).

# 542
  • София
Панди само удрям по едно рамо! Контрола е в моите ръце и трябва да се вясвам по малко.

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 18:52 от ronkis

# 543
Привет и от мен!

Днес бяхме на гастро - нищо му няма като физиология, за да повръща слава богу. Изписа ни едни прахчета да пие, обаче преди това да съм пробвала да не ям прясно/кисело мляко и шоколад една седмица - можело това да влияе. Аз прясно мляко и шоколад не ям от началото на кърменето, но киселото мляко ми е основна съставка на менюто, та ако се окаже, че е от това - ще се гръмна. Да не ям докато кърмя кисело мляко за мен означава да ми се спре водата. Та всички, които имате проблеми с повръщащи деца, пробвайте и вие да изключите тези неща от менюто си.

Откакто се е върнал моичкият от преглед не престава да реве - вече 3 часа, не знам какво му е и нищо не помага от изпитаните средства, които са помагали в други случаи. Дори стигнах до там да му измия очите - нали знаете защо  hahaha

Благодаря на всички, които ми съчувстваха след караницата. С ММ се оправихме /и в пряк и в преносен смисъл хахаха/, но едва ли ще забравя случилото се, защото ни се случва рядко и си беше запомняща, казахме си доста нараняващи неща, и така....

Панди, ама Росичка е страхотна!!!! Браво, Роси! И после и разходка в хубавото време -супер! В събота го дават да е 20 градуса!!!!
Ивче, хубаво ще е да си дойдеш.

За фенугрийка от Бифит - мислех, че са по-голяма верига, те се оказа, че имат само два магазина, но за сметка на това пък имат онлайн-продажби, така че и това си е вариант.

# 544
  • София
Дори стигнах до там да му измия очите - нали знаете защо  hahaha

Точно за това се сетих!Ще се успокои-дошло му е в повече разходката Simple Smile

# 545
Сама не мога да повярвам - наистина точно 15 минути след като му измих очите и заспа!!!! Или се е изтощил, или наистина действа! Не мога да повярвам! Докато чакахме пред кабинета имаше само много мили хора....

# 546
  • Пловдив
Тонини, действа да!

# 547
# 548
Здравейте!
Аз отдавна не съм писала тук,във фейсбука съм по активна Simple Smile
Панди, включвам се да ти кажа, че се бях усъмнила,че баткото има синузит. Педиатърката му ми каза, че това било невъзможно защото синусите им не са развити на тази възраст. Беше на 5 годинки. Най-вероятно сте с трета сливица и от там е задната хрема. Да кажа с какво го оправях. Банка физ.разствор и със една спринцовка теглиш 2 кубика и впръскваш рязко в едната ноздра, после повтаряш в другата. После издухвате нослето хубаво. Излиза всичко, но трябва да го правиш известно време. И капвах в носа по три капки от разтвор - 10 мл. сребърна вода с 3 капки клеева тинктура-три пъти дневно. Ще го израсте, но е кофти. Особено ако прави отити. Ние до там не сме стигали. Simple Smile

# 549
И аз като педиатърката на еуфория за синусите.

# 550
  • Пловдив
И нашия батко с задна хрема.
Педиатърката даде направление да снимаме синусите, да видела какъв е проблема.
Направихме още една консултация и му спестихме облъчването.

Еуфория, израства се казваш?

# 551
Здравейте момичета!Започвам да ви чета и да пиша. Преди това обаче да ви кажа,че и ние како desita bonitaутре сме на имунизация-ще преговарям да разделиме ваксините. Иначе днес изпихме една доза от 5 гранулки Туя и сега направих още 5 за утре,дано има ефект. Исках да ви попитам случвало ли ви се е понякога докато си храните бебето червата му да къркорят ужасно силно при всяко преглъщане. Много странно  newsm78 После спира след като приключим с млякото. И преди това също не къркорят-поне аз не ги чувам. Но по време на ядене е нещо страшно.  #Crazy

И при нас е така,много пъти съм се чудела на какво се дължи.
Ние днес бяхме на ортопед и всичко е наред за което съм много щастлива Simple Smile.Емоциите,май му дойдоха в повече,защото цял ден е неспокоен и не може да заспи,милят.

# 552
Ох, много ми е странно как някои педиатри, не са наясно с анатомията при децата.  ooooh!
Miraluba, третата сливица към седмата година започва да се смалява.

# 553
  • София
Момичета Итън е заспал от 16 часа и все още спи...  #Crazy Като го пипам по главичката мърда и не ми се вижда топъл.Възможно ли е от ваксините днес да спи толкова?

# 554
Да, някои деца спят повече от ваксините.

Общи условия

Активация на акаунт