Това пък откъде дойде!!!!!! Аз си знаех, че ми има нещо де, но чак пък кандида!! При раждането бях с бактериална вагиноза, лекувахме я, а в болницата вливаха на мен и бебчо по този повод антибиотици и си мислех, че вече няма да имам подобни проблеми. Преди това пък имах някакви други гъбички. Айде стига толкова!!!! И това при условие, че цял живот не съм имала нито веднъж подобно нещо!
Но на мен кг не са ми проблем, проблем ми е коремът - искам да го няма вече. Доста се е посмъкнал, но все пак си го има. И забелязах, че се свива по същия начин, по който растеше - по време на бременността коремът ми беше остър, а отстрани нямаше, та сега така се и свива и заради това изглежда по-голям, отколкото би трябвало.

на всички
направо ми е зле. това много потиска. Колкото и да си казваш , че си раждала скоро, все пак сме жени и сме си суетни, а това, което ме посреща като вид в огледалото ме плаши меко казано.
и тук! Почвай лечение и дано скоро се разкарат гадините. Успех на прегледа утре.
Като свършат не смятам да взимам нищо.
Въобще тотално вдетиняване.
Успех с диетката!
Сподели каква диета започваш. Дано имаш успех!
Просто незнам, моля за съвет.

, а Хип беше горе-долу.
Онзи ден лекарката ми каза и някакъв пробиотик да пия, понеже и червата ми нещо са се застачкували. Та сега съм на Биогайа прословутата.
Значи сега остава и на спорт да се запиша, така хем ще се горят калории, хем кърма ще има
) Препоръчани теми